2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay kiz dur deme öyle ikiside gösterdi kendini bide tek yumurta ikizleri pipilerini gösterdi terbiyesizler yani öyle bisey olmaz sanirim kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Olmaz olmaz canım... Herkes bebek cinsiyetlerini erken zamanda öğrendiğinden şimdi yanılmalar oldu. Senin kilerin zamanı gayet iyi yani.. Bebişlerin hayırlı evlay olsunlar inşallah kutlarım.
Sevgiler:dance:

sincapcım kafana fazla tkmamaya çalış dediğim gibi bende 2 adet var ama trizmi18 olması için başka bulguşarda gözteriyo ilk önce ikili test ve 3 lü teste çıkıyo
sana kafana takma diyom ama benim 3 lü testim ii çıktı ama hala kafamda rtakılı kaldı heralde doğuma kadar terettdüt edicem yaa bu arada senin bebişinde kaç tane var ve boyutları ne bide ikili test yaptırdınmı ?

merhaba kızlaarrr
doktordan geldim sonundaa
hemde kimle geldim biliyor musunuz
erkekimlee opuyorumnanaktan bi erkek daha ekliyoruz listeye :roflol: patlama oldu patlamaa
1 saat bekletti bi türlü göstermedi ama sonunda gördükkkk :)))))))

HADİ HAYIRLISI CANIM İNAN ÇOK SEVİNDİM GÜLE GÜLE DOĞUR GÜLE GÜLE BÜYÜT İNŞALLAH gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu

bir muhasebeci anne daha gördüm.. Bu yıl tüm muhasebeciler bebek sahibi olacak galiba...hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun inş. Bebişin..

Olmaz olmaz canım... Herkes bebek cinsiyetlerini erken zamanda öğrendiğinden şimdi yanılmalar oldu. Senin kilerin zamanı gayet iyi yani.. Bebişlerin hayırlı evlay olsunlar inşallah kutlarım.
Sevgiler:dance:

sagol canim güzel dileklerin icin, zaten benim doktorum 18. haftadan önce cinsiyetlerini söylemedi tahminen bile hic birsey söylemedi bana :) Allah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallahkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

KIZLAR MERHABA,
BIRAZ GEC OLDU BU TOPIGI BULMAM GALIBA :)
BENDE 15+4 GUNLUK HAMILEYIIM, PAZARTESI GUNU DOKTORA GIDECEGIM INSALLAH, CINSIYETINI SOYLER UMARIM BU SEFER, ICIME KIZ DOGUYOR AMA HALA GOSTERMEDI BIZIMKISI :kedi:
BU ARADA BEN DAHA HIC HAREKETINI HISSETMEDIM SIZCE NORMAL MI BU ?

Kızlar oku oku bitmiyor duurn yazmayın :):):):

selam kizlar nasilsiniz? Ben dün doktora gittim ve ikizlerimin ikiside erkek oldugunu ögrendim zaten erkek tahmin ediyordum ben :) siz neler yapiyorsunuz iyimisin cici anneler :)

canımmm hayırlı olsun inşllah listemizdeki ikinci ikiz haberi yanlış bilmiyorsam hadi gözümüz aydın

hoşgeldin canım mevlam sanada hayılrı doğumalr naip etsin :)

Selam canim aramiza hosgeldin :) Allah hayirli evlatlar nasip etsin :)

çok güzel haberlerle gelmişsin hadi hayırlısı darısı benim başımaa yaaa ben mi kaldım tek şimdi....cmrt günü hadi bakalım hayırlısı ile size haberini vericemm

HADİ HAYIRLISI CANIM İNAN ÇOK SEVİNDİM GÜLE GÜLE DOĞUR GÜLE GÜLE BÜYÜT İNŞALLAH gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu
Allah razı olsun tatlımm opuyorumnanaktan
inşaallah sen de / hepimiz inşaallah :1hug:
bir muhasebeci anne daha gördüm.. Bu yıl tüm muhasebeciler bebek sahibi olacak galiba...hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun inş. Bebişin..
sağolasın muhasebeci kardeşş :))
seninde hayırlı olsun inş. kaydirigubbakcemile5
hoşgeldinnnn alkisalkisalkis

dimplehawk gözün aydın canım

bende salı günü gideceğim doktora inşallah kesin olarak öğreneceğiz o gün

çok özledim bebikimi
:kedi:

çok güzel haberlerle gelmişsin hadi hayırlısı darısı benim başımaa yaaa ben mi kaldım tek şimdi....cmrt günü hadi bakalım hayırlısı ile size haberini vericemm
:)))çok sağol arkadaşım
güzel haberlerle geldim inş.
süper bişi bu arkadaşlar ya bebişin hareketlerini ilk defa bu ay net gördüm
yerinde durmuyordu harikaydı
Rabbim kimseye aratmasın inş.

cumt. hayırlı haberlerini bekliyoruz inş. kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin hande senden neredeyse 1 hafta önde sayılırım bende hiç bir şey hissetmedim ilk hamileliklerde genelde 18-19-20. haftalarda hissedilmeye başlanması beklenirmiş yani bize daha var yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…