2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayva yerken iki parmağınla yanaklarına bastır bebişin gamzeli olsun :roflol:

hadi ya ben çekirdeğini yutarsan gamzeli olur diye biliyorum. bi de yanaklarında izi çıkmaz mı ayvanın. hani derlerya bişey yersen elini yüzünü ya da başka biyerine sürme derler izi çıkmasın diye... :1shok:

mecidiyeköydeyim:1no2:

vala bakalım bol bol:roflol:

kızlar renkli gözlü olan varmı aranızda?

ben nekadar baksam da bu resme zor vala:roflol:

izim tarafta renkli gözlü yokda eşimin tarafında çok eşimin gözleri çok güzeldir ela babasınınki mavi amcakızınınki de yeşil bizimkinin renkli olma ihtimali var

şunnara bak Kafayı bozdum kızlar :roflol:

midem bulanıyo da google a sardım:sm_confused:

izim tarafta renkli gözlü yokda eşimin tarafında çok eşimin gözleri çok güzeldir ela babasınınki mavi amcakızınınki de yeşil bizimkinin renkli olma ihtimali var

benim eşim de elamsıı sankii ama bakalım hayırlısı. sizde ihtimal yüksekbuyrunnnnnnnnn

ben de katılım sohbete işlerimi toparladım biraz benim gözler ela eşimin kahve benim tarafta hep renkli babam annem abim mavi eşimin tarafında renkli hiç yok göz rengi ne olur bilemem de yuvarlak yüzlü iri gözlü olacağını düşünüyoz eşimle ben de eşimle benzerim ikimizde yuvarlak yüzlü iri gözlüyüz bide babasından gamzesini alır inşallah benim yok ama çok seviyom gamzeyi bunlardan en önemlisisağlıkla gelir inşallah bebişlerimiz

QUOTE=nidah;9628761]mecidiyeköydeyim:1no2:

vala bakalım bol bol:roflol:

kızlar renkli gözlü olan varmı aranızda?

ben nekadar baksam da bu resme zor vala:roflol:
[/QUOTE]

benim göslerim yeşil sarı gacuyum accuk, babamın ela, annemin koyu yeşil, anneannem dedem felan çakır, eşimin babanesi annesi felan sarışın hep onlarda çakır, ay inşallah bu kadar genetik mirastan biri de bize vursun da bebişim sarışın renkli gözlü olsun yarabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar ben yine bu sitede cinsiyet tahminiyle ilgili bi yöntem okumuştum ama nerde olduğunu htırlamıyorum doğum yılına göre hesaplanıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…