bak bak özlemcim al tabiiopuyorumnanaktan
cnm nette herşey yazıyor olumlu olumsuz bunlara takılma çok fazla
kendini çok fazla yormamaya çalış en güzeli doktorunu arayıp bi danış o seni gerekli ölçüde rahatlatıcaktır zaten
randevumuz c.tesiydi salıya alındı sabah.sonra bu tansiyon olayı olunca doktoru aradım oda ameliyat olucakmış çok fazla konuşamadık sadece alfamed tablet diye bişi almamı söyledi.çok panik yaptım yüksek tansiyonla iligili hiç hoş şeyler yazmıyor birde benim bir düşüğüm var çok moralim bozuldu.şimdi acilden başka bir doktora gitsem mi diye düşünüyorum
canım bence tansiyonun 14/9 un üzerine seni rahatsız edecek kadar çıkıyorsa acile doktora git...
bunun ürünleri daha fazla kızlar ya ve hapsi gerekli bunu alacağım ....çantasıda güzell...
elvanda almıştı bundançanta güzel hulka görmüş o da beğendim diyordu alacağımmmmmm...............
oollleeyyy!!!!
canım herşey bittikten sonra ölçtürmeye gittim ki baya zaman geçmişti dinlendim falan 15/9 çıktı
randevumuz c.tesiydi salıya alındı sabah.sonra bu tansiyon olayı olunca doktoru aradım oda ameliyat olucakmış çok fazla konuşamadık sadece alfamed tablet diye bişi almamı söyledi.çok panik yaptım yüksek tansiyonla iligili hiç hoş şeyler yazmıyor birde benim bir düşüğüm var çok moralim bozuldu.şimdi acilden başka bir doktora gitsem mi diye düşünüyorum
ilk kızımdada kullandım chiicco yu memnunum benn........
bence hiç ihmal etme canım,en kısa sürede doktora görün,,,belki önemli birşey değildir ama ihmal etmemek gerek,çok geçmiş olsun canım...
allah korusun aklına kötü şeyler getirme şansına bu ameliyat işi çıkmış
kendini iyi hissediceksen başka bi doktora da görün
kızlar şimdilik kaçıyorum kocişle alışverişe gitcez görüşürüz iyiakşamlar öptüm opuyorumnanaktan
desteğin için teşkkür ederim canım.
valla şimdi bebişim kımıldadı içim rahatladı birazcık.sorma ya ne şans dedim ama bu akşam büyük ihtimalle acile başka hastaneye giderim.
eceyas tatlım tansiyonun yüksek bence ulaşabileceğin bir doktorun kontrolünde ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?