slm arkadaşlar...dün cvp yazayn herkese teşekkürederim..bıraya yazdıktan sonra dr.umu aradım..hemen gel dedi ve apar topar çıktım...okadar çok korkttumki hastane merdivenlerinde az daha bayılıyodum..dr. hemen nst ye ve rahimde açılma varmı die muayneye gönderdi...çok şükür ki ikisinde de ne ağrı ne de açılma çıkma...yanlız hayatımda ilk defa çatala çıktım...daha önce hiç bukadar utandığımı hatırlamıyorum...çatalda yaşadıklarımı hiçanlatmıyım zaten....sonra dr.um birde idrar tahlili istedi ayrıyeten serum taktırdı ağrım için..eneksiyonum vardı zten tam olarak geçmemiş ilaç yazdı yine belki bu ağrı yapabilir dedi...ilaçlarımı kullanıcam 2 güne geçmezse yine gidicem ensonda oğluşuma baktı ultrasonda .çok şükür oda iyi...eşiminde benimde ömrümğzden ömür gitti...size tavsiyem ağrılarınızı ve karın sertleşmelerinizi mutlaka dr.unuza bildirin özellikle ara ara olan sertleşmeler yanı kasılmalar bazen doğumu başlatabiliyormuş...allah kimseye yaşatmasın....
benim çok hoşuma gitti tatlım biz odaya beşikten önce sedir yatak almak gibi bi densizlik ettğimz için şimdi beşiği sığdıramazsak ne yapalım diye bakıyoruz, bauhause'da galba tam bilmiyorum yapı marketlerin birinde parmaklık çıtaları ve geçme yerleri satıyorlar büyük yatağın çevresini onlarla çevreleyebilirsinKızlar önceki gün Doğtaş' tan bi oda beğendim.Ama beşik olmuyo.Normal yatak ama takımı çok beğendim.Korkuluğu da yokmuş.Direk büyük yatakla başlamak da saçma olucak gibi geldi.Resmi ekliyorum.Sizce gardrobuyla şifonyerini alsam aynı başlıkla beşik olup sonra büyüyen yataklardan yaptırsam başka bir mobilyacıya nasıl olur.
]
30. hafta çok güzel bence, niyeyse ben 30u milad kabul ediyorum 30 olursak sağlıkla doğururz gibi olumunekankayizsmilesağol sezencimmmm opuyorumnanaktan
bu da çok güzelmiş, aa yere yakın şeyler güzel gözükse de biraz zorluyor kullanımı aklında bulunsunŞöyle bi köşe de yaptırsak ne güzel di mi.Eşimin eniştesi döşemeci.Belki yapabilir bunu.Yerim olursa bakıcam
öyle deme kız Allah göstermesin sağlıklı kocan gider de gelir de, bebeğin küçük vaktine denk getrimemek mantıklı tabi, bi de böyle dedikten sonr kilo sınırlarına da dikkat ediyorlarmış yani diyelim kocan biraz zayıfsa muayneye gitmeden rejime al biraz daha zayflasn almasınlar askere ya da biraz göbek varsa yedir de yedirkötükedihüsoevet nevincim galba öylesi daha iyi olcak gibiboshayallersmile
ayhh keşke çürük raporu falan verseler de gitmesekaydirigubbakcemile3
çok güzelmişdün eklemeyi unuttum kızlar buda lohusa tacım
geçmiş olsun canım bebiş iyiymiş ne güzel bende sorcam yarın inş bişey çıkmazslm arkadaşlar...dün cvp yazayn herkese teşekkürederim..bıraya yazdıktan sonra dr.umu aradım..hemen gel dedi ve apar topar çıktım...okadar çok korkttumki hastane merdivenlerinde az daha bayılıyodum..dr. hemen nst ye ve rahimde açılma varmı die muayneye gönderdi...çok şükür ki ikisinde de ne ağrı ne de açılma çıkma...yanlız hayatımda ilk defa çatala çıktım...daha önce hiç bukadar utandığımı hatırlamıyorum...çatalda yaşadıklarımı hiçanlatmıyım zaten....sonra dr.um birde idrar tahlili istedi ayrıyeten serum taktırdı ağrım için..eneksiyonum vardı zten tam olarak geçmemiş ilaç yazdı yine belki bu ağrı yapabilir dedi...ilaçlarımı kullanıcam 2 güne geçmezse yine gidicem ensonda oğluşuma baktı ultrasonda .çok şükür oda iyi...eşiminde benimde ömrümğzden ömür gitti...size tavsiyem ağrılarınızı ve karın sertleşmelerinizi mutlaka dr.unuza bildirin özellikle ara ara olan sertleşmeler yanı kasılmalar bazen doğumu başlatabiliyormuş...allah kimseye yaşatmasın....
