2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayy canım asker karısımı olucaksın bebek asker bebeği ( uzatsa bi dert gitse bi dert valla ne diyimki allah yardımcın olsun sen napıcaksın giderse?

Allah yardımcınız olsun, zor bir durum. biraz uzatsa iyi olur gibi geliyor bana, bebek küçükken eşine daha çok ihtiyacın olur bence. Hayırlısı olsun...

gökçenim biraz uzatsın eşin bence yaa bebiş küçük olcak biraz zaman geçsin öle gitsin bence

ayy canım asker karısımı olucaksın bebek asker bebeği ( uzatsa bi dert gitse bi dert valla ne diyimki allah yardımcın olsun sen napıcaksın giderse?

Allah yardımcınız olsun, zor bir durum. biraz uzatsa iyi olur gibi geliyor bana, bebek küçükken eşine daha çok ihtiyacın olur bence. Hayırlısı olsun...

sağolun kızlarr vala zor bi durum. seneye giderse artık bebeği anneme bırakır mecbur iş hayatına geri dönerim. ama uzatırsa daha iyi galba çocuk biraz büyür kreşe bırakırım işe daha rahat giderim. anneme bırakmak istemiyorum pek kadın yaşlı uğraşcak hali yok:umursamaz: bu durumda 2.çocuk planımı rafa kaldıryorum.kaydirigubbakcemile3gerçi Allah bilir , bu bebişimiz de süpriz gelmişti:kedi:

gökçenim biraz uzatsın eşin bence yaa bebiş küçük olcak biraz zaman geçsin öle gitsin bence

evet nevincim galba öylesi daha iyi olcak gibiboshayallersmile

ayhh keşke çürük raporu falan verseler de gitmesekaydirigubbakcemile3

slm arkadaşlar...dün cvp yazayn herkese teşekkürederim..bıraya yazdıktan sonra dr.umu aradım..hemen gel dedi ve apar topar çıktım...okadar çok korkttumki hastane merdivenlerinde az daha bayılıyodum..dr. hemen nst ye ve rahimde açılma varmı die muayneye gönderdi...çok şükür ki ikisinde de ne ağrı ne de açılma çıkma...yanlız hayatımda ilk defa çatala çıktım...daha önce hiç bukadar utandığımı hatırlamıyorum...çatalda yaşadıklarımı hiçanlatmıyım zaten....sonra dr.um birde idrar tahlili istedi ayrıyeten serum taktırdı ağrım için..eneksiyonum vardı zten tam olarak geçmemiş ilaç yazdı yine belki bu ağrı yapabilir dedi...ilaçlarımı kullanıcam 2 güne geçmezse yine gidicem ensonda oğluşuma baktı ultrasonda .çok şükür oda iyi...eşiminde benimde ömrümğzden ömür gitti...size tavsiyem ağrılarınızı ve karın sertleşmelerinizi mutlaka dr.unuza bildirin özellikle ara ara olan sertleşmeler yanı kasılmalar bazen doğumu başlatabiliyormuş...allah kimseye yaşatmasın....

almamız gereken ne çok şey di mi :) ben tacı unutmuştum, alışverişe gidince bakayım ben de :))
bu arada gamze tacın çok hoşmuş, güle güle kullan...

çok geçmiş olsun, inşallah bir daha ağrın olmaz ve enfeksiyonun da bir an önce iyileşir...

10:30dan beri yemek yemeye çalışıyorum iş çıktı bi yandan şimdi de öğle tatili bi turlayıp gelicem kızlar

ahh cnm yaaa kıyamam çok zor allah yardımcın olsunn.

aminn canım sağolopuyorumnanaktan

bu arada tacın da çok tatlı yaaa tacına kadar tamamlamışsın kız maş. sağlıkla kullanırsın hepsini inşopuyorumnanaktan

Çok geçmiş olsun canım.Moral çok önemli moralini yüksek tut.Bebişin iyiymiş ne güzel a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…