2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dimplehawk gözün aydın canım

bende salı günü gideceğim doktora inşallah kesin olarak öğreneceğiz o gün

çok özledim bebikimi
:kedi:
sağol canım sağolll :1hug:

insan hem nasıl özlüyormuş, çok garip yaa :))
hadi bakalım sana ne gelicek acep :)

hoşgeldin hande senden neredeyse 1 hafta önde sayılırım bende hiç bir şey hissetmedim ilk hamileliklerde genelde 18-19-20. haftalarda hissedilmeye başlanması beklenirmiş yani bize daha var yerimseniben

merhaba hijyenim,
evet gerci cogu kisi ole soyluyor ama ben fazla sabırsızlanıyorum galıba :)
sen cınsıyetını ogrenebıldın mıalkisalkisalkis

Hic tanimadigimiz, daha önce hic görmedigimiz bir varligi nasilda özlüyoruz demi...?
Cok acayip birsey, cok muhtesem bir duygu..:asigim:.!

Yaa insan tanımadığı birsey özlermi sende canım ben şahsen meleğimi gelmeden annelik duygusuna kapılananlardanım.Anne olmaya karar verdiğimde bu duyguyla yaşadım tedavi süreci filan regli olmamak için dualar eden ben ... 8ay sonra meleğim bana süpriz yaptı 5 dk bile görsem dr un yanında şimdi büyüdüğünü görmek bende ki değişikliklerle görmek için daha da can atıyor oldum ....Yani bu duygu anne olmaya karar verdiğimde atılmıştı

Haklisin canim o ayri tabiki...
Bizim Bebis süpriz gibi oldu bize mesela, hic beklenmedik bir anda...
Bi kac ay sürer herhalde derken hemen geldi kuzum...

Annelik duygusu zaten ilk ögrendigi anda gelisiyor insanda...
Benim demek istedigim, hani hic görmedik, hic koklamadik, hic kucagimiza
almadik ama ne kadar özlüyoruz...Ultrasonda görebilmek icin günleri sayiyoruz...

Simdi böyleyse dogdukdan sonra nasil oalcak aceba...

İşte bende onu diyorum yaaa doğduktan sonra canımın canı olucak meleğim ...Şuan yeğenlerim benim için de vazgeçilmez kendi bebeğpim olduğunda hayırlısı bakalım sağlıklı olsunlarda en başta değil mikaydirigubbakcemile5

Hic tanimadigimiz, daha önce hic görmedigimiz bir varligi nasilda özlüyoruz demi...?
Cok acayip birsey, cok muhtesem bir duygu..:asigim:.!

YAAA DELI GIBI OZLUYORUM ONU, HER AY KONTROLUM GELSE DE ULTRASONA GIRSEM DIYE DORT GOZLE BEKLIYORUM :kedi:
GORMEDEN SEVIYORUM OZLUYORUM INANILMAZ BIR DUYGU...
ALLAH HERKESE NASIP ETSIN INSALLAH :Saruboceq:

çok güzel anlatmışsın.
aynı duyguları ben de yaşadım...
hamile kalana kadar, yavrumun bir yerlerde beni duyduğuna inandım hep.
o yüzden de hep konuşurdum onunla...
biz birbirimizi epey iyi tanıyoruz yani, karnıma teşrif etmeden 1 sene önce tanıştık :)

bir yerde okumuştum, "bir kadının anne olduğu an ne hamile kaldığını öğrendiği ne de doğum yaptığı andır. bebek isteği ve sevgisinin aklına ve kalbine düştüğü andır" yazıyordu. çok hoşuma gitmişti...

kızlar sizce ben ufak ufak bişiler almaya başlasım mı istanbulda yaşıyorum artı bi avantajım var
şididen başlamak istememdeki amaç kışa denk gelmesi zorlanırım belki dışarı çıkmakta diye offfffffffff kafam karıştı iyice
oda yapmayı düşünenler ne zaman almayı düşünüyosunuz

evet yaaa bir anne anne olduğunu anlamak için önce duygularıyla gelir başkasının bebeği yada çocuğu da tatlı ama her anını her dknı suan beraber yaşamak bile çok farklı az önce tlfnum çalışıyordu koşarak masama gittim arkadaşlarım bile beni uyarım dikkat et koşma diye bebeğini düşün diye o an kendime kızıyorum yine meleğimi rahatsız ettim diye sonrada karnımı okşayıp özür diliyorum şuan benim yaşadıklarımı oda yaşıyor ve üzülmemeye çalışıyorum

merhaba hijyenim,
evet gerci cogu kisi ole soyluyor ama ben fazla sabırsızlanıyorum galıba :)
sen cınsıyetını ogrenebıldın mıalkisalkisalkis

canım bana kesin olmamakla beraber erkek dedi bir daha ki gelişinde net söylerim demişti13.haftamda şimdi salı günü gideceğiz inşallah öğreniriz net olarak

hoşgeldin cnaım valal burası insnada bağımlılık ypıyor sorma yani :)

aynen canım hemde nasıl :enbuyukkk:

hoşgeldin EFECRİN nim nasılsın yaa harbiden özlettin kendini olmuyor böyle ama unutmayın yeğenimle bizi

aşkolsun hayatım ben sizi unuturmuyum yaaa bende sizleri çok özlüyorum :1hug:

KIZLAR BANA CHİCCONUN İNDİRİM GÜNLERİNİ YAZIN NOLURRR BENİ UNUTMAYIN kaydirigubbakcemile5

canım bende istanbulda yaşıyorum ve şuan sadece harcamalarımı dngeliyorum ki o dönemde istedikelrimi kolaylıkla alabileyim sonuçta istanbulda ne ararsan herşey elimizin altında son iki ayda bile bi çok şey yetiştirlir yeterki para olsun şimdilik modelelri ve uygun fiyatları araştırıyorum sadece zemuszemus oda konusuna gelince ben ne kadar heves etsemde oda yapamayacağım sonuçta ilk bir yıl kullanmayacağı bişey oalcak bir yılın sonunda yada işte odayı kullanabileceği dönemde alacağım o süper şeker şeyleri inşallah :Saruboceq: :) sırnaşık şey

ayrıldın mı işten sen eee senin evde netin yok ya geçerse günleri hoş ben üye değilim ama :lepi:

inşallah cnm,ben heves ettim hele eşim benden çok istiyo odayı,bi de eminönün bi yer varmış bi arkadaşım var doğumu 1 ay sonra orda ucuz ve güsel kıyafetler vs varmış,istanbulda olmak iyi yani bizim için

kızlar ya bana tickers yapabilir misiniz ,yapamadım bir türlü
sata göre 22 haziran ama druma göre bugün tam 15 haftalığız
15 haftalığa göre yapabilirseniz çok sevinirim ben beceremedim

aslında şimdi alışveriş zamanı bizim meleklerimiz mart ve mart sonu gibi doğacaklar kışın yazlık sezonlar daha indirimde oluyor ama şuan da ben şahsen erken görüyorum almak içinde 7 7,5 aya kadar bisey almayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…