2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaa evet yaaa onu becerebilen olursa bana da hazırlayıversin linki bende becerememiştim onu yaaa. nerde neyi eksik yaptım bilmiom ama olmadı..:sm_confused:
cnm sanırsam html kodu veriyor ondan olmmuyor galiba

selam kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr, 2gündür geçmiş okuyorum. beni özledinizmi?:kedi:
hoşgeldin canımmm nerelerdeydinnCADIARZU

aslında erkekte esmer seviyorum ben de.

ayy nasıl bişi olcaklar acabaa Allah ım sağlıklı olsun hepsi inş..

hoş geldin Allah gönlüne göre versin canım hepimiz merak ediyoruz ama tutan bi yöntem bulamadık henüz yengemde ekşi yemiş hep ama oğlu oldu bakalım zamanla görücez artık ama çoğunluk erkek gibi geliyo bana

hoşgeldin canımmm nerelerdeydinnCADIARZU

aslında erkekte esmer seviyorum ben de.

ayy nasıl bişi olcaklar acabaa Allah ım sağlıklı olsun hepsi inş..

esmer sarışın kumral, hepsi evlat, hepsi kuzu, işin şakası ve hayal aşaması güzel olan.. bunu da yapmazsak sıradan bi hamilelik olur ikinci yada üçüncü çocukta belki hevesim kaçabilir ama ilk bebeğimde accuk dozunu kaçırabilirim ben naapimmm dimi ama kızlar yaaaaaaa..opuyorumnanaktan

bana rus takviminde kız,
çin takviminde erkek,
makas bıçak testinde kız,
tuz testinde erkek çıktı:roflol:

başka test bilen varsa söylesin, çünkü arada derede kaldım arkadaşlarrrrrrr:uhm:

öyle tabi cicimmm eğleniyoruz burdakaydirigubbakcemile2

yoksa evladın hepsi aynııı... tam annem gibi konuştummkaydirigubbakcemile3

bazen hala anne olacağıma inanamıyorum kıslar kaydirigubbakcemile3

Allah ıma çook şükür..

bana rus takviminde kız,
çin takviminde erkek,

başka test bilen varsa söylesin, çünkü arada derede kaldım arkadaşlarrrrrrr:uhm:

Seninki çok karışmış canım yaa Allah a havale artıkkaydirigubbakcemile3

ayy hepimizinki Allah a emanet inşşş...

valla bende şaka bi yana onca hayali başkası için kuruo gibiyim aslında, tam olarak olayın vehametini kavrayabilmiş değilim. keseyi görim inanim dedim olmadı, kalp atışı dedim olmadı, bulanıyim belki inanırım dedim cıksss!, şimdi kendimi 12. haftada hareketli halini görmeye adadım, o da olmazsa ilk tekmeye, olmadı kucağıma alana kadar inanamıcam galba beeeeennnnnnnnnnnn hahahahhahaaa..:roflol:

bana rus takviminde kız,
çin takviminde erkek,

belkimde ikizdir seninki :CüvCüv:

bana rus takviminde kız,
çin takviminde erkek,

geriye bi 3lü test kaldı şekerim. o dönemde kesin sonucu alırsın..kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

Yemek vakti geliyooo zemuszemus

kızlar kaçıyorum ben yemeğe gidiyorum bebişim acıktım diyo duyar gibiyimsositososito

Ben de uğraştım yapamadım.Eskisini tekrar yapmakla uğraşmamak için de Nidah'dan çaldım :kedi:

ay al bendende o kadar ne biliyim ya tuhaf geliyo bana bide ben çok kişiye söylemedim daha bilende az belirtide az kısmet 12.haftaya hayırlı haberleri alırız inşallah

мальчик bu ne demek kızlar ya google da bile bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…