cnm sanırsam html kodu veriyor ondan olmmuyor galibayaa evet yaaa onu becerebilen olursa bana da hazırlayıversin linki bende becerememiştim onu yaaa. nerde neyi eksik yaptım bilmiom ama olmadı..:sm_confused:
canım bunu dıyosn galıba
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/259659-rus-cinsiyet-takvimi.html
benım buna gore ve cin takvimine gore erkek cıkıyo ama herkes kısın olcak dıyo anlamadım bende :))
hoşgeldin canımmm nerelerdeydinnCADIARZUselam kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr, 2gündür geçmiş okuyorum. beni özledinizmi?:kedi:
selam kızlarrr ben de geldim...
valla internette okudum kadın 8. ayda öğrenmiş bebeğinin cinsiyetini...
hatta burda da okumuştum mart annesi mi neydi, hala göstermiyor diyordu...bana sanki bizimki de göstermiycek gibi geliyor:sinifsinif:
bu arada göğüs demişsiniz, benim zaten 90 dı şimdi 95 filan oldu galiba, hassaslık biraz geçti...
eşim de ben de esmeriz, hatta eşim tam kara kaş kara göz...ben eşime benzesin istiyorum...kara kaşlı kara gözlü derin bakışlı:jeyyar:
kk kartlılar yapabilecek galibazemuszemus
çin takvimine göre erkekti. her türlü kocakarı testinden erkek çıktı. ama ben deli gibi limon turşu suyu(ki normalde hiç sevmem) falan yani ekşi tüketiyorum. hatta kocam bukadar ekşi yersen oğlanın pipisi erir kıza döner tabi diye dalga geçiyodu. geçen bir aile dostumuz şöyle dedi. ilk 3ayda canın aşırı ekşi çekerse ve yersen, 4.aydan itibaren tatlılara saldırmaya başlıyomuşsun ve erkek olur dedi. kendinde ve erkek annesi olan her arkadaşında aynı belirtiler görülmüş. tecrübe yani. benim için hiç farketmez, istekte bulunmuyorum. ama merak ediyoruuuuum...
hoşgeldin canımmm nerelerdeydinnCADIARZU
aslında erkekte esmer seviyorum ben de.
ayy nasıl bişi olcaklar acabaa Allah ım sağlıklı olsun hepsi inş..
çünkü html kodu sitede izin verilmiyor. bu bebek takvimi html kodu içeriyor
esmer sarışın kumral, hepsi evlat, hepsi kuzu, işin şakası ve hayal aşaması güzel olan.. bunu da yapmazsak sıradan bi hamilelik olur ikinci yada üçüncü çocukta belki hevesim kaçabilir ama ilk bebeğimde accuk dozunu kaçırabilirim ben naapimmm dimi ama kızlar yaaaaaaa..opuyorumnanaktan
bana rus takviminde kız,
çin takviminde erkek,
makas bıçak testinde kız,
tuz testinde erkek çıktı:roflol:
başka test bilen varsa söylesin, çünkü arada derede kaldım arkadaşlarrrrrrr:uhm:
öyle tabi cicimmm eğleniyoruz burdakaydirigubbakcemile2
yoksa evladın hepsi aynııı... tam annem gibi konuştummkaydirigubbakcemile3
bazen hala anne olacağıma inanamıyorum kıslar kaydirigubbakcemile3
Allah ıma çook şükür..
hoşgeldin canımmm nerelerdeydinnCADIARZU
dün yoğundum anca geçmişi okuyabildim canım..
hoş geldin Allah gönlüne göre versin canım hepimiz merak ediyoruz ama tutan bi yöntem bulamadık henüz yengemde ekşi yemiş hep ama oğlu oldu bakalım zamanla görücez artık ama çoğunluk erkek gibi geliyo bana
az kaldı valla. tahmin etmek de eğlenceli oluyo ama kaydirigubbakcemile2
belkimde ikizdir seninki :CüvCüv:bana rus takviminde kız,
çin takviminde erkek,
başka test bilen varsa söylesin, çünkü arada derede kaldım arkadaşlarrrrrrr:uhm:
bana rus takviminde kız,
çin takviminde erkek,
valla bende şaka bi yana onca hayali başkası için kuruo gibiyim aslında, tam olarak olayın vehametini kavrayabilmiş değilim. keseyi görim inanim dedim olmadı, kalp atışı dedim olmadı, bulanıyim belki inanırım dedim cıksss!, şimdi kendimi 12. haftada hareketli halini görmeye adadım, o da olmazsa ilk tekmeye, olmadı kucağıma alana kadar inanamıcam galba beeeeennnnnnnnnnnn hahahahhahaaa..:roflol:
Yemek vakti geliyooo zemuszemus
kızlar kaçıyorum ben yemeğe gidiyorum bebişim acıktım diyo duyar gibiyimsositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?