2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm nette herşey yazıyor olumlu olumsuz bunlara takılma çok fazla
kendini çok fazla yormamaya çalış en güzeli doktorunu arayıp bi danış o seni gerekli ölçüde rahatlatıcaktır zaten

randevumuz c.tesiydi salıya alındı sabah.sonra bu tansiyon olayı olunca doktoru aradım oda ameliyat olucakmış çok fazla konuşamadık sadece alfamed tablet diye bişi almamı söyledi.çok panik yaptım yüksek tansiyonla iligili hiç hoş şeyler yazmıyor birde benim bir düşüğüm var çok moralim bozuldu.şimdi acilden başka bir doktora gitsem mi diye düşünüyorum

ben o çantanın rengini beğenmemiştim eğer aynı çantadan bahsediyosak tabi
ürünleri chiccodan almak istiyosan mantıklı bi seçim bana sorduklarım genelde sebamedi önerdiler açıkcası ben de kararsızım

canım bence tansiyonun 14/9 un üzerine seni rahatsız edecek kadar çıkıyorsa acile doktora git...

bunun ürünleri daha fazla kızlar ya ve hapsi gerekli bunu alacağım ....çantasıda güzell...
elvanda almıştı bundançanta güzel hulka görmüş o da beğendim diyordu alacağımmmmmm...............
oollleeyyy!!!!

canım sana özelden msj attım,bakabilir misin?

canım herşey bittikten sonra ölçtürmeye gittim ki baya zaman geçmişti dinlendim falan 15/9 çıktı

bence hiç ihmal etme canım,en kısa sürede doktora görün,,,belki önemli birşey değildir ama ihmal etmemek gerek,çok geçmiş olsun canım...

allah korusun aklına kötü şeyler getirme şansına bu ameliyat işi çıkmış
kendini iyi hissediceksen başka bi doktora da görün

kızlar şimdilik kaçıyorum kocişle alışverişe gitcez görüşürüz iyiakşamlar öptüm opuyorumnanaktan

bence hiç ihmal etme canım,en kısa sürede doktora görün,,,belki önemli birşey değildir ama ihmal etmemek gerek,çok geçmiş olsun canım...

desteğin için teşkkür ederim canım.

allah korusun aklına kötü şeyler getirme şansına bu ameliyat işi çıkmış
kendini iyi hissediceksen başka bi doktora da görün

valla şimdi bebişim kımıldadı içim rahatladı birazcık.sorma ya ne şans dedim ama bu akşam büyük ihtimalle acile başka hastaneye giderim.

desteğin için teşkkür ederim canım.

valla şimdi bebişim kımıldadı içim rahatladı birazcık.sorma ya ne şans dedim ama bu akşam büyük ihtimalle acile başka hastaneye giderim.

canım bebişin için sıkıntı olmaz Allah ın izniyle,ama yüksek tansion senin için zor olabilir,umarım stresten felan kaynaklanan bir tansiyon problemidir.tekrar tekrar geçmiş olsun,doktora gittikten sonra bizede haber ver...:CüvCüv:

Nivea Baby Set Atta Çantası oyuncakbiziz sitesinde 39,90 TL ,sizce alayımmı herkes gibi sebamed'emi bakayım.kafam karıştı kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…