2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benim bu ay içersinde 2. kez oluyor tansiyonum birden çıkıyor ,fenalaşıyorum.netten okuduğm kadarıyla tehlikeli bir durummuş.böyle bir sorun yaşayan varmı aranızda.canım çok sıkıldı.

cnm nette herşey yazıyor olumlu olumsuz bunlara takılma çok fazla
kendini çok fazla yormamaya çalış en güzeli doktorunu arayıp bi danış o seni gerekli ölçüde rahatlatıcaktır zaten

selam kızlar nasılsınız ben çok iyiyim doktordan geliyorum kuzucuğumu gördüm kocaman olmuş bebeğim

evet hastaneden aradılar,şekerim diğer rutin testlerimde normal çıkmış:) diyet yapmıycam ne güzel

selam kızlar nasılsınız ben çok iyiyim doktordan geliyorum kuzucuğumu gördüm kocaman olmuş bebeğim
maşşallahhh,gözün aydın bende dün gördüm kendilerini çok heycanlı oluyor :)
bir ay görüşemiyceğiz
kızlar şu çizelgeleri nasıl ekliyorsunuz?

8 ADET CHıCCO ÜRÜNÜ ÇANTA'NIN
YANINDA HEDıYE OLARAK GÖNDERıLECEKTıR
Çantasını dahi bu fiyata alamayacağımız bu kampanya ürününü 8 adet Chicco ürünü ile birlikte gönderiyoruz, çanta ile birlikte gönderilecek ürünleri aşağıda görebilirsiniz
Sadece hediyelerin piyasa değeri toplamı aşağıda da görebileceğiniz gibi 70 tl civarıdır
Hediyeler:
1. Chicco ılk Aylar Şampuanı 300 ml (13 TL Değerinde)
ıçerik: Damıtılmış papatya ve bisabolol suyu, buğday proteini.
Ürün sabun ve SLS(sodyum lauril sülfat) içermez.
Saf,kullanımı kolay ve güvenli olan bu şampuan bebeğinizin ıLK BANYOSU için idealdir.
Yeni doğanların banyo, saç, alt değiştirme sırasındaki temizliği ve ellerinin hijyeni için üretilmiştir.
Ürünü çözündürmeden avucunuza bir miktar alın su iile karıştırıp nazikçe masaj yaparak uygulayıp durulayınız.
Banyo için: bir miktar şampuanı banyo suyuna dökerek köpürtünüz ve sorasında çocuğunuzu durulayınız.

2. Chicco Bebek Yağı 200 ml (11 TL Değerinde)
Bebek Yağı, bebeğinizin cildini yumuşatarak,en iyi şekilde bakımını sağlayan hijyenik bir üründür.
ıçerdiği papatya,kadife çiçeği ve zeytinyağı ile özellikle çocuk bezinin sebep olduğu kızarıklıkların ve tahrişin etkisini hafifletir.
Ayrıca antioksidan etkili E vitamini ile ekstra koruma sağlar.

3. Chicco Göz Yakmayan Saç ve Vücut Şampuanı 200 ml (9 TL Değerinde)

Saf, kullanımı kolay ve güvenli.
Chicco Infınite Dolcezze Göz Yakmayan banyo Şampuanı, bebeğinizin cildini ve saçlarında ipeksi bir yumuşaklık bırakarak özenle temizler ve bebeğinizin hijyenini en iyi şekilde sağlar.
Cildin PH dengesine uygun bu şampuan, sadece saç için değil, bebeğinizin vücudu için de mükemmel bir temizleyicidir.
Göz kızarıklığına neden olmaz, saç derisinin kurumasını önler, ayrıca konak oluşumunu engeller.
Sadece bebeğiniz için değil, ailenizin tüm fertleri için ideal bir üründür.
Mikrobiyolojik ve dermotolojik olarak test edilmiştir.
Göz yakmaz.
Arıtılmış papatya suyu, Akdiken özü, Buğday proteini, Bisabololo içerir.

4. Chicco Su Bazlı Pişik Önleyici Krem 100 ml (11.50 TL Değerinde)
Bebek bezlerinin sebep olduğu kızarıklık ve tahrişleri önlemek için ideal bir koruyucudur.
ıçerdiği çinko - oksit , provitamin B5 ve doğal buğday özü ile cildi korur , süt proteinleri ile de cildin dış etkenlere karşı direncini arttırır.

5. Chicco Talk Pudrası 150 gr (10.50 TL Değerinde)
Banyo sonrasında,bebeğinizin kuruluğu ve rahatlığı için gerekli olan talk pudrası,cildin doğal yağ dengesini düzenler,kadife gibi yumuşatarak fazla nemi emer.
ıçerdiği allantoln,linden özü ve çinko,oksit,deri için ekstra bir koruma sağlar.
Dış etkenlere karşı koruyucu,çocuk bezi kızarıklıklarını ve yanmayı önleyen mükemmel bir koruyucudur.

6. Chicco Temizleme Mendili 24'lü (5.50 TL Değerinde)
Alkolsüz parfümlü temizleme mendilleri.
Bebeğinizin tüm vücuduna güvenle kullanabileceğiniz pratik bir üründür.
7. Chicco Kalın Alt Açma Minderi (10.00 TL Değerinde)
8. Kirli Poşeti
Chicco Bebek Bakım Çantası Aldığınızda

Yukarıdaki toplam 70 TL değerindeki Ürünlere de sahip olacaksınız

Tüm bu hediyeler Çantası ile birlikte sadece 49.90 TL'ye sizin olabilir
Bebeğiniz için her zaman gerekli olan bu hediye ürünlerin yanında çok şık ve kullanışlı olan çantasını da günlük bebek bakım çantası olarak kullanmanın dışında farklı amaçlar içinde kullanabilirsiniz

selmacım güzelde bir çantası var nasıl sence seninkiyle bunun arasında kaldım

sağolun kızlar hepimizin bebeğine maşallah

gamzecim bi bakıyım duru kızın cicilerine belki kıskanır bizde kızımıza alırız aynılarından :)))

gökkuşak kuşum dur ben sana benim aldığım fiyatlkarı yazayım sen karşılaştır

chicco çantalı set içinde biberon, biberon emziği 2 ad, emzik ve 30 lu göğüz pedi var bunu 36,00 sonra pişik kremi, şampuan, bebe yağı 30,00 72 li mendil 7,00 pudrayıda 8 e aldım

anladım selma işte kararsız kaldım bu çantanı içindekilerin hepsini kullanırım ama biberon ben nuby istiyorum şu geniş ağızlı silikon olanlardannnn o yüzden karasız kaldımmm.....

anladım selma işte kararsız kaldım bu çantanı içindekilerin hepsini kullanırım ama biberon ben nuby istiyorum şu geniş ağızlı silikon olanlardannnn o yüzden karasız kaldımmm.....

fiyatı iyi canım çantayıda beyendiysen al madem biberon chicco kullanmıycaksın boşa para verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…