2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım sen yine sanslısın, maalesef ben otelci oldugum ıcın haftasonları cumatesileri de calslıyorum ve sabah 10 aksam 7 calısıyorum :gitme: napıcam bilemiyorum belkide bir seneligine ara verebilirim ama o zamanda nasıl gecinicez bilimyorum kafam cok karsık :çok üzgünüm:

Maşallah yaaaa çok sevimli
ins. bende pazartesi ogrenicem cinsiyetini...
Kızlar bisi sorcam size,
cinsiyetini gostermiyorsa kız olur diyolar dogru mu sizce bu :jeyyar:

canım sakın üzme kendini bende bu saatlerde çalışıyroum ama eşim asıl emsleğimi yapıp fazla mesailere izin evrmediği için yoksa banada kalsa çalışırım eskiden tamam 3 kat çalışyırodum ama 3 katta kazanıyrodum napalım paşamız istemdi keyfi bilir :) ama bebeklerimizede güsel bi gelecek hazırlamak biizm görevimiz ne yapalım biraz bizde onarlda sabredecek artık bu zamanda tek başla olmuyor yani :):):) mevlam kolaylık versin cnaımcım hiç üzme kendini sakın

sagol canım benım,
gelsin bebeklerimizde ben herseye razıyım :asigim:
dogum ne zmaan senin hayırlısıyla?

Kardes,
Ben de surekli fazla mesai yapıyorum...
Allaha tek duam, anlayıslı insanlarla karsılasmak ve iş:tomato:imin daha da zorlasmaması...

kızlar profilim resim koyucam ama yapamıyorum yardım lütfen pek cahil kaldım bu işlerde basmıyo kafam

En tepedeki kırmızı şeritte Kullanıcı Paneli var. Orayı tıklayınca çıkan ekranda sağ tarafta
Ayarlar ve Özellikler in altında Avatarını Değiştir var, oraya tıkla...

arkadaşlar merhaba bende 13 haftalığım sağımda tam ultrasonla doktorun bebeği gördüğü yerde batmalarım var küçük kramp gibi normal değilmi neden olabilir fikri olan varmı yada bu konuda doktoruna danışan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…