2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaaa psilokum aşşağıda yanlışmı görüorummm acabaaaopuyorumnanaktan

evet canım burdayım. buzlanma nedeniyle işe gidemedim. malum araç kullanmak zor. hemen sizleri ziyaret edeyim dedim. kızımın 20 haftalık fotosunu ekledim. şimdi dahada güzelleşti ama bir türlü tam göstermiyor yüzünü. yaramaz kız. bu haftasonu doğum çantası için alışverişler yaptık.çok cici şeyler aldık.

niye link olarak çıkmamış bu adres neyse psilokum maşallah bebeğine kocaman kız olmuş artık usgler bitti dr bizede böyle üç boyutlu veriyor ve diyorki arkadaşlar bu fotolarda nasılsa doğduğundada aynı oluyorlarmış.

hoş geldin bebişinede maşallah

maşallah canım ....

sağol canım benimmmm..gidersin daha 2 saatlik iş havalar da artık düzelsin yaaa...,
naptı kızzz ufaklıkk...
dikkar et canım kendineee

sağol teyzesi şimdi dahada büyüdü.bu fotoda 20 haftalık. şimdi 26 haftalık oldu. ama büyüdükçe yaramaz oldu. doktora gidiyoruz pat eller yüzüne gidiyo. 1 önce gittiğimizde kızdı heralde koluyla büsbütün kapadı yüzünü. doktor kolunun resmini çekti :) şimdi daha etlenmiş çok güzel olmuş ama göstermiyor ki cadı. ha birde canım bu fotolar dört boyurtlu. doktor görüntüyü bazen geri alıyo evirip çevirip yüzünü tam açıdan çekebiliyo.önceden gerek yoktu pozları tamdı ama şimdi anca evire çevire zorla görüntü yakalıyoruz.

psikolum masallah bebısıne... ne guzelde poz vermıs olee yerım ben onu bende oglumu gormeyelı bır ay oldu cok ozledım onu bır hafta sonra gorcem ınsallah...

aayy ne güzellll senin kuzun mu ooo..cANIM BENİM..topluyuz galiba biraazzz...anam maaşallahh.

canım sende bursalısın kime gidiyorsunnn.????

mutluyum slna ve shokella teşekkür ederim arkadaşlar.

shokella tanıdım canım seni.ismini değil ama nickini iyi hatırlıyorum dimples :)
ben işten güçten ancak fırsat bulup hazırlık yaptım. baya çok şeyler aldık. odasınıda beğendik. önümüzdeki ay inşallah isteyeceğiz.tam bir prenses odası. oda takımının adıda zaten prenses odası.kızlar için öyle cici şeyler varkiii... batırdı bizi bu minnoş kız..

psilokum benimde aynı biliyormusum 21 . haftamızda böyle çok net pozlarımız var ama artık yüzünü kapatıyor bende çok üzülüyorum ayrıntılıda bie göstermedi yüzünü......kuşum yaaaa

aayy ne güzellll senin kuzun mu ooo..cANIM BENİM..topluyuz galiba biraazzz...anam maaşallahh.

canım sende bursalısın kime gidiyorsunnn.????

doktor abisi tombiş diyor kızıma. hem uzunda biraz.ortalamının üstünde çıkıyor ölçüleri. beni görsen ufak tefeciğim. 47 kilo ile hamile kaldım.şimdi 59 oldum. halen daha panço girdiğimde hamile olduğumu anlamıyorlar.hele 12 kilo aldığıma hiç inanmıyorlar. doktorum ahmet yılmaz.çok çok memnunum. doğumla ilgili hiç bişey söylemiyor daha. bir tahmin varmı diyorum son ana kadar belli olmaz diyor. kendi fotomu ekliyorum ama buda 20 haftalıkken. işten güçten foto çekinemiyorumki. şimdi daha tombişim oldum tabi.doktor eksikler anca tamamlandı diyor :)

maaşallah canım medicale gidiyorsun ozaman.....hayırlı doğumlar inşallah aferin sana hem kendini hem bebişi beslemişsinn......opuyorumnanaktan

bende eksik tamamladım ama doğumdan sonra o eksikler puff puff durursa o zaman işim var alışığım ben 36 bedene ilk kızımdan sonrada 36 ya devam ettim bunda 38 de kalsm yeter..........bilmiyorumkismile

psilokum bayılıorum ben senin kızının ismineee SILA ne güzel isimdir yaaa. rabbim adıyla yaşatsın bahtı güzel olsunnn

canım çok sağolasın.lise yıllarımdan beri hayalimdi.hep kızım olursa adını sıla koycam derdim. kısmet oldu.inşallah hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız. ben duru isminide çok beğenirim. birde dila ismini seviyorum. canım bebişinin hazırlıklarına baktım hepsi birbirinden güzel.sen hakkaten bitirmişin alışverişi. ben işin gücün arasında zor fırsat buldum.allah korusun erken doğsa bişeyi yok çocuğun. bir ara fırsat bulunca bende seninki gibi bir sayfa yaparım.önce fotolarını çekmek lazım. alışverişler dışında babaannemiz öyle harika şeyler ördüki bakmaya doyamıyorum

ooohhhhh...ne iyi babaanneler varrr yaaaa.......
güle güle kullansın canım bebişinnnn..........
ilk kızımın adı dilaa....şimdiki de mina olacak inşallahhh

gökkuşak adıyla yaşasın inşallah canım.mina ismide güzel.

ipeknil teşekkür ederiz teyzesi.

shokellacım bende dayanamadım senden özendim en son dün aldığım ayakkabıları çektim ekliyorum. cep telefonuyla çektiğim için çok kaliteli değil ama olsun en hızlı yol bu. nedense kızımın en çok ayaklarını seviyorum. usgde görünce öpesim geliyo. onun bir tekmesine dünyaları veririm.tatlı kızım benim. bu duyguları allah herkese yaşatsın..

sonuçların iyi çıkar inş canım. ay inş alabilir çürük olayını gerçi Allah sağlıklı günler versin de eşine inş..

15 ayakannehir
bizimki 5 ay olcak nasipse inş.. amao bile nasıl geçer diyom benkaydirigubbakcemile

bu arada psilokum bebişine maş. canım kocamannn olmuşşkaydirigubbakcemile5

sağol canım benimmmm..gidersin daha 2 saatlik iş havalar da artık düzelsin yaaa...,
naptı kızzz ufaklıkk...
dikkar et canım kendineee

üff sorma canım yaaa tuhaf bir akıntı, bu sefer kimseye haber vermim doktoru arim nasılsa haftaya randevumuz var gerek yok o zaman gelirsiniz dicek diye bakıodum ama hemen gelmelisin deyince apar topar hastaneye koştuk malum. bişeysi yokmuş jale hanımı özlüyor sanırım hep bir hafta erken gidiyoruz randevumuzdan. bizimkide ultrasonda bize gülümsedi yaaa, öyle güzeldi ki. veee artık bana benzediğini söyleyebilirim. bu arada kızlar benim oğlan ene değil boya gidiyor sanırsam kilosu 940 gr ama boyun maşallahı var; 37 cm olmuşşş.

psilokum hemşom maaşallah seninde kızına, ne kadar büyüdük demi artık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…