- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #16.681
Sİncapcım aynı sorun bende de var ÜÇlÜ testİm normal Çıkıtı İkİlİde 17 ekİmde detaylı usg ye gİrİcem o normal Çıkarsa bİŞe olmaz dedİ doktor senİn kaÇ tane kİst var ve boyutları ne kİlİ testİn nasıl ? ArkadaŞta vardı benİm 4 adet kaybolmuŞ senİn İÇİnde de dua ederİm sende benİm İÇİn du a et
Evet canım beyaz da kullanışlı. Herşeyle uyar..Çok hoş bencede en iyisi pembe mavi çok boğar beyazın üstüne olması güzel zaten bende beyaz ama sırf beyaz alıp ona göre istediğimi yapacağım
Teşekkürler canım. İnşallah bunu alcaz..Herkese merhaba.Ben geldim nihayet bugün başım ağırmıyor.Amanda amanda nazlı kızlarımız ortayada çıkıyomuşta ay ay.
SİNCAPCIM canım üzme kendini ya o kistler bebek büyüdükçe kayboluyomuş merak etme hiçbişeyciği yok bence güzel kızının.
Doktora gidecek üçlü test yaptıracak herkese bol şans allah yardımcınız olsun.
YAĞMUR-26 tetanoz aşısı 21.ve22. haftalarda yapılıyo canım daha aramızda aşı yaptıran olmamıştır.
FRAMBUAZ bayıldım odaya ya benim bir kızım var bide oğlum olcek seneye oda düzcem çünkü beşiği yatak odasına alıcam bebek ilk zamanlar yanınmda olmalı çünkü.
Benimde haftaya kontrolüm. Aslında bu haftaydı ama taramayla kontrolumu aynı güne denk getirmek istiyorum.
Senin modeller de çok hoşmuş canım. Ama ne yazıkki burda çok çeşit yok.. :sinifsinif:isterseniz bi kaç model gödnerieyim hemen :) ya ben çok baktım beğendikelrmde oldu ama evimiz 2+1 ve salonum çok büyük ve lüks döşenmiş bir salon hani günlük kkullanım için pek ideal değil o yüzden eşim ikinci odayı bebek odasına çevirme konusunda pek olumlu düşünmüyor haksızda değil şimdi askerde daha büyük bi eve çıkma durumumzu asker dönüşü ne olur bilemem şimdi amcasını nevindeyiz ve kira vermiyoruz bütün bunalrı toplayınca karyola lıp yatak odasında dursunbir yaşını doldurduğunda bizde kendi durumalrımızı toparlar 3+1 bi eve geçip öyle alırız istediğin bbek odasını diyor sanırım boyun eğmek durumundayız
ama sizlere çok güsel modelelr gönderiyorum hemencik zemuszemusEki Görüntüle 26089
Eki Görüntüle 26090
Eki Görüntüle 26091
Eki Görüntüle 26092
Eki Görüntüle 26093
Fiyatı biraz tuzlu canım ya.. 3 parçası 2 milyar gibi. Bi de istersek ileride bu takımın ders çalışma masası da varmış onu da alabilirmişiz..Bencede güzelmiş bu takım.Fiyatına ne dediler peki?
Tatlışkom, minittoya telefon edersen bu kız modellerinin renklerini değiştirip erkek bebek odası da yapıyuolar.Frambuazcim ben minittoda kiz icin sunlarida cok begenmistim...
Kizlar icin cok seker seyler var gercektende...
Erkekler icin ehhh iste biraz zor olacak galiba...
yani eger kesin erkekse doktora güvenebilirsek...pipisinin resmini aldik ama iste
yinede belli olmaz
Böyle güzel güzel oda takımı fotolarını koyuyorsunuz, oda almama kararımdan vazgeçmek üzereyim.
4-5 yaşına gelince kendi istedikleri aldırıyor bu sıpalar diye, Ikea'dan ortalama birşeyler almayı düşündük biz.
Aklımı çelmeyinnnn :)
başka bir ölçüme göredir canım sata göre olmayabilir....muhtemelen baş çevresine göredri...benim tah.doğ.tarihi 15 ti 12 oldu 10 oldu en son 7diydi doktor Martın ilk haftası dedi bakalım ne zaman gelecek...niye mi bu kadar değişik tarih...sata göre gerideydi 1 hafta ama şimdi tam haftasına geldi.....
arkadaslar ayrıntılı ultrasononu 18.haftada yaptıran var mı???yani 20.hafta biliorum..cevap bekliorum
Güzel haberlerle gel canım inşallah ....:enbuyukkk:
İnşallah iyi haberlerle gelirsin canım.
