- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #16.721
evet evet bende onu beğendim hemde kedili bayılırım zaten yaaa
ayy yerim onları:içelim:annesi ilk bebeklerin dimi??o zamaaaan ewde 3 erkekle nası basetcen bakiiim onu düşüündelikafaduldensaka saka desene bazen tek kız 3 erkege bedel biraz cadılık varya ruhlarında..yerim hepsiniopuyorumnanaktanay kiz dur deme öyle ikiside gösterdi kendini bide tek yumurta ikizleri pipilerini gösterdi terbiyesizler yani öyle bisey olmaz sanirim kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bana önce erkek dendi şimdiyse yuzde 99 kız dio doktor..yani şaşırdım ne renk alıcam emin olamıorum heheneyse anca günaydın diyorum size,
bu arada sizlwer bebişlere hazırlıklar yapmaya başladınız mı yani bişiler almaya vs gibi
bana önce erkek dendi şimdiyse yuzde 99 kız dio doktor..yani şaşırdım ne renk alıcam emin olamıorum hehe
CANIM KENDINI UZME LUTFEN BEN BU KONUDA BILGIM YK AMA BAK BILEN HERKES YAZMIS ILERLETEN HAFTALARDA KAYBOLUYOMUS HEM KENDINI HEM YAVRUNU UZMEBugün doktor, bebebğimde koroid plexus kisti oldugunu soyledi...
Kendimi çok kötü hissediyorum...mafoldumben
MASALLAH SIZEEEiyi geceler bayanlar bugün doktor kontrolüm vardı:)
bebeğimin cinsiyetini öğrenmek için gittik veeeeeeeeeeeeeeee doktor kız dedi ben bi tuaf oldum doktor hanım eminmisiniz dedim hiç kız diyen yoktu hep erkek dediler diyince bir daha bakalım dedi ama benim bebek çok inatcı poposunu bir döndü bebeğim bir daha bacaklarını açmadı ve bizde tam olarak öğrenemedik ve doktor şimdilik kız diyelim dedi
allahımıza şükür her şeyi yerinde kilosu boyu süpermiş
hafta olarak şu anda 16+4 haftalıkmış küçük bebeğim bakalım hayırlısı kız ise babamızın isteği olmuş oluyor bir kızım vardı prensesime bir kız kardeş daha gelecek inşallahh
ultrasondan sonra 1 ay sonrası için ayrıntılı ultroson tarihi verdi o zaman daha net tahmini söyleyecekmiş doktorum bugün 3 lü tarama için de kan verdim inşallah ondan da hayırlı sonuçlar alırım inşallah onun sonucu da pazartesi günü verilecek hadi hayırlısı bakalım inşallah hepimiz için bacılar:))))))))))
AMIN CANIM HEMIMIZ BOYLE HABERLERLE GELIRIZ INSALLAHGünaydın arkadaşlar,
Herkese mutlu, sağlıklı, güzel bir gün diliyorum...
Sinpacim prensesin geliyormuş, gözün aydın canımcım...
Kistlerle ilgili bir sürü şey duydum ben de.
Hatta bir arkadaşım aynı konu ile ilgili aylarca heyete falan girdi.
Kuzusu şimdi 7 aylık, sapasağlam, doğumdan önceki kontrollerde kistler kaybolmuştu zaten.
Yine de çok kafana takılıyorsa, ki haklısın, başka bir doktorun daha fikrini al derim ben...
Herşey yolunda gidecek inşallah arkadaşım, sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına...
Selkiecim, tahlil sonuçların iyi çıkmış, çok sevindim, gözün aydın... Darısı sonuç bekleyen diğer arkadaşların başına olsun...
LIMBURG1985, sende de haberler süper, hep böyle devam etsin inşallah...
CANIM SAOLMaaşallah tombişimize iyi bakıyor annesi :)
YAA SORMA BENIM MORALIM COK BOZULDU EN SON BIR AY ONCE GITMISTIM NE GUZEL HER AY BIR KILO ALIODUM HEP ILK GUNDEN BERI DUN GITTIM SADECE BIR AYDA 2.400 almisim bune yaaa bu demek oluyoki toplam 5.400 ALMIISM:1no2:Herkese iyigünlerrr
Gobişler çıkmaya başladı mı artık sizin de?
