ay valla kaldım buralarda... aman bayılmıyom ıstanbulunuza ben ne guzel hergun gezıyodum memleketımde... cok sıkıcı burası...az kaldı dayan gayriiiiiaklinialirimsmile cantayı begenmenize sevindim..
aman bizde sana bayılmıyoruz git memleketine
ay herkes gitmiş geneee
mafoldumben:gitme:
:1hug::1hug:
nası duygu somurusu yaptım ama heheekaydirigubbakcemile5
kızlar ben cok merak edıyorum kac yıllık evlısınız kacıncı hamılelıgınız... hadı bakalım paylasalım..
ben baslıyım 1 agustosta evlendım.. 23 agustosta hamıle kaldımkaydirigubbakcemile3
[/URL][/IMG] KIZ BEBİŞ BEKLEYENLER ÇOK TATLI DEĞİL Mİ YAAAA
kızlar ben cok merak edıyorum kac yıllık evlısınız kacıncı hamılelıgınız... hadı bakalım paylasalım..
ben baslıyım 1 agustosta evlendım.. 23 agustosta hamıle kaldımkaydirigubbakcemile3
hızlı gonzales ben 5 yıllık evliyim ilk hamileliğim ant ın 2. hamileliği[/QUO
bebek ıcın ozellıklemı bekledın okadar.. yoksa ancakmı nasıp oldu
2004 aralık 21 de evlendim 2007 subatta hamile kaldım dıss gebelik yasadım martta ameliyat oldum tüpüm alındı yumurtalıkla beraber sonra 2008 aralıkta hamile kaldım düşük yasadım ve simdi 2009 temmuz son regl olusumuzvereliniortak:teytey:
canım 12 giriş ücreti
20 tl ilk kan verdiğinde açlıkta
20 ikinci kan verdiğinde tokluk bana böyle dediler
hızlı gonzales ben 5 yıllık evliyim ilk hamileliğim ant ın 2. hamileliği
ay canım nekadar zor seyler yasamıssın...allahım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?