kızlar ben çıkıyorum herkse ii günler
o zaman değiştirelim ben sana yolliyim sende banadelikafadulden yaz günü hiç çekemem uzun kolluyu ya
geçmiş olsun canım kötü bişey olmamasına sevindim
herkes gider mersine ben giderim tersine delikafadulden benim aldıklarımında hepsi uzun kolluydu diye 2 tanesinin kollarını kestirip sıfır kol yaptırıyorum delikafadulden
selamm kızlar geçmişe bir bakınıp geldim,2gündür hastanelerdeyim giremedim,dün kontrolüm vardı,oğluşum pek sağlıklıymış maşallah diyelim,682gr olmuş,bugun de şeker yüklettim,ayrıca kan idrar istedi dr onları verdim sonuçları bekliyorum
ant çok geçmiş olsun
nidah benimde eşim askere gitmedi,hipertansiyon yüzünden çürük almayı düşünüyor,bakalım evlenmeden gitmek lazım,çok zor geliyor bana
saol canım,bu şeker yükletmekten acayip korkuyordum ama limonata gibi bişey içirdiler,korktuğum gibi olmadı yanimaşallah oğluşuna , inşallah test sonuçların da iyi çıkar...
Kızlar ben geldim.Kelebeğimebanyo havlusu ve bir pembe bir beyaz ayakkabı aldım bayanssulusmile
saol canım,bu şeker yükletmekten acayip korkuyordum ama limonata gibi bişey içirdiler,korktuğum gibi olmadı yani
bu arada ben herşeyi almış olduğum gibi lohusa pijamalarımı da aldım,4lü takım,geceliği de var,altlı üstlü pijamasıda var,benimkiler emzirmek için olanlarından,düğmesi yok,gögüs yerleri var.
gözün aydın canım maşallah bebeğineselamm kızlar geçmişe bir bakınıp geldim,2gündür hastanelerdeyim giremedim,dün kontrolüm vardı,oğluşum pek sağlıklıymış maşallah diyelim,682gr olmuş,bugun de şeker yüklettim,ayrıca kan idrar istedi dr onları verdim sonuçları bekliyorum
ant çok geçmiş olsun
nidah benimde eşim askere gitmedi,hipertansiyon yüzünden çürük almayı düşünüyor,bakalım evlenmeden gitmek lazım,çok zor geliyor bana
pijama takımı canım gecelik değil 3 takımcık :))kız kaç takım gecelik aldın ki
güle güle eskitsin canımKızlar ben geldim.Kelebeğimebanyo havlusu ve bir pembe bir beyaz ayakkabı aldım bayanssulusmile
ıyy kaynanaya gidiyon demikafamçokkarıştıslm kızlar.. valla toparlanmaktan gıremedım bugun pek bu gece ankara yolcusuyuz allah nasıp ederse...b
buarada sıze gobus ekledım gobus konumuza..
nasılsın gökkuşak
iyiyim canım sennnn ....nezleyim yaaa c vitamini yükleniyorummm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?