Yazcım dualarım seninle, güzel haberler alacaksın inşallah...
18.20.haftalar hayatım...farketmez yani.
yazcım doktora gidiyosun ha ne güzel ya...öyle büyümüş olacakki şaşıracaksın.delikafadulden
İnşallah güzel bir gün geçirirsin yaz...
Allah kolaylık versin...
yazcım hayırlısı ile güsel haberlerle gelrisin hiç merak etme sen içini ferah tutu burda hepimiz senin için dualarımız eksik etemeyeceğiz zaten burda en sevdiğimiz şey bu bağımız değilmi :)::):)
çiçiş anneler nasılsınız bakalım..
yaz.. bebişini görüceksin ne güzel hayırlı haberlerle dön inşalh...:lepi:
La havle de şekerim..
Benim kayınvalidemlerin evi merdivenli ve 4. katta...
Çok nefes nefese kalıyorum, merdiven çıkamıyorum..
Bu sebeple de nerdeyse 4 aydır doğru düzgün yüzünü görmedim..
Geçen gün telefonda konuşuyoruz.
Nasıl gidiyo hamilelik diyo..
Valla öyle bi güzel gidiyo ki. Sen strese sokmadığın sürece hayatımda olmadığım kadar huzurlu ve mutluyum dedim içimden...
Sen de çok muhattap olmamaya çalış...
sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
süper düşünmüşsün valla nedir bu gelinlerin kaynana derdi bana da bazen geliyolar ma sonradan içimden amnnnnnnnnnnnn ne halleri varsa görsünler diyip sallıyom hepsi aynı öz düşünceye sahip sanırım bu kaynananaların
ne güzel Maşallah benimkinin daha cinsiyetide belli değil
:gitme:
canım benim doktorum özellikle 20. Haftaya randevu verdi, en erken 20. Haftada yapabiliriz dedi. 20-24. Haftalarda yapılıyor sanırım...
Böyle güzel güzel oda takımı fotolarını koyuyorsunuz, oda almama kararımdan vazgeçmek üzereyim.
4-5 yaşına gelince kendi istedikleri aldırıyor bu sıpalar diye, Ikea'dan ortalama birşeyler almayı düşündük biz.
Aklımı çelmeyinnnn :)
Bize de %99 kız dedi doktor ama cinsiyet tahmininde öyle hatalar yapılıyomuş ki 6.aydan sonra başka bişey söyleyebiliyomuş doktorlar..
Hayırlısı olsun ne diyelim..
Hıh bak seninki kesin kolbastı, horon karışık bişeyler yapıyodur o zaman..
Bizimki 16. haftada da aynı babası gibi yatıyodu..Ellerini ensesine atmış keyif yapıyodu..Heralde uyuyo dedik..Bi baktık yine şova başladı .. Artist olcak benim kızım.. şakkıdı
Herkes bebİk hareketlerİnİ hİssetmeye baŞladımı?
çanım sağol,darısı arkadaşlarımın başına...Günaydın arkadaşlar,
Herkese mutlu, sağlıklı, güzel bir gün diliyorum...
Sinpacim prensesin geliyormuş, gözün aydın canımcım...
Kistlerle ilgili bir sürü şey duydum ben de.
Hatta bir arkadaşım aynı konu ile ilgili aylarca heyete falan girdi.
Kuzusu şimdi 7 aylık, sapasağlam, doğumdan önceki kontrollerde kistler kaybolmuştu zaten.
Yine de çok kafana takılıyorsa, ki haklısın, başka bir doktorun daha fikrini al derim ben...
Herşey yolunda gidecek inşallah arkadaşım, sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına...
Selkiecim, tahlil sonuçların iyi çıkmış, çok sevindim, gözün aydın... Darısı sonuç bekleyen diğer arkadaşların başına olsun...
