- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #16.761
sağol canım sağolll :1hug:dimplehawk gözün aydın canım
bende salı günü gideceğim doktora inşallah kesin olarak öğreneceğiz o gün
çok özledim bebikimi :kedi:
sağol canım sağolll :1hug:
insan hem nasıl özlüyormuş, çok garip yaa :))
hadi bakalım sana ne gelicek acep :)
hoşgeldin hande senden neredeyse 1 hafta önde sayılırım bende hiç bir şey hissetmedim ilk hamileliklerde genelde 18-19-20. haftalarda hissedilmeye başlanması beklenirmiş yani bize daha var yerimseniben
Hic tanimadigimiz, daha önce hic görmedigimiz bir varligi nasilda özlüyoruz demi...?
Cok acayip birsey, cok muhtesem bir duygu..:asigim:.!
inşaallahhbakalım hayırlı yavru gelsin inşallah hepimize ....
kesinliklee :asigim:
Hic tanimadigimiz, daha önce hic görmedigimiz bir varligi nasilda özlüyoruz demi...?
Yaa insan tanımadığı birsey özlermi sende canım ben şahsen meleğimi gelmeden annelik duygusuna kapılananlardanım.Anne olmaya karar verdiğimde bu duyguyla yaşadım tedavi süreci filan regli olmamak için dualar eden ben ... 8ay sonra meleğim bana süpriz yaptı 5 dk bile görsem dr un yanında şimdi büyüdüğünü görmek bende ki değişikliklerle görmek için daha da can atıyor oldum ....Yani bu duygu anne olmaya karar verdiğimde atılmıştı
Haklisin canim o ayri tabiki...
Bizim Bebis süpriz gibi oldu bize mesela, hic beklenmedik bir anda...
Bi kac ay sürer herhalde derken hemen geldi kuzum...
Annelik duygusu zaten ilk ögrendigi anda gelisiyor insanda...
Benim demek istedigim, hani hic görmedik, hic koklamadik, hic kucagimiza
almadik ama ne kadar özlüyoruz...Ultrasonda görebilmek icin günleri sayiyoruz...
Simdi böyleyse dogdukdan sonra nasil oalcak aceba...
çok güzel haberlerle gelmişsin hadi hayırlısı darısı benim başımaa yaaa ben mi kaldım tek şimdi....cmrt günü hadi bakalım hayırlısı ile size haberini vericemm
Yaa insan tanımadığı birsey özlermi sende canım ben şahsen meleğimi gelmeden annelik duygusuna kapılananlardanım.Anne olmaya karar verdiğimde bu duyguyla yaşadım tedavi süreci filan regli olmamak için dualar eden ben ... 8ay sonra meleğim bana süpriz yaptı 5 dk bile görsem dr un yanında şimdi büyüdüğünü görmek bende ki değişikliklerle görmek için daha da can atıyor oldum ....Yani bu duygu anne olmaya karar verdiğimde atılmıştı
çok güzel anlatmışsın.
aynı duyguları ben de yaşadım...
hamile kalana kadar, yavrumun bir yerlerde beni duyduğuna inandım hep.
o yüzden de hep konuşurdum onunla...
biz birbirimizi epey iyi tanıyoruz yani, karnıma teşrif etmeden 1 sene önce tanıştık :)
bir yerde okumuştum, "bir kadının anne olduğu an ne hamile kaldığını öğrendiği ne de doğum yaptığı andır. bebek isteği ve sevgisinin aklına ve kalbine düştüğü andır" yazıyordu. çok hoşuma gitmişti...
merhaba hijyenim,
evet gerci cogu kisi ole soyluyor ama ben fazla sabırsızlanıyorum galıba :)
sen cınsıyetını ogrenebıldın mıalkisalkisalkis
hoşgeldin cnaım valal burası insnada bağımlılık ypıyor sorma yani :)
hoşgeldin EFECRİN nim nasılsın yaa harbiden özlettin kendini olmuyor böyle ama unutmayın yeğenimle bizi
kızlar sizce ben ufak ufak bişiler almaya başlasım mı istanbulda yaşıyorum artı bi avantajım var
şididen başlamak istememdeki amaç kışa denk gelmesi zorlanırım belki dışarı çıkmakta diye offfffffffff kafam karıştı iyice
oda yapmayı düşünenler ne zaman almayı düşünüyosunuz
aynen canım hemde nasıl :enbuyukkk:
aşkolsun hayatım ben sizi unuturmuyum yaaa bende sizleri çok özlüyorum :1hug:
KIZLAR BANA CHİCCONUN İNDİRİM GÜNLERİNİ YAZIN NOLURRR BENİ UNUTMAYIN kaydirigubbakcemile5
canım bende istanbulda yaşıyorum ve şuan sadece harcamalarımı dngeliyorum ki o dönemde istedikelrimi kolaylıkla alabileyim sonuçta istanbulda ne ararsan herşey elimizin altında son iki ayda bile bi çok şey yetiştirlir yeterki para olsun şimdilik modelelri ve uygun fiyatları araştırıyorum sadece zemuszemus oda konusuna gelince ben ne kadar heves etsemde oda yapamayacağım sonuçta ilk bir yıl kullanmayacağı bişey oalcak bir yılın sonunda yada işte odayı kullanabileceği dönemde alacağım o süper şeker şeyleri inşallah :Saruboceq: :) sırnaşık şey
canım bende istanbulda yaşıyorum ve şuan sadece harcamalarımı dngeliyorum ki o dönemde istedikelrimi kolaylıkla alabileyim sonuçta istanbulda ne ararsan herşey elimizin altında son iki ayda bile bi çok şey yetiştirlir yeterki para olsun şimdilik modelelri ve uygun fiyatları araştırıyorum sadece zemuszemus oda konusuna gelince ben ne kadar heves etsemde oda yapamayacağım sonuçta ilk bir yıl kullanmayacağı bişey oalcak bir yılın sonunda yada işte odayı kullanabileceği dönemde alacağım o süper şeker şeyleri inşallah :Saruboceq: :) sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?