Benim gobek sonunda hamile gobeğine benzemeye basladı :kedi: 4kilo almısım
HAYIRLI HABERLERLE GEL CANIMhepinize günaydın arkadaşlar.güzel birgün geçirmenizi diliyorumopuyorumnanaktan.
biz bugün doktora gidiyoruz.bebeğimi göreceğim çok mutluyum inşaallah herşey yolundadır.sonra üçlü testimiz var bugün.dua edin bize lütfen.allahın izniyle sorunsuz atlatalım bu testi.:Saruboceq:
BEN DUN GITTIM GALIABA AYRINTILIYDI BENIMKI HERSEYINE BAKTI ODUR HERALDEarkadaslarr !!!!ayrıntılı ultrasonlarını cektiren var mı??benim bugün randewum var ayrıntılı ultrason için..aslında kendi gittigim hastanede beni 3 kasıma gün attılar tabi ben bekleyebilirmiyim..baska bi hastaneden randewu aldım bugün için..bakalım..hayırlısı..bu arada ayrıntılı ultrason için 20.hafta olması gerekio diye duydum bilgisi olan varmı??ben henüz 18.haftamdayım..
HOSGELDIN CANIM SIZDE IYI HABERLERLE GELIN HADIgünaydın arkadaşlar kaç gündür giremiyorum kusura bakmayın masam değişti onunla uğraştık hiç birinizin yazdıklarını olkuyamadım...
üçlü testimiz çok iyi çıktı darısı doktora gideceklerin başına inşallah...
iki hafta sonra detaytlı ultrasona giricez.
bakın kızlar için pespembe bir oda,,,
Cok güzel Bebek sekerleri var...
o kadar güzellerki...mutlaka istiyorum ben...
daha neler var neler...
zevklerimiz tutuyormuş...vereliniortak
eeee mart annesiyizzzz:lepi::CüvCüv: ahım şahım çok renkli şeyler sevmem ben KOVA burcuyum ben çok renkliliği sevmem
ben balık burçuyum...bizde öyle pek renkli şeyleri sevmeyiz,,daha sade şeyler...bu arada nerdeyse tanıdığım çoğu kişi kova benim...iyi anlaşırım kovalarla!
bence kız erkek bebek için kendinizi pembe maviye şartlandırmayın yaaa ne gerek var sizce her renk yakışır meleklerimize kıyafet olsun odası olsun ne o öyle etiketleme gibi pembe mavi renk ben öyle yapmayacağım elbet pembe mavi gelir ama elbet kıyafet olarak ama bu KIZ pembe giyecek diyede şartı yok yada ERKEK için mavi tutturmuşuz pembe mavi ne yani cinsiyeti belli olmuyor mu ozaman giymezlerse ne alakalmaz: bu mantileteden türk milletini uzaklaştırmak lazım artık avrupada bile çok nadir böyle renk belirginliğiyle cinsiyet gösterimi a.s.
ben kendimi önceden balık biliyordum sonradan arkadaşlar söyledi walla balıkta bana uyuyor kova da yükselenimde oğlak ....meleğim balık burcu olucak allah nasip ederse ....BOĞA burcu doldu bizim sülale gına gelmişti artık
kızlar sizinde göbek altınızda sertlik var
benim hem sert hem de şiş,
şişliği anlıyorum bebişten ama o sertlik normqail mi sizce
ama dediğin gibi bordoyla siyah evin içinde biraz kapatıçı görevi görüyor sanki,,ben bembeyaz itiyorum,inşallah istediğimiz gibi alırız herşeylerini...ben her renkten katıcam odamıza
mavisnden pembesine ırmızı mor turunu her renk bi tek siyah olmıcak
bordoyuda hiç sevmem
ayy yerim onları:içelim:annesi ilk bebeklerin dimi??o zamaaaan ewde 3 erkekle nası basetcen bakiiim onu düşüündelikafaduldensaka saka desene bazen tek kız 3 erkege bedel biraz cadılık varya ruhlarında..yerim hepsiniopuyorumnanaktan
of sinpac yaaa.içini ferah tut onu açıkladı bana doktorum ultrason sırasında olsa bile bu öyle doğacağı anlamına gelmez kendi kendine küçülür demişti sakın üzülme tamammı moralini yüksek tut...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?