- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #16.741
ay kiz dur deme öyle ikiside gösterdi kendini bide tek yumurta ikizleri pipilerini gösterdi terbiyesizler yani öyle bisey olmaz sanirim kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
merhaba kızlaarrr
doktordan geldim sonundaa
hemde kimle geldim biliyor musunuz
erkekimlee opuyorumnanaktan bi erkek daha ekliyoruz listeye :roflol: patlama oldu patlamaa
1 saat bekletti bi türlü göstermedi ama sonunda gördükkkk :)))))))
slm kızlar biz geldikkk nasılsınız sizleri çok özledim yaaa şeniz
merhaba kızlaarrr
erkekimlee opuyorumnanaktan bi erkek daha ekliyoruz listeye :roflol: Patlama oldu patlamaa
Olmaz olmaz canım... Herkes bebek cinsiyetlerini erken zamanda öğrendiğinden şimdi yanılmalar oldu. Senin kilerin zamanı gayet iyi yani.. Bebişlerin hayırlı evlay olsunlar inşallah kutlarım.
Sevgiler:dance:
selam kizlar nasilsiniz? Ben dün doktora gittim ve ikizlerimin ikiside erkek oldugunu ögrendim zaten erkek tahmin ediyordum ben :) siz neler yapiyorsunuz iyimisin cici anneler :)
handeozf kızlar merhaba,
bıraz gec oldu bu topıgı bulmam galıba :)
bende 15+4 gunluk hamıleyıım, pazartesı gunu doktora gıdecegım ınsallah, cınsıyetını soyler umarım bu sefer, ıcıme kız doguyor ama hala gostermedı bızımkısı
bu arada ben daha hıc hareketını hıssetmedım sızce normal mı bu ?
KIZLAR MERHABA,
BIRAZ GEC OLDU BU TOPIGI BULMAM GALIBA :)
BENDE 15+4 GUNLUK HAMILEYIIM, PAZARTESI GUNU DOKTORA GIDECEGIM INSALLAH, CINSIYETINI SOYLER UMARIM BU SEFER, ICIME KIZ DOGUYOR AMA HALA GOSTERMEDI BIZIMKISI:kedi:
BU ARADA BEN DAHA HIC HAREKETINI HISSETMEDIM SIZCE NORMAL MI BU ?
merhaba kızlaarrr
erkekimlee opuyorumnanaktan bi erkek daha ekliyoruz listeye :roflol: Patlama oldu patlamaa
Allah razı olsun tatlımm opuyorumnanaktanHADİ HAYIRLISI CANIM İNAN ÇOK SEVİNDİM GÜLE GÜLE DOĞUR GÜLE GÜLE BÜYÜT İNŞALLAH gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu
sağolasın muhasebeci kardeşş :))bir muhasebeci anne daha gördüm.. Bu yıl tüm muhasebeciler bebek sahibi olacak galiba...hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun inş. Bebişin..
hoşgeldinnnn alkisalkisalkisKIZLAR MERHABA,
BENDE 15+4 GUNLUK HAMILEYIIM, PAZARTESI GUNU DOKTORA GIDECEGIM INSALLAH, CINSIYETINI SOYLER UMARIM BU SEFER, ICIME KIZ DOGUYOR AMA HALA GOSTERMEDI BIZIMKISI:kedi:
SİNCAP,LAVİNİAEBRU,SnowWhiteQueen nasılsınız kızlar?
Sincapcım canım hala iştemisin sen hamile hamile allah sana kolaylık versin
:)))çok sağol arkadaşımçok güzel haberlerle gelmişsin hadi hayırlısı darısı benim başımaa yaaa ben mi kaldım tek şimdi....cmrt günü hadi bakalım hayırlısı ile size haberini vericemm
KIZLAR MERHABA,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?