2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay kiz dur deme öyle ikiside gösterdi kendini bide tek yumurta ikizleri pipilerini gösterdi terbiyesizler yani öyle bisey olmaz sanirim kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ayy yerim onları:içelim:annesi ilk bebeklerin dimi??o zamaaaan ewde 3 erkekle nası basetcen bakiiim onu düşüündelikafaduldensaka saka desene bazen tek kız 3 erkege bedel biraz cadılık varya ruhlarında..yerim hepsiniopuyorumnanaktan

bana önce erkek dendi şimdiyse yuzde 99 kız dio doktor..yani şaşırdım ne renk alıcam emin olamıorum hehe

yüksek olasılık kız ise pembe alcan cicim ama ben ilk üç ayı için çıt çıtlı badilerini tulumlarını beyaz almayı düşünüyom tabi arada renkli de olcak
ki benim sıpanın ne olduğu belli değil henüz
bugün 15.haftamız doldu teyzesi

Bugün doktor, bebebğimde koroid plexus kisti oldugunu soyledi...
Kendimi çok kötü hissediyorum...mafoldumben
CANIM KENDINI UZME LUTFEN BEN BU KONUDA BILGIM YK AMA BAK BILEN HERKES YAZMIS ILERLETEN HAFTALARDA KAYBOLUYOMUS HEM KENDINI HEM YAVRUNU UZME

MASALLAH SIZEEE
AMIN CANIM HEMIMIZ BOYLE HABERLERLE GELIRIZ INSALLAH
Maaşallah tombişimize iyi bakıyor annesi :)
CANIM SAOL
Herkese iyigünlerrr

Gobişler çıkmaya başladı mı artık sizin de?
Benim gobek sonunda hamile gobeğine benzemeye basladı :kedi: 4kilo almısım
YAA SORMA BENIM MORALIM COK BOZULDU EN SON BIR AY ONCE GITMISTIM NE GUZEL HER AY BIR KILO ALIODUM HEP ILK GUNDEN BERI DUN GITTIM SADECE BIR AYDA 2.400 almisim bune yaaa bu demek oluyoki toplam 5.400 ALMIISM:1no2:
HAYIRLI HABERLERLE GEL CANIM
BEN DUN GITTIM GALIABA AYRINTILIYDI BENIMKI HERSEYINE BAKTI ODUR HERALDE
HOSGELDIN CANIM SIZDE IYI HABERLERLE GELIN HADI
bakın kızlar için pespembe bir oda,,,

Cok güzel Bebek sekerleri var...
o kadar güzellerki...mutlaka istiyorum ben...

daha neler var neler...

YAA BUNLAR HARIKA SEYLER YAAAA

evet ben baya bişey aldım...bebek arabası stelizatörü biberon. emzik vs...giyimn baya aldım,,,az bir ihtiyaçım kaldı zaten benim 2. erkek...oğlumdn kalan şeylerdende kullanırız...

Son düzenleme:
bence kız erkek bebek için kendinizi pembe maviye şartlandırmayın yaaa ne gerek var sizce her renk yakışır meleklerimize kıyafet olsun odası olsun ne o öyle etiketleme gibi pembe mavi renk ben öyle yapmayacağım elbet pembe mavi gelir ama elbet kıyafet olarak ama bu KIZ pembe giyecek diyede şartı yok yada ERKEK için mavi tutturmuşuz pembe mavi ne yani cinsiyeti belli olmuyor mu ozaman giymezlerse ne alakalmaz: bu mantileteden türk milletini uzaklaştırmak lazım artık avrupada bile çok nadir böyle renk belirginliğiyle cinsiyet gösterimia.s.

ben balık burçuyum...bizde öyle pek renkli şeyleri sevmeyiz,,daha sade şeyler...bu arada nerdeyse tanıdığım çoğu kişi kova benim...iyi anlaşırım kovalarla!

ben kendimi önceden balık biliyordum sonradan arkadaşlar söyledi walla balıkta bana uyuyor kova da yükselenimde oğlak ....meleğim balık burcu olucak allah nasip ederse ....BOĞA burcu doldu bizim sülale gına gelmişti artık

ben her renkten katıcam odamıza
mavisnden pembesine ırmızı mor turunu her renk bi tek siyah olmıcak
bordoyuda hiç sevmem

kızlar sizinde göbek altınızda sertlik var
benim hem sert hem de şiş,
şişliği anlıyorum bebişten ama o sertlik normqail mi sizce

hahah bizim evde ben balığım,oğlum balık ve bebişte balık olaçak inşallah..eşim kova....o tek kaldı zavallım evin içinde...belki bu kovayada kayabilir ama..o zaman eşitleneçeğiz,,,mart başı şubat sonu benim beklenen doğum...Allah hayırlısını versin...ben balığım ama pek taşımam özelliklerini yükselenim terazi,,galiba ondanda kapmışım bişeyler...

Son düzenleme:

sorma canim dün bende esime öyle dedim ben üc erkekle tek basima nasil bas edecem diye ama Allah verir bi kolayligini gerci ben 10 erkege bedelim :kedi: :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…