- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #16.781
YAAA DELI GIBI OZLUYORUM ONU, HER AY KONTROLUM GELSE DE ULTRASONA GIRSEM DIYE DORT GOZLE BEKLIYORUM :kedi:
GORMEDEN SEVIYORUM OZLUYORUM INANILMAZ BIR DUYGU...
ALLAH HERKESE NASIP ETSIN INSALLAH :Saruboceq:
inşallah cnm,ben heves ettim hele eşim benden çok istiyo odayı,bi de eminönün bi yer varmış bi arkadaşım var doğumu 1 ay sonra orda ucuz ve güsel kıyafetler vs varmış,istanbulda olmak iyi yani bizim için
ayrıldın mı işten sen eee senin evde netin yok ya geçerse günleri hoş ben üye değilim ama :lepi:
aslında şimdi alışveriş zamanı bizim meleklerimiz mart ve mart sonu gibi doğacaklar kışın yazlık sezonlar daha indirimde oluyor ama şuan da ben şahsen erken görüyorum almak içinde 7 7,5 aya kadar bisey almayacağım
hayatım hani yazı kışı olmayanalr var ya onları zaten kesin son 2 aya bırakırım gibi geliyor biberon , termometre , anakucağı felan onun dışında şimdi indirimdne yararlanayım desem bilmiyorum ki bebeğim kaç kilo oalcak senye yaza ne kadar büyüyüp nasıl bi bedne giyecek :)
en güseli senin dediğin gibi 7. aydan sonra en az 5 haftasonumuz var dışarda dolaşabileceğimiz :) allah sağlık sıhhat bol para vesin yeterki :) :lepi:
AMİN İNŞALLAH zaten alışverişe birlikte de çıkarız MART ANNELERİ ALIŞVERİŞ GÜNÜ YAPARIZ BİRYER BELİRLERİZ BİZE İNDİRİMDE YAPARLAR NASIL FİKİR AMA :lepi:
amin canım aminnn valla öyle güselki doktor bana o sedyeden hiç kalkma dese ben hiç kalkmayacağım şimdiden düşünüyorum bırakıp işe nasıl geleceim diye ultrasondaki bebeğimi bu akdar özleyip merakla izliyor ayrıalmıyorsam o pamuk melek yüzü öpüp kokusunu duyduktan sonra sabah anneannesine bırakıp yanından ayrılmak kim bilir ne kadar zor olacak....
mevlam her bayanın kendi isteeği ile bu duygusu doya dıya yaşamsını hayal kırıklıkları olmadan kucağında besleemsini nasip etsin inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
göstermedi mi annesi meleğin
EVET O MINICIKLERI ARKAMIZA BIRAKIP NASIL ISE GIDCEGIZ BILEMIYORUMMKESKE EVDE OTURARAK PARA KAZANABILSEK :gitme:
Ewt Arkadaşlar gördüm bebeğimi ERKEK miş eşim yazık kız bekliyordu... Doktor eşime kapak olsun diye resmini bile çekti oğluşumunçok mutluyum arkdaşlar :kedi::lepi:
hayırlı olsun bizde erkeğimizi bugün öğrendikEwt Arkadaşlar gördüm bebeğimi ERKEK miş eşim yazık kız bekliyordu... Doktor eşime kapak olsun diye resmini bile çekti oğluşumunçok mutluyum arkdaşlar :kedi::lepi:
canım o eminönündeki yerin adresini adını felan banada mutlaka bildir olur mu bende gitmeyi düşünüyorum oraları bi gezeceğim :) ama benim eşiminde şöyle bi takıntısı var yeni doğan bebeğe öyle bilmediğim yerlerden bişiler alıp giydirmem diyorbende hani tenine direk temas etmeyecekelrin zarar vermeyeceğini düşünüyorum sonuçta hızlı büyüyecekelr organikelr dünyanın parası klava: klava: klava:
Belki tuhafiniza gider ama yinede teklif edeyim...kaydirigubbakcemile3
Cinsiyetlerin belli oldugu resimler ekleyelimmi arkadaslar?
Hani aramizda emin olamayanlar felan vardir kesin,
bizde yorumda felan bulunabiliriz hani...
AMİN İNŞALLAH zaten alışverişe birlikte de çıkarız MART ANNELERİ ALIŞVERİŞ GÜNÜ YAPARIZ BİRYER BELİRLERİZ BİZE İNDİRİMDE YAPARLAR NASIL FİKİR AMA :lepi:
Kız, o ayak senin mi yoksa bebeğin mi, bak doğruyu söylelaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?