- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #16.701
Teşekkürler canım. Büyük ihtimalle bunu alcaz..arkadaşlar hepiniz çok ama çok sağolun güzel dilekleriniz ve dualarınız için.iyiki varsınız sizler.
dilacım gözünaydın sonuçlarına çok sevindim.bebeğimi bende çok merak ediyorum bakalım neler yapıyor bizimki.
frambuaz odaya bayıldım canımcım çok güzel.
sinpac yazmıştım bidaha yazıyorum ne olur üzme kendini.allahın izniyle bir sorun olmayacak.biz yanındayız senin.
Hangi öz düşünceyse orası tartışılır di mi?? kaydirigubbakcemile5sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
süper düşünmüşsün valla nedir bu gelinlerin kaynana derdi bana da bazen geliyolar ma sonradan içimden amnnnnnnnnnnnn ne halleri varsa görsünler diyip sallıyom hepsi aynı öz düşünceye sahip sanırım bu kaynananaların
ayyy çok güzel bu,bende bu pazar inşallah bir aksilik olmazsa gideçeğim karyolamızı almaya...
QUOTE]
Hayırlısı olsun canım...
Ayy aklima ne geldi...
Eger Bebegimiz gercektende erkekse, ki iki doktorda öyle dedi
ama ben yinede kendimi simdiden cok inanadirmak istemiyorum
adini TUGRA koymayi düsünüyoruz...
Aceba söyle güzel beyaz ve hafif mavili bir Bebek odasi alip
Dolabinin veya Yataginin üzerinde Osmanli Tugrasimi isletsek yada yazdirsak...
Nasil olur sizce? Bir Bebek odasi icin cokmu agir olur yoksa?
Çok güzel bi isim bulmuşsunuz canım..
Renkli bi tuğra olursa ağır olmaz bence..
ne güzel bak hissedebilmişsin..benimde dün gece yattıgımda göbegimin hemen alt kısmında iki üç kere bi göz seyirmesi gibi hareketler oldu ama emin olamıorumki..belkid3e buydu:)ben yarin 20. haftaya giriyorum, artik cok net hissediyorum. ozellikle aksamlari.
17. haftada pıtırtılar hissedip emin olamıyordum
bu harika yaa kızlarımız ne sanslı pembeler içinde..ama ben bunların hiçbirini şuan alamicam..cünki ewimiz kira we artı bi cocuk odamız yok..yani misafir odası oturma odası..3+1..ama bebegimiz dogunca tasınmayı düşünmüyo degiliz..sadece yatagını alıp ewe bi şekil wermem gerekio..bakın kızlar için pespembe bir oda,,,
masallah yaa ikiz annesi olmak güzeldir heralde iki tane birden karnında hiç durmazlar ..eminmisin erkek olduuna..benmkinde erkek denildi şimdiyse yuzde 99 kız dior doktorum..hayırlısı olsunda..selam kizlar nasilsiniz? Ben dün doktora gittim ve ikizlerimin ikiside erkek oldugunu ögrendim zaten erkek tahmin ediyordum ben :) siz neler yapiyorsunuz iyimisin cici anneler :)
kızlar bu bebek odası nasıl!
selam kizlar nasilsiniz? Ben dün doktora gittim ve ikizlerimin ikiside erkek oldugunu ögrendim zaten erkek tahmin ediyordum ben :) siz neler yapiyorsunuz iyimisin cici anneler :)
Teşekkürler canım. Büyük ihtimalle bunu alcaz..
Hangi öz düşünceyse orası tartışılır di mi?? kaydirigubbakcemile5
ayyy çok güzel bu,bende bu pazar inşallah bir aksilik olmazsa gideçeğim karyolamızı almaya...
QUOTE]
Hayırlısı olsun canım...
Çok güzel bi isim bulmuşsunuz canım..
Renkli bi tuğra olursa ağır olmaz bence..
ben notumu verdim Canım 2 numara hepsinden güzel sen 2 numaraya bak bence :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
masallah yaa ikiz annesi olmak güzeldir heralde iki tane birden karnında hiç durmazlar ..eminmisin erkek olduuna..benmkinde erkek denildi şimdiyse yuzde 99 kız dior doktorum..hayırlısı olsunda..
isterseniz bi kaç model gödnerieyim hemen :) ya ben çok baktım beğendikelrmde oldu ama evimiz 2+1 ve salonum çok büyük ve lüks döşenmiş bir salon hani günlük kkullanım için pek ideal değil o yüzden eşim ikinci odayı bebek odasına çevirme konusunda pek olumlu düşünmüyor haksızda değil şimdi askerde daha büyük bi eve çıkma durumumzu asker dönüşü ne olur bilemem şimdi amcasını nevindeyiz ve kira vermiyoruz bütün bunalrı toplayınca karyola lıp yatak odasında dursunbir yaşını doldurduğunda bizde kendi durumalrımızı toparlar 3+1 bi eve geçip öyle alırız istediğin bbek odasını diyor sanırım boyun eğmek durumundayız
ama sizlere çok güsel modelelr gönderiyorum hemencik zemuszemusEki Görüntüle 26089
Eki Görüntüle 26090
Eki Görüntüle 26091
Eki Görüntüle 26092
Eki Görüntüle 26093
renkleri görüntüğü gibi burdan pek aynısı gibi çıkmıyor canım ama model olarak çok güzel bence
kızlar bu bebek odası nasıl!
seyyal ben 26090 olan kdunu beğend,im ,çok güzelmiş...yani 2. çi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?