Görkem bu oda cık olmazzzz....:ecrin_bebek:
Dolap çok tehlikeli bebek oyuncak vursa Allah korusun ayna kırıkları yaralar bebeğiiii
Gamze maşallah göbüşüne.benimkine benziyo.Kızlar nasıl da belli kaydirigubbakcemile5
Odamı bitek İpeknille Mutluyum beğenmiş mafoldumben
canım saol ya canım kaçgündür çikolata çekiyo gamzenin yüzünden yemim akşam o zamanolumunekankayizsmile
canım hiç bilmim kendi kafama göre gidim doktora doktorumu değiştirdimde yarın ilk gitcem devlete özeline sonra gidecem bakalım kaçlık veririse aç gitceğimi kızlatr söylemişti saol canım ama yazı kaarakterini değiştir gözüm yoruldu okurken kaydirigubbakcemile
Gamze maşallah göbüşüne.benimkine benziyo.Kızlar nasıl da belli kaydirigubbakcemile5
Odamı bitek İpeknille Mutluyum beğenmiş mafoldumben
saol canım ya çokacıkırım o zaman ben hemen biter sanıyodum neyse iyi geçer inş sonuçlar hemen çıkıyomu aynı gün içindedevlet direk 50 lik yapıyo zaten aç karınla kan verecen sonra 2 bardak su içceksin şekerli ve 1 saat sonra kan vvrecen ben 4 defa verdim 50 lik yaptır canım 100 lük yapma:1hug:
yazdımya kız niye bakmıyon alsanaalsanasmile çanta biberon biberon emziği emzik ve göğüs pedigünaydın kızçelerr...
Gamze Duru'nun cicilerini gördüm bayıldımm..sağlıklı günlerde giysin inşalllahh...
Tubiş aç mı gitcen tok mu dikkat et sen de Çiğdem gibi geceden tatlı yiyip gitmeebilmiyorumkismile
Selma bacım internet kurdusun valla, oturduğun yerden hallettin bütün alışverişiopuyorumnanaktan Şu bakım çantanda neler var? hele deyiver canımmmmbayanssulusmile
akannehir akannehir aşk olsun iftiracı senialsanaalsanasmilecanım aç karınla gidesin bizim selma levreği gibi delikafadulden tok karınla gitmeyesin işallah gü<zel çıkar sonucun ben direk 100 le başladım senin ki 50 lik mi?
görkem ilkgüne katılıyorum camlı aynalılar tehlikeli bende o yüzden dolabını farklı bi model yaptırdım benim beyendiğimde camlıydı ama bebekler ayaklanıp hareketlendiği zaman allah korusun yaniGörkem bu oda cık olmazzzz....:ecrin_bebek:
Dolap çok tehlikeli bebek oyuncak vursa Allah korusun ayna kırıkları yaralar bebeğiiii
[/URL][/IMG]
Peki gardrobunu da böyle yaptırsam nasıl olur.Diğerinin yatak başlığını çok beğendim.Hazırlardan da beğenemedim hiç.
saol canım ya çokacıkırım o zaman ben hemen biter sanıyodum neyse iyi geçer inş sonuçlar hemen çıkıyomu aynı gün içinde
saol canım burda randevulu sistem randevum 9 da dediklerini yaparımsabah 8 ,30 da orda ol ilk kanını aç ver sonra hemen şekerini iç 9,50 kan ver hemen çık yanında şekersiz sakız ve hazır su götür direk musluktan dolduruyolar birde ben limon götürmüştüm
kızlar aldıklarım şunlar chicco çatnalı set içinde biberon biberon emziği emzik ve göğüs pedi var çantasıda güzelmiş gamze de almış, chicco 72 li medil, chicco pişik kremi- şampuan- yağ, chicco puda ve lansinoh göğüs kremi aldım hepsi 100 tuttu baya uyguna geldi ama henüz elime ulaşmadı. ulaşınca haber veririm ihtiyacı olanlar alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?