2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

YAAA DELI GIBI OZLUYORUM ONU, HER AY KONTROLUM GELSE DE ULTRASONA GIRSEM DIYE DORT GOZLE BEKLIYORUM :kedi:
GORMEDEN SEVIYORUM OZLUYORUM INANILMAZ BIR DUYGU...
ALLAH HERKESE NASIP ETSIN INSALLAH :Saruboceq:

amin canım aminnn valla öyle güselki doktor bana o sedyeden hiç kalkma dese ben hiç kalkmayacağım şimdiden düşünüyorum bırakıp işe nasıl geleceim diye ultrasondaki bebeğimi bu akdar özleyip merakla izliyor ayrıalmıyorsam o pamuk melek yüzü öpüp kokusunu duyduktan sonra sabah anneannesine bırakıp yanından ayrılmak kim bilir ne kadar zor olacak....

mevlam her bayanın kendi isteeği ile bu duygusu doya dıya yaşamsını hayal kırıklıkları olmadan kucağında besleemsini nasip etsin inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım o eminönündeki yerin adresini adını felan banada mutlaka bildir olur mu bende gitmeyi düşünüyorum oraları bi gezeceğim :) ama benim eşiminde şöyle bi takıntısı var yeni doğan bebeğe öyle bilmediğim yerlerden bişiler alıp giydirmem diyor bende hani tenine direk temas etmeyecekelrin zarar vermeyeceğini düşünüyorum sonuçta hızlı büyüyecekelr organikelr dünyanın parası klava:klava:klava:

hayatım hani yazı kışı olmayanalr var ya onları zaten kesin son 2 aya bırakırım gibi geliyor biberon , termometre , anakucağı felan onun dışında şimdi indirimdne yararlanayım desem bilmiyorum ki bebeğim kaç kilo oalcak senye yaza ne kadar büyüyüp nasıl bi bedne giyecek :)

en güseli senin dediğin gibi 7. aydan sonra en az 5 haftasonumuz var dışarda dolaşabileceğimiz :) allah sağlık sıhhat bol para vesin yeterki :) :lepi:

AMİN İNŞALLAH zaten alışverişe birlikte de çıkarız MART ANNELERİ ALIŞVERİŞ GÜNÜ YAPARIZ BİRYER BELİRLERİZ BİZE İNDİRİMDE YAPARLAR NASIL FİKİR AMA :lepi:

AMİN İNŞALLAH zaten alışverişe birlikte de çıkarız MART ANNELERİ ALIŞVERİŞ GÜNÜ YAPARIZ BİRYER BELİRLERİZ BİZE İNDİRİMDE YAPARLAR NASIL FİKİR AMA :lepi:

bak bu gerçekten süper bi fikir hani markaların mağazaları değilde şahıs yerleri var çeşitli markaları ve modelleri bi arada bulunduran işte oralarda güsel fırstlar yakalarız toplu halde :lepi::lepi: ay bu fikri bi değrlerndirse bizim şöyle organizasyonu kuvevtlşi arkadaşalrımız o günler yakşaltığında harikasın valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

EVET O MINICIKLERI ARKAMIZA BIRAKIP NASIL ISE GIDCEGIZ BILEMIYORUMM KESKE EVDE OTURARAK PARA KAZANABILSEK :gitme:

EVET O MINICIKLERI ARKAMIZA BIRAKIP NASIL ISE GIDCEGIZ BILEMIYORUMM KESKE EVDE OTURARAK PARA KAZANABILSEK :gitme:

eğer planalrımızda bi aksilik olmaz ise sabah sekizde anneme bırakacağım öğle arasında bir saat görme fırsatım var sonra akşam beşte yanında olacağım ilk bir yılda süt iznimiz var biliyorsunuz yasal olarak günde iki saat yada haftada bir gün oalrak cuma günlerinide izn kullanırsak hafta sonları mesaimde olmadığı için rahatım çok şükür ama haftanın dört günü annesinden uzakta kalacak ilk iki ayından sonraki bir yaşını doldurana kadar :gitme:

Ewt Arkadaşlar gördüm bebeğimi ERKEK miş eşim yazık kız bekliyordu... Doktor eşime kapak olsun diye resmini bile çekti oğluşumun çok mutluyum arkdaşlar :kedi::lepi:

hayırlı uğurlu olsun şimdi sen bide o resmi tarayıp avatar olarka koyki eşine iyice kapak olsun :) şaka bi yana canım anlamıyorum ben bu erkeklerdeki kız bebek hevesini biizmkide dua ede ede getirdi kızı :) zemuszemus mevlam onun gönlüne göre verdi şimdi ikincielri bekelriz artık eşine erkek banada kız verisn mevlam birazda bizlerin gönlü olsun dimi siz güldünüz şimdi sıra bizde o zaman geldiğinde :) :umursamaz: ,,,

mevlam sağlıkla sıhhatle büyütsün onu karnında canım ...

Ewt Arkadaşlar gördüm bebeğimi ERKEK miş eşim yazık kız bekliyordu... Doktor eşime kapak olsun diye resmini bile çekti oğluşumun çok mutluyum arkdaşlar :kedi::lepi:
hayırlı olsun bizde erkeğimizi bugün öğrendik
ama resim çektirmeyi unuttum kafamçokkarıştı
hemde çok net gözükmüştü tühh

Belki tuhafiniza gider ama yinede teklif edeyim...kaydirigubbakcemile3
Cinsiyetlerin belli oldugu resimler ekleyelimmi arkadaslar?

Hani aramizda emin olamayanlar felan vardir kesin,
bizde yorumda felan bulunabiliriz hani...

Isterseniz ben baslayim...daha öncede eklemistim gerci...

Bu doktorumuzun bize Pipisi diye verdigi ultrason görüntüsü....
ortadaki büyük yuvarlak degil, onun hafif sol üzerindeki minik cikinti Bebisimin
Pipisiymis...

Ama ben yinede en az 20. haftaya kadar beklemekden yanayim,
kendimi cok inandirmak istemiyorum simdiden erkek olduguna...
Nolur nolmaz o kadar sey duyuyoruzki...

tamam cnm adresi alıp yazim,bu arada oradaki mağazalar bildiğim kadaraıyla markalarmış sadece adamlar toptan aldıkları için fiyatlaı uygunmuş kötü mallar değilllermiş sanırım

Belki tuhafiniza gider ama yinede teklif edeyim...kaydirigubbakcemile3
Cinsiyetlerin belli oldugu resimler ekleyelimmi arkadaslar?

Hani aramizda emin olamayanlar felan vardir kesin,
bizde yorumda felan bulunabiliriz hani...

Kız, o ayak senin mi yoksa bebeğin mi, bak doğruyu söylelaelaelaelaelae

5-6 tane hamişin birarada olduğunu düşünsenize ne kadar komik bi görüntü olur süperde olur fotoğraf çeker hamişler grubu diye anı yaparız vallakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…