2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
mutluyum1111+, aysesinemk+, aşkın bahar tomurcuğu+, ipeknil, nidah+, SCHATZı+, selma2429+, shookella+, sirinkedi, tugba

canım linki özelden yolliyim incele ama alma önce benim ürünler bi gelsinde daha önce bu siteden hiç alışveriş yapmadım nolur nolmaz yani benimkiler gelsin sonra alırsın

tamam şekerim sağol.
ya odası hariç bebişin herşeyini 1-2 günde sabahtan akşama kadar ayırsak bitirebilir miyizz?
kendimi eminönüne atayım diyorum bu hafta sonukaydirigubbakcemile

Sebamedin setini görmüştüm nette 60 70 falandı.Ona baksanız daha iyi değil mi?Ben Sebamed'in gelmesini bekliyorum.YAğını aldım bitek

kar küçük küçük yağıyo çıkıp yürüyeyim 20 dk kadar
çıkma yav üşütürsün yeğenimi alsanaalsanasmile

tamam şekerim sağol.
ya odası hariç bebişin herşeyini 1-2 günde sabahtan akşama kadar ayırsak bitirebilir miyizz?
kendimi eminönüne atayım diyorum bu hafta sonukaydirigubbakcemile

bitirirsin canım ben doğum yapmış bi arkadaşımıda götürdüm yanımda tecrübelerinden faydalanmak için:)

[/URL][/IMG]

Şöyle bi köşe de yaptırsak ne güzel di mi.Eşimin eniştesi döşemeci.Belki yapabilir bunu.Yerim olursa bakıcam

[/URL][/IMG]

Şöyle bi köşe de yaptırsak ne güzel di mi.Eşimin eniştesi döşemeci.Belki yapabilir bunu.Yerim olursa bakıcam

yerin müsaitse çok güzel olur, ben ancak emzirmek için tekli bir şey koyabileceğim, pek geniş değil odamız malesef...

Sebamedin setini görmüştüm nette 60 70 falandı.Ona baksanız daha iyi değil mi?Ben Sebamed'in gelmesini bekliyorum.YAğını aldım bitek
ben de sebamed istiyorum aslında.çevrmde çoğu kişionu kullanıyo ama bakalım..
bitirirsin canım ben doğum yapmış bi arkadaşımıda götürdüm yanımda tecrübelerinden faydalanmak için:)

mantıklı:lepi:

masal gibi yaa vala nerden buluyon kıs bu odalarıboshayallersmile

ben de sebamed istiyorum aslında.çevrmde çoğu kişionu kullanıyo ama bakalım..

mantıklı:lepi:

masal gibi yaa vala nerden buluyon kıs bu odalarıboshayallersmile

kıyafet konusunda bana çok yardımcı oldu ben kokoş olduğumdan nerde tüllü boncuklu elbise var onlara yapışıyodum delikafadulden o beni pijama takımlarına zıbınlara çekiyodu neyseki götürmüşüm yanımda yoksa pek faydalı i alışveriş olmıycaktı delikafadulden

bu aradaa kıslar eşime askerlik tebliği geldi 1 sene süresi var seneye asker yolu görünüyo gibi. yüksek lisansla falan uzatayım diyo ama bilmiyorum gitse mi daha iyi uzatsa mımafoldumben

varmı kocası askerlik yapmayan??

pofff evlenmeden önce yapsaydı işte:mymeka:

ben geceliklere ve bebettoya bir bakıp geleyim kayınvalidem sorunca hangisini alalım diye önceden karar vermek lazım kızlar bide cossy aqua diye bir marka dediler gecelikler için onada bakıp gelcem.

kızlar ürünleri aldığım yerden aradılar siparişlerim bugün cargoya verilicekmiş muhtemelen yarın bende olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…