selmaaa tatlım şu linki yazsana bana da bi yerden başliim ben de ya. :)
geçen haftamürsel nazan a diyoki dazan ustaa bizim bi bebek vardı çıktımı kaydirigubbakcemile3
canım linki özelden yolliyim incele ama alma önce benim ürünler bi gelsinde daha önce bu siteden hiç alışveriş yapmadım nolur nolmaz yani benimkiler gelsin sonra alırsın
selma bana da verir misin sitenin ismini baya uygun almışsın o seti
çıkma yav üşütürsün yeğenimi alsanaalsanasmilekar küçük küçük yağıyo çıkıp yürüyeyim 20 dk kadar
tamam şekerim sağol.
ya odası hariç bebişin herşeyini 1-2 günde sabahtan akşama kadar ayırsak bitirebilir miyizz?
kendimi eminönüne atayım diyorum bu hafta sonukaydirigubbakcemile
yolladım özeline canım ama nidaha söylediğim şey senin içinde geçerli almayın şimdilik
tamam canım, sen bize haber verirsin gelince. zaten siteyi açamadım ben
Sebamedin setini görmüştüm nette 60 70 falandı.Ona baksanız daha iyi değil mi?Ben Sebamed'in gelmesini bekliyorum.YAğını aldım bitek
[/URL][/IMG]
Şöyle bi köşe de yaptırsak ne güzel di mi.Eşimin eniştesi döşemeci.Belki yapabilir bunu.Yerim olursa bakıcam
[/URL][/IMG]
Şöyle bi köşe de yaptırsak ne güzel di mi.Eşimin eniştesi döşemeci.Belki yapabilir bunu.Yerim olursa bakıcam
ben de sebamed istiyorum aslında.çevrmde çoğu kişionu kullanıyo ama bakalım..Sebamedin setini görmüştüm nette 60 70 falandı.Ona baksanız daha iyi değil mi?Ben Sebamed'in gelmesini bekliyorum.YAğını aldım bitek
bitirirsin canım ben doğum yapmış bi arkadaşımıda götürdüm yanımda tecrübelerinden faydalanmak için:)
ben de sebamed istiyorum aslında.çevrmde çoğu kişionu kullanıyo ama bakalım..
mantıklı:lepi:
masal gibi yaa vala nerden buluyon kıs bu odalarıboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?