2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmiş olsun tatlım.bebişinin iyi olmasına sevindim .zemuszemus haklısın ağrıları ciddiye almak lazımbilmiyorumkismile

Canım, herşeyin yolunda olmasına sevindim. En iyisini doktora gitmekle yapmışsın. Büyük geçmiş olsun.opuyorumnanaktan

benim çok hoşuma gitti tatlım biz odaya beşikten önce sedir yatak almak gibi bi densizlik ettğimz için şimdi beşiği sığdıramazsak ne yapalım diye bakıyoruz, bauhause'da galba tam bilmiyorum yapı marketlerin birinde parmaklık çıtaları ve geçme yerleri satıyorlar büyük yatağın çevresini onlarla çevreleyebilirsin

sağol sezencimmmm opuyorumnanaktan
30. hafta çok güzel bence, niyeyse ben 30u milad kabul ediyorum 30 olursak sağlıkla doğururz gibi olumunekankayizsmile

Şöyle bi köşe de yaptırsak ne güzel di mi.Eşimin eniştesi döşemeci.Belki yapabilir bunu.Yerim olursa bakıcam
bu da çok güzelmiş, aa yere yakın şeyler güzel gözükse de biraz zorluyor kullanımı aklında bulunsun

evet nevincim galba öylesi daha iyi olcak gibiboshayallersmile

ayhh keşke çürük raporu falan verseler de gitmesekaydirigubbakcemile3
öyle deme kız Allah göstermesin sağlıklı kocan gider de gelir de, bebeğin küçük vaktine denk getrimemek mantıklı tabi, bi de böyle dedikten sonr kilo sınırlarına da dikkat ediyorlarmış yani diyelim kocan biraz zayıfsa muayneye gitmeden rejime al biraz daha zayflasn almasınlar askere ya da biraz göbek varsa yedir de yedirkötükedihüso

dün eklemeyi unuttum kızlar buda lohusa tacım
çok güzelmiş

geçmiş olsun canım bebiş iyiymiş ne güzel bende sorcam yarın inş bişey çıkmaz

teşekkür ederim tekrar arkadaşalr...mutlaka sor tuğba aslında beni endişelendiren neşe hn oldu..gerçi yapması gerekenleri yaptı ama nst ve açıklık muaynesine yollarken rahimde açılma varsa yatırıcam dedi....bu arada özel hastanenin değerini bir kez daha anladım ilgi ve alaka süperdi...hele ebe okadar güzel yüzlüydüki...

bizimikinin kilo sabit ya canım okadar yiyio nereye gidiyo yedikleri bilmiyorum pek zayıf değil ama orta yani. Allah sağlık versin tabi işin şakası ama, poff inş hayırlısıyla gider de gelir 5 ay sabretcez artık laelaelaelaelae

canım daha yeni girdim çok geçmiş olsun,benimde 2 hafta önce pembe akıntım vardı bende o süreçten geçtim,NST ,çatı muaynesi,idrar tahlili ....korkusu gerçekten çok kötü Allah bir daha yaşatmasın,sağlıkla ve zamanında bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...

selam kızlaaar. geçmişten geldim. ANT geçmiş olsun canım, iyiki gitmişsin doktora. cicileri almaya devam ediyorsunuz bakıyorum. ben de dün hello baby kids e gittim. eğer sizin şehirlerde varsa mutlaka gidin. chicco nun ürünleri falan %40 indirime girmiş. uyku tulumları aldım pofuduk, çok tatlı eşofmanlar aldım (hem çok kaliteli hem de en pahalısı 23lira)

amin canım inş....sanada büyük geçmiş olsun...

ya arkadaşlar sabahlık almak şartmı...dün o korkuyla en azından kendi eksiklerimide tamamlamak için gecelik ve pijamamı aldım...cicili bicili sevdiğim için sabahlıklı takımlardan almdım...tek sabahlıkta istedim gibi bulamadım...

aaa canım çok sevindim eee geliyomusun bari gelince bana da gel tanışalım vali konağını biliyosundur onun biraz yukarısında oturuyorum

gamze ben senın gobusunu goremedım kaldırdınmı resmını hemen...bende gorecem banane..

kızlar valla doğum gerçekten çok zor bi olay ben 2 yıl kadın doğum hastanesinde çalıştım sezeryan olucak bir sürü kadını uyutup uyandırdım ayrıca belki 500 tane de normal doğuma şahit oldum ama rabbim gerçekten yardım ediyo balık gibi kayıp çıkıyolar ama imkanınız varsa epidural ağrısız doğum denen bi doğum şekli var belden bi iğne takılıyo sancı geldikçe oradan ağrı kesici yapılıyo ve sadece kasılma hissedilerek normal doğum yapılıyo ama heryerde yapılmıyo iyi özel hastanelerde yapılıyo ve biraz pahalı benim burada öyle bi imkanım yok keşke olsaydı süper bişey ve düşünün bu kadar doğum görmeme rağmen normal yapmak istiyorum bende çok korkuyorum rüyalarıma giriyo ama rabbim yardım eder biliyorum o yüzden rahatım inşallah hepimiz hayırlı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız

güle güle kullan, ayyıldızın sitesinde sabahlıklar vardı, bir bak istersen, indirimdeydi. ben oradan almayı düşünüyorum.

canım bende korkuyorum,doğumun ağrısından falan değil terslik olmasından korkuyorum,şekli ne olursa olsun Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…