domuz gribi yalan mış nasılda insanlarla oynadılar yaaa yuh diyorummm
hadi hayırlı olsun canım karrasız kalmak çok kötü yabunun ürünleri daha fazla kızlar ya ve hapsi gerekli bunu alacağım ....çantasıda güzell...
elvanda almıştı bundançanta güzel hulka görmüş o da beğendim diyordu alacağımmmmmm...............
oollleeyyy!!!!
günaydınnn şekerim
ay sinoşun az evvel bi pastaneye gittim çok güzel ve değişik şekerler vardı rengarenk hemde farklı şekillerde hemen kafamda ampül yandı:) bebek şekerlerimi onlardan hazırlayayım :)
hımm foto çekseydin kız biz de bakardık, ben de bibieronlardan aldım bebek şekeri için onun içine bizim ürünlerin çikolata kaplısını koymayı planlıyorum ama daha güzel şekilli bişeyler bulursam fikir değiştrebilirim:asigim:
evet küçük biberonlardan ama 20 tane mi ne aldım, illa onlardan yapacağım dersem daha da almam lazım, bi de hazır tüllerden aldım kurdelesi falan içinde sadece biberonu koyyosun içine kurdelesini bağlıyosun etrafına ama fiyatını hiç hatırlamıyorum şimdi ben de bebek şekerlerine bakarken çok hatırlamaya çlıştım da bulamadım ama tanesi 1tl civarına geliyordu şekersiz olaraksen şanslısın valla:)) nasıl küçük biberonlarmı aldın ne kadara mal oldu
evet küçük biberonlardan ama 20 tane mi ne aldım, illa onlardan yapacağım dersem daha da almam lazım, bi de hazır tüllerden aldım kurdelesi falan içinde sadece biberonu koyyosun içine kurdelesini bağlıyosun etrafına ama fiyatını hiç hatırlamıyorum şimdi ben de bebek şekerlerine bakarken çok hatırlamaya çlıştım da bulamadım ama tanesi 1tl civarına geliyordu şekersiz olarak
günaydın güzeller
:dilcikar:günaydın çirkinsempatiksalakcinni
hayırlı sabahlar hanımlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?