2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ooyy çok soğukk yaa kızlarr burda karda yağmıyor dona çektii.....uuuuyyyyy.....
burdada eriyo heryer rezil bi halde
psikolokum hoşgeldin canım maşallah bebeğine ne kadar büyümüş benim bbeğimin odasıda prenses odası aynısı olmasın sakın:))

çok geçmiş olsun, oğluşa da maşallah baya bir uzun boyu...

canım benimmmm..çapkın oğlan senniii.....maaşaallah canım uzunluğu size çekmiştir belkiiii.......o gülümsemeleri ne güzel oluyor de mii..benimki en son gittiğimde ellerini açmadı yaaaa.....aahh kızım ahh süslü olcak galibe hep gözlerinde eller

herşey 2009 yazının sıcak bir gecesinde başladı delikafadulden mercimek kadarlardı kız hatta hafta hafta takip ediyodum da artık bebeğinin fasülye tanesi kadar yazısını gördüğümde ne kadar sevinmiştim delikafadulden

alıştırma yapıyo annesi ileride çok lazım olucak delikafadulden

burdada eriyo heryer rezil bi halde

psikolokum hoşgeldin canım maşallah bebeğine ne kadar büyümüş benim bbeğimin odasıda prenses odası aynısı olmasın sakın:))

sağol canım. aynısı olabilir tabi. bursa-mudanya yolundaki moremoda beğendik. klasik bir tarzı var. porselen sapları üstünde el boyaması var. oymalı bir model. sende foto varsa ekle. ama bende yok. taklit ediliyor diye katalogları yok. foto bile çektirmiyorlar.

aayy benim ki ne kadar oldu acaba an son gittiğimdede ç.ok iyiydi amaaa....
merak ediyorum şubat 15 te gidicem kısmetseee....
bende bu gece çok korktumm gece suyum geldi zannederk fırlayarak kalktım ama şükür ki bir yokkkk........çok korktumm yaaa..........

maşallah canım oğluna,kocaman olmuş,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

aayy evet selma yaaaaa..............opuyorumnanaktan
alıştırma yapıyo annesi ileride çok lazım olucak delikafadulden

hehehebayanssulusmilebayanssulusmile

sağol teyzesi a.s.

inşallah iyidir annesi,
çok şükür canım korktuğun olmamış.Allah zamanında kucağımıza almayı nasip etsin...

bak bu canım

çok geçmiş olsun, oğluşa da maşallah baya bir uzun boyu...

teşekkür ederim canımcımmm

evet canım yaaa çapkın galiba benim oğlum çapkınnnn. hele onu öyle gülümserken görünce duygulandım çok, gözlerim doluyor her ultrason randevumuzda. evet kızzz seninki süslü olcek o zaman eli hep saçında başındaysa. benim oğluşumda en son apış arası pozu bile verdi yiğidin malı meydanda olur hesabı, elimde kocaman belgesi var artık erkek olduğuna dair. gözümle gördüm. naniknanik

sorma canım yaaa hele ben bi elma çekirdeğini masaya koymuştum gidip gidip ona bakıodum ilk haftalar, bu kadarcık mısın sen şimdi diyee..opuyorumnanaktan

ttııffıımm doğum tarihi falan verdimi jale hn kuşumm.....normal için konuştunmu ayy az kaldıı!!!!!!!!!

tıff teyzesi çok teşekkür ederiz a.s. evet kuzularımız çok büyüdü.hepsine maşallah..

delikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…