aaaa psilokum aşşağıda yanlışmı görüorummm acabaaaopuyorumnanaktan
selam kızlar uzun zamandır giremiyorum.bugün buzlanma nedeniyle evdeyim.dün doktordaydık. güzel kızım 1 kilo 125 gr. Kıpır kıpır annesini tekmeleyip duruyor. şeker yükleme testimizde iyi çıktı. tetanoz aşısı yaptırdım pazartesi kolum halen ağrıyor. diğer herşey yolunda maşallah. gelişimi uzun zamandır 2 hafta önde gidiyor. son zamanlarda hep yüzünü kapatıyor.oysa öndecedn çok güzel pozlar verirdi.işte bitanesini gösteriyim size :) çok özlüyorum kızımı :)
selam kızlar uzun zamandır giremiyorum.bugün buzlanma nedeniyle evdeyim.dün doktordaydık. güzel kızım 1 kilo 125 gr. Kıpır kıpır annesini tekmeleyip duruyor. şeker yükleme testimizde iyi çıktı. tetanoz aşısı yaptırdım pazartesi kolum halen ağrıyor. diğer herşey yolunda maşallah. gelişimi uzun zamandır 2 hafta önde gidiyor. son zamanlarda hep yüzünü kapatıyor.oysa öndecedn çok güzel pozlar verirdi.işte bitanesini gösteriyim size :) çok özlüyorum kızımı :)
aaaa hemşocummm çokkk geçmiş olsun canım yaaa.. dikkat et kendine.
bende tam senin verdiğin adreslere gidip bebiş süsleri bakcaktım ama hava muhalefeti oldu malum kar yağdı, birde benim oğlan jale hanımı özledi gene ufak bi alarm verdi, hastaneye koştuk apar topar. neyseki bişisi yokmuş, erken gelcek diye tırsıoz arada bir yokluo eşşek.
niye link olarak çıkmamış bu adres neyse psilokum maşallah bebeğine kocaman kız olmuş artık usgler bitti dr bizede böyle üç boyutlu veriyor ve diyorki arkadaşlar bu fotolarda nasılsa doğduğundada aynı oluyorlarmış.
sağol teyzesi şimdi dahada büyüdü.bu fotoda 20 haftalık. şimdi 26 haftalık oldu. ama büyüdükçe yaramaz oldu. doktora gidiyoruz pat eller yüzüne gidiyo. 1 önce gittiğimizde kızdı heralde koluyla büsbütün kapadı yüzünü. doktor kolunun resmini çekti :) şimdi daha etlenmiş çok güzel olmuş ama göstermiyor ki cadı. ha birde canım bu fotolar dört boyurtlu. doktor görüntüyü bazen geri alıyo evirip çevirip yüzünü tam açıdan çekebiliyo.önceden gerek yoktu pozları tamdı ama şimdi anca evire çevire zorla görüntü yakalıyoruz.
aayy ne güzellll senin kuzun mu ooo..cANIM BENİM..topluyuz galiba biraazzz...anam maaşallahh.
canım sende bursalısın kime gidiyorsunnn.????
doktor abisi tombiş diyor kızıma. hem uzunda biraz.ortalamının üstünde çıkıyor ölçüleri. beni görsen ufak tefeciğim. 47 kilo ile hamile kaldım.şimdi 59 oldum. halen daha panço girdiğimde hamile olduğumu anlamıyorlar.hele 12 kilo aldığıma hiç inanmıyorlar. doktorum ahmet yılmaz.çok çok memnunum. doğumla ilgili hiç bişey söylemiyor daha. bir tahmin varmı diyorum son ana kadar belli olmaz diyor. kendi fotomu ekliyorum ama buda 20 haftalıkken. işten güçten foto çekinemiyorumki. şimdi daha tombişim oldum tabi.doktor eksikler anca tamamlandı diyor :)
psilokum bayılıorum ben senin kızının ismineee SILA ne güzel isimdir yaaa. rabbim adıyla yaşatsın bahtı güzel olsunnn
canım çok sağolasın.lise yıllarımdan beri hayalimdi.hep kızım olursa adını sıla koycam derdim. kısmet oldu.inşallah hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız. ben duru isminide çok beğenirim. birde dila ismini seviyorum. canım bebişinin hazırlıklarına baktım hepsi birbirinden güzel.sen hakkaten bitirmişin alışverişi. ben işin gücün arasında zor fırsat buldum.allah korusun erken doğsa bişeyi yok çocuğun. bir ara fırsat bulunca bende seninki gibi bir sayfa yaparım.önce fotolarını çekmek lazım. alışverişler dışında babaannemiz öyle harika şeyler ördüki bakmaya doyamıyorum
selamm kızlar geçmişe bir bakınıp geldim,2gündür hastanelerdeyim giremedim,dün kontrolüm vardı,oğluşum pek sağlıklıymış maşallah diyelim,682gr olmuş,bugun de şeker yüklettim,ayrıca kan idrar istedi dr onları verdim sonuçları bekliyorum
ant çok geçmiş olsun
nidah benimde eşim askere gitmedi,hipertansiyon yüzünden çürük almayı düşünüyor,bakalım evlenmeden gitmek lazım,çok zor geliyor bana
teşekkür ederim devrimim...asker yolu bekliyecek arkadaşlar allah yardımcınız olsun..bende nişanlıyken bekledimüstelik 15 ay...önceleri çok zordu sayılı gün çabuk geçer diyenlere sinir olurdum..ama gerçektende sayılı gün geldiii ve geçtiiii....
sağol canım benimmmm..gidersin daha 2 saatlik iş havalar da artık düzelsin yaaa...,
naptı kızzz ufaklıkk...
dikkar et canım kendineee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?