LIMBURG1985, sende de haberler süper, hep böyle devam etsin inşallah...
günaydın arkdaşlar herkeze hayırlı günler. bu gün nasip olursa inşallah bebeğimi görmeye vee cinsiyetini öğrenemye gideceğiz... ve 3lü testim var inşallah herhangi bir sorun çıkmaz .... Dualarınızı bekliyorum.. :CüvCüv:
Günaydın cici anneler...
Sinpac tatlım geçmiş olsun..Allah'ın izniyle bebeğinde bişey çıkmayacak..Dualarım seninle..
Dimplehawk merakla bekliyoruz bebişin cinsiyetini!!
Megryann senin bebek sağ elini kullanacak o zaman...
Özlemcee tatlım bebeğine ne güzel bi isim bulmuşsun..Adıyla yaşasın.. Biz isim konusunda çok kararsızız.
Selkie 3lü test sonucunun iyi çıkmasına çok sevindim canım. Ben de yarın öğrenicem.İnşallah benimkinde de bi sorun yoktur.
Edebiyatcı meslektaşım çok senin adına da çok sevindim de 24.haftaya daha çok var yahu..İnsan sabredemez..
Toramini hoşgeldin.Allah sağlıklı hayırlı evlat versin..
canımcım gözün aydın çok sevindim sonuçların iyi olmasına.darısı başımıza.
allahım hayırlısını ver sağlıklısını versin dilerim gönlünden geçen olur.
canım öncelikle gözün aydın bir kızın olacakmış.hayırlı olsun.kist konusuna gelince okuduğum ve duyduğum kadarıyla bunlar geçici oluyormuş canım.bebek büyüdükçe kayboluyormuş.üzme ne olur kendini kötü bişey olmadığına eminim ben.
gözün aydın canım hep böyle güzel haberler duyalım inşaallah.
sende hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşaallah canım.
hepinize günaydın arkadaşlar.güzel birgün geçirmenizi diliyorumopuyorumnanaktan.
biz bugün doktora gidiyoruz.bebeğimi göreceğim çok mutluyum inşaallah herşey yolundadır.sonra üçlü testimiz var bugün.dua edin bize lütfen.allahın izniyle sorunsuz atlatalım bu testi.:Saruboceq:
çanım bebeğin kilosu ultrason kağıdında nerde yazıyor diye sormuştun ya?çanım ultrason kağıdında şöyle bir yer var:EFW(BPD,Ac,FL) bu yazının yanında yazıyor ağırlığı,sende bi seninkine kontrol et!arkadaslarr !!!!ayrıntılı ultrasonlarını cektiren var mı??benim bugün randewum var ayrıntılı ultrason için..aslında kendi gittigim hastanede beni 3 kasıma gün attılar tabi ben bekleyebilirmiyim..baska bi hastaneden randewu aldım bugün için..bakalım..hayırlısı..bu arada ayrıntılı ultrason için 20.hafta olması gerekio diye duydum bilgisi olan varmı??ben henüz 18.haftamdayım..
Bu arada bebek odası mobilyasına bakan oldu mu aranızda?
Burda zaten çok fazla seçenek olmadığından biz bir günde bakıverdik hepsine.. opuyorumnanaktan
Aklımıza en çok yatan bu oldu..Sizce nasıl?
Bende daha oda almıycam zaten benim kız daha 4 yaşında ÇİLEKTEN bir oda beğenmiş illa onu ister bide bebek geliyo yani en iyisi seneye
ewet banada 2o.haftadan sonra werdi ama bugün için baska hastaneden randewu almıstım..cünkü beni 3 kasıma ertelemişlerdi..o zaman 3 kasımda tekrar yaptırırım..insallah bu kadar ultrasona girmek bebegime zarar wermez..benim doktorumda 20.haftadan sonraya randevu verdi ...ayrıntılı ultrason için..
Bugün doktor, bebebğimde koroid plexus kisti oldugunu soyledi...
Kendimi çok kötü hissediyorum...mafoldumben
Ayy aklima ne geldi...
Eger Bebegimiz gercektende erkekse, ki iki doktorda öyle dedi
ama ben yinede kendimi simdiden cok inanadirmak istemiyorum
adini TUGRA koymayi düsünüyoruz...
Aceba söyle güzel beyaz ve hafif mavili bir Bebek odasi alip
Dolabinin veya Yataginin üzerinde Osmanli Tugrasimi isletsek yada yazdirsak...
Nasil olur sizce? Bir Bebek odasi icin cokmu agir olur yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?