2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım,
Benim üçlü test sonucu haftaya çıkacak, sonra da detaylı usg ye gireceğim...

Şimdi sorun şu, trisomi 18 üçlü test ve detaylı ultrason ile bulunuyor... Ve gerçekten çok ciddi bir durum, ilk iş yerimde patronun oğlunda bu defect vardı, çocuk 25 yaşında, 5 yaş zekasını gösteriyordu...

Trisomi 18 defecti olan bebeklerin %50sinin beyninde bu kistten var... Yani bu kistin çıkması bebeğin trisomi 18 olabileceğini gösteriyor... Beni korkutan da bu...

Beyzade inşallah sonucun güzel çıkar... Senin için dua ediyorum...:Saruboceq:

Çok hoş bencede en iyisi pembe mavi çok boğar beyazın üstüne olması güzel zaten bende beyaz ama sırf beyaz alıp ona göre istediğimi yapacağım
Evet canım beyaz da kullanışlı. Herşeyle uyar..
Teşekkürler canım. İnşallah bunu alcaz..
Senin modeller de çok hoşmuş canım. Ama ne yazıkki burda çok çeşit yok.. :sinifsinif:
Bencede güzelmiş bu takım.Fiyatına ne dediler peki?
Fiyatı biraz tuzlu canım ya.. 3 parçası 2 milyar gibi. Bi de istersek ileride bu takımın ders çalışma masası da varmış onu da alabilirmişiz..
Tatlışkom, minittoya telefon edersen bu kız modellerinin renklerini değiştirip erkek bebek odası da yapıyuolar.
Mesela bu bizim beğendiğimizin mavili kırmızılısı, yeşilli turunculusu falan da vardı.
Bi de beşiğin 80-180 değil de 90-190cm ölçülerinde olanını biz çok aradık. Çünkü kullanan arkadaşlar 80-180in bebek 5-6 yaşına geldiğinde çok dar olduğunu söylemişlerdi.Minitto hangi modelin hangi ölçüsünü isterseniz yapabiliriz dedi..
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...gi-bebek-odasi-lutfen-oylamadan-gecmeyin.html
Burda da diğer modeller var..

Tatlım gerçekten o kadar güzel modeller var ki insanın aklı gidiyo valla...

cnm zaman ilerledikçe tam olması gereken zamana denk geliyomuş bebek
benim burda samimi arkadaşım var en geç 1 ay sonra doğumu var
o 1.5 ay sonra beklerken dr kontrolünde bebeğin iki hata önce geliceni öğrendi hiç belli olmuyo tatlım,hayırlı sağlıklı olsunda bebek biliyo işini

Güzel haberlerle gel canım inşallah ....:enbuyukkk:

İnşallah iyi haberlerle gelirsin canım.

Yazcım dualarım seninle, güzel haberler alacaksın inşallah...

18.20.haftalar hayatım...farketmez yani.
yazcım doktora gidiyosun ha ne güzel ya...öyle büyümüş olacakki şaşıracaksın.delikafadulden

İnşallah güzel bir gün geçirirsin yaz...
Allah kolaylık versin...

yazcım hayırlısı ile güsel haberlerle gelrisin hiç merak etme sen içini ferah tutu burda hepimiz senin için dualarımız eksik etemeyeceğiz zaten burda en sevdiğimiz şey bu bağımız değilmi :)::):)

çiçiş anneler nasılsınız bakalım..
yaz.. bebişini görüceksin ne güzel hayırlı haberlerle dön inşalh...:lepi:

arkadaşlar hepiniz çok ama çok sağolun güzel dilekleriniz ve dualarınız için.iyiki varsınız sizler.
dilacım gözünaydın sonuçlarına çok sevindim.bebeğimi bende çok merak ediyorum bakalım neler yapıyor bizimki.
frambuaz odaya bayıldım canımcım çok güzel.
sinpac yazmıştım bidaha yazıyorum ne olur üzme kendini.allahın izniyle bir sorun olmayacak.biz yanındayız senin.

of sinpac yaaa.içini ferah tut onu açıkladı bana doktorum ultrason sırasında olsa bile bu öyle doğacağı anlamına gelmez kendi kendine küçülür demişti sakın üzülme tamammı moralini yüksek tut...

ben de senin gibi dusunuyorum canim. bebek odasi diil de, 3-4 yasinda insallah cocuk odasi yapmak isterim kendi zevklerine gore

kaydirigubbakcemile3 maşşallah kuzucuğa annesi

çanım sağol,darısı arkadaşlarımın başına...

çanım güzel haberlerle gel inşallah!

sağol anım..inşallah sende güzel haber getirirsin bize...

çanım sağol!inşallah sonuçların güzel çıkar...

hadi bekliyoruz çanım güzel haberlerini,

çanım bebeğin kilosu ultrason kağıdında nerde yazıyor diye sormuştun ya?çanım ultrason kağıdında şöyle bir yer var:EFW(BPD,Ac,FL) bu yazının yanında yazıyor ağırlığı,sende bi seninkine kontrol et!
ayrıntılı ultrasonuda 18 22 hafta arasında yapıyorlar bende gideeğim bu yakında...henüz dr bişey demedi ama bakalım...
BPD;baş ölçüsü
AC;baçak ölçüsü bunlar bu anlama geliyor olması lazım...
FL;karın ölçüsü

Bu arada bebek odası mobilyasına bakan oldu mu aranızda?
Burda zaten çok fazla seçenek olmadığından biz bir günde bakıverdik hepsine.. opuyorumnanaktan
Aklımıza en çok yatan bu oldu..Sizce nasıl?

ayyy çok güzel bu,bende bu pazar inşallah bir aksilik olmazsa gideçeğim karyolamızı almaya...

Bende daha oda almıycam zaten benim kız daha 4 yaşında ÇİLEKTEN bir oda beğenmiş illa onu ister bide bebek geliyo yani en iyisi seneye

ay sendede mi var aynı sorun,,benim oğlanda kendine çilekten oda beğenmiş,onu istiyor,şimdi bebeğe oda yaparsam kıskanaçak,,,onada o odayı almam gerek..zzaten geçemnlerde modokoya gittik mobilya bakmaya kıyamet koptu hep ona bakıyorsunuz benim için bakmıyorsunuz diye!.artık seneye düşünüyorum bende,yada ondan sonraki sene...kendi odasıda yeni zaten daha!

benim doktorumda 20.haftadan sonraya randevu verdi ...ayrıntılı ultrason için..
ewet banada 2o.haftadan sonra werdi ama bugün için baska hastaneden randewu almıstım..cünkü beni 3 kasıma ertelemişlerdi..o zaman 3 kasımda tekrar yaptırırım..insallah bu kadar ultrasona girmek bebegime zarar wermez..

Ayy aklima ne geldi...
Eger Bebegimiz gercektende erkekse, ki iki doktorda öyle dedi
ama ben yinede kendimi simdiden cok inanadirmak istemiyorum
adini TUGRA koymayi düsünüyoruz...

Aceba söyle güzel beyaz ve hafif mavili bir Bebek odasi alip
Dolabinin veya Yataginin üzerinde Osmanli Tugrasimi isletsek yada yazdirsak...

Nasil olur sizce? Bir Bebek odasi icin cokmu agir olur yoksa?

ya bençe biraz ağır olur onun yerine adını işlettir madem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…