2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hee selamcım sevgılı kaynanama gıdıyomsempatiksalakcinni
ay sevsinler sevgili kaynananı delikafadulden
geçmişi okudum ne konuşmuşsunuzzzz...şimdi herkes susmuuuşşşşşşşş, cici25, devrimim, elvoscan, g.m.korkut, hulka26, ipeknil, müge1980, ozlemco, TIFF+
hhhuuu huuuuu??????
yettim gari
alsanaalsanasmileselmaaaa
ne vuruyon be bak hamile mamile demem bende sana vururum kafamçokkarıştı

şubat annelerini okuyup geldim,Şubat gelmeden hepsi almışlar bebeklerini kucaklarına;Allah bizlerede zamanında ve sağlıklı doğumlar nasip etsin...

çıkma kızım ya sonra kıçım dondu diye zırlıyon

yakalarım biliyosun gözüm üstünde ona görealsanaalsanasmile

kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilealsanaalsanasmile

alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

senü güdü terbiyesuz seni nasi konuşuyon kı bizimle kıç lı mıçlı delikafaduldennaniknanik

ben anneyim derim sen diyemezsin alsanaalsanasmile

:QUOTE=selma2429;11406286]çıkma kızım ya sonra kıçım dondu diye zırlıyon

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

ama ben çok sıkılıyorum

çok hareketli bir yer değil edirne kafasını dinlemek isteyen için ideal belli bir zamandan sonra sıkılırsın dediğin gibi aammmaa gözünü seveyim memleketimin üç beşiz biz tanırız emencecik birbirimizi olumunekankayizsmile

kızancıklar doğsun hep birlikte toplanırız inş.:teytey:

iyiyim canım sennnn ....nezleyim yaaa c vitamini yükleniyorummm..

aaaa hemşocummm çokkk geçmiş olsun canım yaaa.. dikkat et kendine.
bende tam senin verdiğin adreslere gidip bebiş süsleri bakcaktım ama hava muhalefeti oldu malum kar yağdı, birde benim oğlan jale hanımı özledi gene ufak bi alarm verdi, hastaneye koştuk apar topar. neyseki bişisi yokmuş, erken gelcek diye tırsıoz arada bir yokluo eşşek.

selam kızlar uzun zamandır giremiyorum.bugün buzlanma nedeniyle evdeyim.dün doktordaydık. güzel kızım 1 kilo 125 gr. Kıpır kıpır annesini tekmeleyip duruyor. şeker yükleme testimizde iyi çıktı. tetanoz aşısı yaptırdım pazartesi kolum halen ağrıyor. diğer herşey yolunda maşallah. gelişimi uzun zamandır 2 hafta önde gidiyor. son zamanlarda hep yüzünü kapatıyor.oysa öndecedn çok güzel pozlar verirdi.işte bitanesini gösteriyim size :) çok özlüyorum kızımı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…