2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim sülalede renkli göz yok herkes kahverengi hatta benim zeytin gibi siyah. saçlarda katran karası siyeh. :sinifsinif: eşimin açık kahveye yakın. k.validemin ise yeşille ela arası bişey. onun gözleri gibi olsun çok dua ediyorum valla...

kendi doğum yılınıza 3 eşinizinkine 4 ekliyosunuz enson kimin hücreleri yenilendiyse cinsiyeti o belirliyomuş

çin takvimi olabilir mi acaba?

bu arada ben size yetişemiyorum :) ikili testten gamzeye girdim gamzeden bir baktım göz rengine geçilmiş.Öyle olunca sadece okuyabiliyorum.

yok çin takvimi değil misal olarak ben 81 liyim 3 ekleye ekleye gidiyosun 81 84 87 diye benim 2008 de yenielnmiş eşimin 2009 da 2009 da hamile aldım buna göre erkekmiş ablamlarda falan baktım tuttu

ay görmedim benim de erkek çıktı o zaman çin takvimide erkek diyo ama ben kız hissediyom bakalım hayırlısı

hiçbir cinsiyet yöntemine inanmıyorum birinde tutsa diğerinde tutmuyor. birkaç hafta sabredip öğrenicem kısmetse.

mantıklı gacusun vesselam valla bende inanmıyom ama bunu hayal etmesi konuşması bile çok eğlenceli. bu aynı kahve falı baktırıp sonra neler çıktığını unutmaya benziyor.. işin zevkinden kendini mahrum etme dimplescim, hiperrealist arkadaşım benim..:1hug:

Aminn inş sağlıkla gelsinler inş..

benimde 29 temmuz :)

hoşgeldina.s.

eşinin 2009 sa onunki yenilenmiş ama kendi doğum yılına 3 ekliyomuşsun eşininkine 4 eğlenceli oluyo bakması tutsada olur tutmasada

selam kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr, 2gündür geçmiş okuyorum. beni özledinizmi?:kedi:

benim son adet tarihine göre çin takviminde kız çıkıyor.ama o gün hamile kalamayacağıma göre bir hafta sonrasına bakıyorum erkek çıkıyor bu seferde.
ama bu eklemeli olanını anlamadım

selam kızlarrr ben de geldim...
valla internette okudum kadın 8. ayda öğrenmiş bebeğinin cinsiyetini...

hatta burda da okumuştum mart annesi mi neydi, hala göstermiyor diyordu...bana sanki bizimki de göstermiycek gibi geliyor:sinifsinif:

bu arada göğüs demişsiniz, benim zaten 90 dı şimdi 95 filan oldu galiba, hassaslık biraz geçti...

eşim de ben de esmeriz, hatta eşim tam kara kaş kara göz...ben eşime benzesin istiyorum...kara kaşlı kara gözlü derin bakışlı:jeyyar:

çin takvimine göre erkekti. her türlü kocakarı testinden erkek çıktı. ama ben deli gibi limon turşu suyu(ki normalde hiç sevmem) falan yani ekşi tüketiyorum. hatta kocam bukadar ekşi yersen oğlanın pipisi erir kıza döner tabi diye dalga geçiyodu. geçen bir aile dostumuz şöyle dedi. ilk 3ayda canın aşırı ekşi çekerse ve yersen, 4.aydan itibaren tatlılara saldırmaya başlıyomuşsun ve erkek olur dedi. kendinde ve erkek annesi olan her arkadaşında aynı belirtiler görülmüş. tecrübe yani. benim için hiç farketmez, istekte bulunmuyorum. ama merak ediyoruuuuum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…