öyle deme kız Allah göstermesin sağlıklı kocan gider de gelir de, bebeğin küçük vaktine denk getrimemek mantıklı tabi, bi de böyle dedikten sonr kilo sınırlarına da dikkat ediyorlarmış yani diyelim kocan biraz zayıfsa muayneye gitmeden rejime al biraz daha zayflasn almasınlar askere ya da biraz göbek varsa yedir de yedirkötükedihüso
teşekkür ederim tekrar arkadaşalr...mutlaka sor tuğba aslında beni endişelendiren neşe hn oldu..gerçi yapması gerekenleri yaptı ama nst ve açıklık muaynesine yollarken rahimde açılma varsa yatırıcam dedi....bu arada özel hastanenin değerini bir kez daha anladım ilgi ve alaka süperdi...hele ebe okadar güzel yüzlüydüki...
canım daha yeni girdim çok geçmiş olsun,benimde 2 hafta önce pembe akıntım vardı bende o süreçten geçtim,NST ,çatı muaynesi,idrar tahlili ....korkusu gerçekten çok kötü Allah bir daha yaşatmasın,sağlıkla ve zamanında bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...
günaydın hanımlar özlem teşekkürler canım bebettoyu biliyorum hatta carşıya gittiğimde aldıklarımın çoğu bebetto internet sitesindede çok ürünleri var gösteriyor çok duyulmuş bir marka değil ama gayet iyi bizim alışveriş işi pzt siye kaldı cmts işten izin alamadım yerime eleman yok çünkü. neyse gidince bakarım çantalardan .
cici sen cvp yazana kadar çıkmıştım evet edirneliyim ben hem ben hem eşim merak ettim sen neresindensin diye.
bugün tetenos aşısının ikincisini yaptırıcam akşam üstüne doğru akşam geç yattım bu gün çoook uykum var.rüyamda bebek gördüm yine beşiğinde yatan mamasını emen bir bebek.opuyorumnanaktan
teyzeleriiiiiiiiiiiiiii hadi gelin gelinnn
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/346028-kizim-durunun-hazirliklari.html
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ne güzel ya meleklerfimize kavuşmamıza çok az kaldı
canım sen ve beray bize tecrübe yazacanız ne güzel bak azcık kaldı meleğine kavuşmaya hihoyyyt
ya arkadaşlar sabahlık almak şartmı...dün o korkuyla en azından kendi eksiklerimide tamamlamak için gecelik ve pijamamı aldım...cicili bicili sevdiğim için sabahlıklı takımlardan almdım...tek sabahlıkta istedim gibi bulamadım...
kızlar valla doğum gerçekten çok zor bi olay ben 2 yıl kadın doğum hastanesinde çalıştım sezeryan olucak bir sürü kadını uyutup uyandırdım ayrıca belki 500 tane de normal doğuma şahit oldum ama rabbim gerçekten yardım ediyo balık gibi kayıp çıkıyolar ama imkanınız varsa epidural ağrısız doğum denen bi doğum şekli var belden bi iğne takılıyo sancı geldikçe oradan ağrı kesici yapılıyo ve sadece kasılma hissedilerek normal doğum yapılıyo ama heryerde yapılmıyo iyi özel hastanelerde yapılıyo ve biraz pahalı benim burada öyle bi imkanım yok keşke olsaydı süper bişey ve düşünün bu kadar doğum görmeme rağmen normal yapmak istiyorum bende çok korkuyorum rüyalarıma giriyo ama rabbim yardım eder biliyorum o yüzden rahatım inşallah hepimiz hayırlı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?