- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #16.801
eğer planalrımızda bi aksilik olmaz ise sabah sekizde anneme bırakacağım öğle arasında bir saat görme fırsatım var sonra akşam beşte yanında olacağım ilk bir yılda süt iznimiz var biliyorsunuz yasal olarak günde iki saat yada haftada bir gün oalrak cuma günlerinide izn kullanırsak hafta sonları mesaimde olmadığı için rahatım çok şükür ama haftanın dört günü annesinden uzakta kalacak ilk iki ayından sonraki bir yaşını doldurana kadar:gitme:
canım sen yine sanslısın, maalesef ben otelci oldugum ıcın haftasonları cumatesileri de calslıyorum ve sabah 10 aksam 7 calısıyorum :gitme: Napıcam bilemiyorum belkide bir seneligine ara verebilirim ama o zamanda nasıl gecinicez bilimyorum kafam cok karsık :çok üzgünüm:
canım sakın üzme kendini bende bu saatlerde çalışıyroum ama eşim asıl emsleğimi yapıp fazla mesailere izin evrmediği için yoksa banada kalsa çalışırım eskiden tamam 3 kat çalışyırodum ama 3 katta kazanıyrodum napalım paşamız istemdi keyfi bilir :) ama bebeklerimizede güsel bi gelecek hazırlamak biizm görevimiz ne yapalım biraz bizde onarlda sabredecek artık bu zamanda tek başla olmuyor yani :):):) mevlam kolaylık versin cnaımcım hiç üzme kendini sakın
Bebisin tabikine.kaydirigubbakcemile3..ama benim bebis degil henüz...
Ay dogsada söyle koklasam öpsem ayaklarini...
canım sen yine sanslısın, maalesef ben otelci oldugum ıcın haftasonları cumatesileri de calslıyorum ve sabah 10 aksam 7 calısıyorum :gitme: napıcam bilemiyorum belkide bir seneligine ara verebilirim ama o zamanda nasıl gecinicez bilimyorum kafam cok karsık :çok üzgünüm:
kızlar ara sıra karnınıza grap giriyor mu?
bende sürekli oluyor yağmur özellikle sağ tarafımda alt tarafa
bugünde göbek üstümde yeni bi ağrı peydah oldu hayırlısı bakalım..
kızlar ara sıra karnınıza grap giriyor mu?
bende sürekli oluyor yağmur özellikle sağ tarafımda alt tarafa
bugünde göbek üstümde yeni bi ağrı peydah oldu hayırlısı bakalım..
kızlar profilim resim koyucam ama yapamıyorum yardım lütfen pek cahil kaldım bu işlerde basmıyo kafam
bi cvppppppppppppppppppppppppppppppppklava:
Ben 17 oldum
Kızlar, sizin kaç haftalık oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?