2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim korkutma kendini duanı ediyorsun Allah korur sizleri merak etme banada oldu aynı şeyler bikaçgün üst üste anlıyorum seni iyi düşün iyi olsun derler bende yalnızım evde bazen eşimin nöbetleri oluyor ozaman iyiden iyiye yalnız kalıyorum en son ne zaman gittin doktora iyidir bebişin merak etme içini ferah tut

sağol anım şimdi 13 yaşında o delikanlı...
ya merak etme Allah kolaylığını verir...
Saol canım. Ben de seninkileri gördüm dün. Çok güzeller..İyi günlerde kullansın bebiş..

sağol çanım...

Kizlar siz su ultrason resmini nasil yorumlarsiniz...
Cinsiyet nedir sizce?

Kafa veya vücut aramayin haa...cinsiyet sadece..kaydirigubbakcemile3

[
ya bene erkek bu!o baçağın üstündeki şey o çıkınytı varya ,,,erkek çinsel organına benziyor...tabi dr ler daha iyi anlar...

15 gün oluyo cnm..elimde deil korkmamak bende istemiyorum bebegimi üzmek...Allahıma duadan başka hiç bişey gelmiyo elimden, inan uykum var gözlerim kızardı uyumaktan korkuyorum

mrehaba canım..bende senin gibi aynen 18 haftalık hamileyim ve martın 10 u görünüyo dogumum..ve erkek büyük ihtimal bakalım hayırlısı..nası gecio hami,lelik

Bir erkek daha masallah :) erkek nufusu azalıyor diyorlardı ya, bizlerin sayesinde yine dengeyi kuracağız sanırım :) su ana kadar masallah iyi gidiyor hamileliğim allah nazarlardan saklasın. sizlerin nasıl gidiyor?

15 gün oluyo cnm..elimde deil korkmamak bende istemiyorum bebegimi üzmek...Allahıma duadan başka hiç bişey gelmiyo elimden, inan uykum var gözlerim kızardı uyumaktan korkuyorum

canım ne diyeyim bilemiyorum seninle kalacak birileri varmı bi kaçgün gelse yalnız kalmasan gündüzleri yalnızmısın evde

sakın seni korkutmus gibi olmiim canım allah tan hiçbişey olmaz bebegine merak etme dualar okudugun sürece ama sübyan denen bi varlık oldugunu biliomuydunuz..eskiler annelerimiz hep anlatırlardı banada bagtıl inmanç hikaye gibi gelirdi ama annede warsa kızına mutlaka gecio..yani internettende arastırabilirsin ümmü sübyan diye bi varlık..bu bişkilde rüyasına girio insanın kabuslar falan..cünki ilk ayımda bende yasadım ama annem gercekten iyi bi hoca wardı tanıdıgımız ona bunun nuskasını yaptırdı yani geceleri korkutmasın diye..inan gece sıcramalarım bas agrılarım bile gecti..bende inanmazdım böyle seylere belki hala inanmayanlar olacaktır ama bence arastır ve dene..bol bol da dua et..hiçbişey olmaz..

hah şimdi öğle tatili bari çıkmadan rahat rahat yazayım takip edemiyorum sizi ben gidicem diye yeni eleman almışlar bir taraftanda ona işi öğretiyorum napim artık...
nilücüm biz bugün 16 olduk üçlü testimiz var ondan randevu almıştık hemde ösledik bebişimizi bi görelim dimi?
yazık bi paket çikilata yedim öğlende tatlı vardı yemekte benimki aşağıda fırıldak gibi dönüyodur muhtemelen yazık inşallah zarar vermez çok şeker yükledim vücuduma bilmeden...
öyle işte janlarım doktordan geleyim anlatırım yine dediğim gibi takip edemiyorum çok çok öpüyorum bugün hepinizi.

nasilsiniz kizlarr bende mart annesiyim yarin tam 18 haftalik olcam ama cinsiyeti doktor inatla sölemiyor sinir oluyorum..bide diyoki istersek görünür ama acelesi yok 20. haftada ayrintili ultrasonda bakariz..iki hafta daha bekliycemm

haa söylemeyi unuttum bana milupadan bir sürü hediye gelmiş bebek bezleri ıslak mendiller kremler şampuanlar..sizde kayıt olun.ben talep etmedim ama sağolsunlar yollamışlar.

[
ya bene erkek bu!o baçağın üstündeki şey o çıkınytı varya ,,,erkek çinsel organına benziyor...tabi dr ler daha iyi anlar...

bu konuda baya uzmanlaşmıssınızalkisalkisalkis ben hala ultrason görüntülerinden pek bisey anlamıyorum hele doktorumuzun en son verdiği cıktı neresi olduğunu hala çıkaramadık eşimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…