2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkürler canım. Büyük ihtimalle bunu alcaz..

ben yarin 20. haftaya giriyorum, artik cok net hissediyorum. ozellikle aksamlari.
17. haftada pıtırtılar hissedip emin olamıyordum
ne güzel bak hissedebilmişsin..benimde dün gece yattıgımda göbegimin hemen alt kısmında iki üç kere bi göz seyirmesi gibi hareketler oldu ama emin olamıorumki..belkid3e buydu:)

kızlar kendinize cici bakım ben çıkıyorrum.. 2 -3 gün ben yokum annemlere gidicem..bebeklerede iyi bakın...hihoyyyt

bakın kızlar için pespembe bir oda,,,
bu harika yaa kızlarımız ne sanslı pembeler içinde..ama ben bunların hiçbirini şuan alamicam..cünki ewimiz kira we artı bi cocuk odamız yok..yani misafir odası oturma odası..3+1..ama bebegimiz dogunca tasınmayı düşünmüyo degiliz..sadece yatagını alıp ewe bi şekil wermem gerekio..

selam kizlar nasilsiniz? Ben dün doktora gittim ve ikizlerimin ikiside erkek oldugunu ögrendim zaten erkek tahmin ediyordum ben :) siz neler yapiyorsunuz iyimisin cici anneler :)

selam kizlar nasilsiniz? Ben dün doktora gittim ve ikizlerimin ikiside erkek oldugunu ögrendim zaten erkek tahmin ediyordum ben :) siz neler yapiyorsunuz iyimisin cici anneler :)
masallah yaa ikiz annesi olmak güzeldir heralde iki tane birden karnında hiç durmazlar ..eminmisin erkek olduuna..benmkinde erkek denildi şimdiyse yuzde 99 kız dior doktorum..hayırlısı olsunda..

ben oğlum için bu odayı almak isterdim ama sedee beşiği alabileeğim tabi bu takımdan bulabilirsem modokoda!

Eklentiler

• $bebek_odasi_05.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 39

masallah yaa ikiz annesi olmak güzeldir heralde iki tane birden karnında hiç durmazlar ..eminmisin erkek olduuna..benmkinde erkek denildi şimdiyse yuzde 99 kız dior doktorum..hayırlısı olsunda..

ay kiz dur deme öyle ikiside gösterdi kendini bide tek yumurta ikizleri pipilerini gösterdi terbiyesizler yani öyle bisey olmaz sanirim kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

beyaza bayıldım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…