- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi hasret0587
-
aaa hemen araştırmaya giriym bizim şöför şileye gidiyo 2-3 gündebir suya orda wardır belki bi sordurayım manda sütünü...hadi ya..keçi sütünün çok güzel oluyor yoğutdu.biliyorum canım..birde manda sütünün yoğurdu çok güzel olur..kaymak gibi...çokta besleyicidir...bulabilirsen birde onu dene..belki o alerji yapmaz...
keçi sütünden bnde yaptım bizim kız 4.gün kaka yaptı herhalde ağır geldi dedim daha denemedim.. hafta içi tekrar denerim yine aynı etkiyi yapacak mı bakıcam.. heen 1 kerede kstirip atamam keçi sütü faydalı..hasret dr bana onlardan ver dedi..ama bende en fazla 6 tane falan yedirdim...içime sinmedi remedim daha...+zaten onlar yoğurt değil,,oku bak iindekiler kısmını peynir o bir çeşit...
ben daninonun normal çoçuk yoğurtları var onlardan alıyorum (benim yoğurdum yazıyor üstünde)..ama artık almıçam çünkü çok gaz oluyor...
bu arada biberon mamasından yoğurt yaptım tuttu ama sulu oldu hoşuma gitmedi..oda gaz yaptı ama normal yoğurtttan daha az...
ben şimdi birde keçi sütünden deniçem yoğuerdu..kei sütü daha iyimiş inek sütündn..bakalım o nasıl olaçak...
aaa hemen araştırmaya giriym bizim şöför şileye gidiyo 2-3 gündebir suya orda wardır belki bi sordurayım manda sütünü...
keçi sütünden bnde yaptım bizim kız 4.gün kaka yaptı herhalde ağır geldi dedim daha denemedim.. hafta içi tekrar denerim yine aynı etkiyi yapacak mı bakıcam.. heen 1 kerede kstirip atamam keçi sütü faydalı..
Sizin doktorunuz da evde yoğurt mayalayamadığınız zamanlarda Sütaş Babymix'i tavsiye etti mi????
yok etmedi,,o 6 aydan sonra yazıyor üstünde....ama danino tavs,iye etti!!!!!
ben arada danonenin çoçuk yoğurtlarından veriyorum...hani şu 110 gr lık 4 lü kutulardan....
yeni dr de kafirle mayala dedi yoğurtu...laelaelaelaelae
Hepsi başka bişey söylüyo..Bu nasıl iş yahu!!! kötükedihüso
aman biz en iyisimi kendi bildiğimizi yapalım..ben genelde mayalıyorum mayalamadığım zamanda danone yoğurt veriyorum tek yiyimlik çoçuk yoğutların emirhan onları daha güzel yiyiyor açıksasi..onların kıvamı daha güzel olduğu için sanırım...
Danone'nin sade yoğurdu mu?
Nasıl mayalıyosun? Bi makine fln aldın mı? Bi de ekşi diye bebekler pek ev yoğurdu yemiyolarmış..
selki tşk tarifi aldım denicem mutlaka
benim kızım tam 4 aylık oldu dr yoğurt ve meyve püresine başlıyalım dedi birde kavanoz maması yazdı bitane pirinçli ama ben daha erken olduğunu düşünüyorum 6 aya kadar sadece anne sütü vereceğimi zannediyodum
ya arkadaşlar ben de dün 4. ay kontrol için dr a gittim. sadece mamayla beslendiğimiz halde yoğurdu 5. ay başla gaz yapar ve sadece günde en fazla 2 öğün olacak kadar kaşık maması yedir dedi... Bu nasıl iş anlamadım.. Ben zaten meyve suyu vermeye başlamıştım. Verme kabızlık yapar arada ver falan filan.. Amaannn ben dinlemeyeceğim valla doktor moktor.. Hepsinden ayrı ses çıkıyo.. Başlarım 10 15 gün son ra çorbaya.. Elma püresi veriyorum zaten.. Kaşık mamasınada biraz daha devam ederim olur biter..
sen annesütü eriyorsun değilmi?6 aya kadar anne sütü olmSI GEREKMİYORMU YA?niye erken başlatıyorki...kaşıga alışsın damak tadı gelişsin diyemi acaba?sorsaydınya dr ye...ben böyle sanıyordum biz neden başlıyoruz diye?ben olsam sorardım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?