2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben cok merak edıyorum kac yıllık evlısınız kacıncı hamılelıgınız... hadı bakalım paylasalım..
ben baslıyım 1 agustosta evlendım.. 23 agustosta hamıle kaldımkaydirigubbakcemile3

kızlar ben cok merak edıyorum kac yıllık evlısınız kacıncı hamılelıgınız... hadı bakalım paylasalım..
ben baslıyım 1 agustosta evlendım.. 23 agustosta hamıle kaldımkaydirigubbakcemile3

hızlı gonzales ben 5 yıllık evliyim ilk hamileliğim ant ın 2. hamileliği

2004 aralık 21 de evlendim 2007 subatta hamile kaldım dıss gebelik yasadım martta ameliyat oldum tüpüm alındı yumurtalıkla beraber sonra 2008 aralıkta hamile kaldım düşük yasadım ve simdi 2009 temmuz son regl olusumuzvereliniortak:teytey:

23 ağustosta tatilden dönmüştük bebekde orda olmuştu zaten önemli tarih benim içinde sırnaşık şey

ay canım nekadar zor seyler yasamıssın...allahım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah:Saruboceq:

canım 12 giriş ücreti
20 tl ilk kan verdiğinde açlıkta
20 ikinci kan verdiğinde tokluk bana böyle dediler

ben anlamıyorum özeldede olsa sgk karşılamıyormu
ben üniversite hastanesine gidiyorum yalnızca özel mayene ücreti yatırıyorum oda doktorum doçent diye işyerindeki herkez özel hastaneye gidiyor fark felan vermiyorlar anlamadım bu işiCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…