2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selamm kızlar geçmişe bir bakınıp geldim,2gündür hastanelerdeyim giremedim,dün kontrolüm vardı,oğluşum pek sağlıklıymış maşallah diyelim,682gr olmuş,bugun de şeker yüklettim,ayrıca kan idrar istedi dr onları verdim sonuçları bekliyorum
ant çok geçmiş olsun
nidah benimde eşim askere gitmedi,hipertansiyon yüzünden çürük almayı düşünüyor,bakalım evlenmeden gitmek lazım,çok zor geliyor bana

kız kaç takım gecelik aldın ki

maşallah oğluşuna , inşallah test sonuçların da iyi çıkar...

teşekkür ederim devrimim...asker yolu bekliyecek arkadaşlar allah yardımcınız olsun..bende nişanlıyken bekledimüstelik 15 ay...önceleri çok zordu sayılı gün çabuk geçer diyenlere sinir olurdum..ama gerçektende sayılı gün geldiii ve geçtiiii....

Kızlar ben geldim.Kelebeğimebanyo havlusu ve bir pembe bir beyaz ayakkabı aldım bayanssulusmile

maşallah oğluşuna , inşallah test sonuçların da iyi çıkar...
saol canım,bu şeker yükletmekten acayip korkuyordum ama limonata gibi bişey içirdiler,korktuğum gibi olmadı yani
bu arada ben herşeyi almış olduğum gibi lohusa pijamalarımı da aldım,4lü takım,geceliği de var,altlı üstlü pijamasıda var,benimkiler emzirmek için olanlarından,düğmesi yok,gögüs yerleri var.

güle güle kullan takımını canım, ben de bir aksilik olmazsa yarın gideceğim şeker yüklemesine..

slm kızlar.. valla toparlanmaktan gıremedım bugun pek bu gece ankara yolcusuyuz allah nasıp ederse...b
buarada sıze gobus ekledım gobus konumuza..

gözün aydın canım maşallah bebeğine
kız kaç takım gecelik aldın ki
pijama takımı canım gecelik değil 3 takımcık :))
Kızlar ben geldim.Kelebeğimebanyo havlusu ve bir pembe bir beyaz ayakkabı aldım bayanssulusmile
güle güle eskitsin canım
slm kızlar.. valla toparlanmaktan gıremedım bugun pek bu gece ankara yolcusuyuz allah nasıp ederse...b
buarada sıze gobus ekledım gobus konumuza..
ıyy kaynanaya gidiyon demikafamçokkarıştı

merhaba kızlarrr asker yolu bekleyeceklere allah sabır versinnn...........bebişlerlle geçer zaman merak etmeyinn.......
alışverişler çok hızlanmııışşşş bana hiç eksik bitmicekmiş gibi geliyor..annemde bırak kalsın eksiklri sen sağ salim doğur biz hepsini hallederiz eksiklerin diyorr
halledeceğiz bakalımmm.........

geçmişi okudum ne konuşmuşsunuzzzz...şimdi herkes susmuuuşşşşşşşş, cici25, devrimim, elvoscan, g.m.korkut, hulka26, ipeknil, müge1980, ozlemco, TIFF+
hhhuuu huuuuu??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…