2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım yatağın üst kısmı aynen öyle. diğer kısımlar aynı değil ama. bizimki daha çok eski tarz bir geçn kız odasına benziyor. çiçek boyamalrı porselen sapları var. ayriyetten oldukça yüksek bir komidini var. dediğim gibi fotosu yok. inşallah kurulunca çeker gönderirim size resimleri. bende shokella gibi sayfa yapıcam prensesime. bu arada resmini çektiğim ayakkabıları dün nipperland dan aldfım. ordan bana araba stickerı verdiler. üstünde arabada prenses var ! yazıyor. bayıldım ona :)

ttııffıımm doğum tarihi falan verdimi jale hn kuşumm.....normal için konuştunmu ayy az kaldıı!!!!!!!!!

yok canım yaa tarih falan vermedi ama ben başından beri normal doğum istiyordum biliyorsun. biz ordayken bir bayanın 10 cm açılması olmuş, jale hanımı bekliyorlardı, doğuma yetişmeliyim açılma tam olmuş dedi, normal doğumun da bu güzelliği var işte diye güldü. banada nasip olur inşallah dedim ses etmedi. valla sezeryana doğru gidiyorum diye çok korkuyorum ama başa ne gelse çekicez artık, kısmet..

benimkide bunun birebir aynısı değil beşik aynı dolap ve şifonyeri farklı bi model yaptırdım henüz gelmesi gelsinde fotosunu eklerim

kar yağmaya başladıııııı burdaa pendik dağlarındaasempatiksalakcinni

benimkide bunun birebir aynısı değil beşik aynı dolap ve şifonyeri farklı bi model yaptırdım henüz gelmesi gelsinde fotosunu eklerim

Selma geçmişe bakmaya vaktim yok oda mı aldın canım.Hayırlı olsun.Ne güzel bitti sizin hazırlıklar

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hayırlısı olsun canım inşallahhhh.......hepimiz için en iyisi olsun............

eneemmmm valla ayşeyi bilmom ama benim oğlanın kiloları benim basenlere doru gidio sanırsam ay deli olcem beyaaaa!! çocuk accık da ene gitse yaaaaa.. bizde annemden çok ufak doğmuşuz hele kardeşim 7 aylık doğdu. ay genetik galba bizde annem dioki bizim çocuklar dünyada büyüyo diyoo hahahhahaaa.. hakkaten heee ben uzun bi ablayım hele kardeşim 2 mt. yi geçkin.. kilo kısmına hiç girmiom bilemeeee hahahhahaaa:dilcikar:

kızlar biz çıkıyoruz,size imrendim gidip kızıma biraz alışveriş yapacağım,
şimdilik hoşçakalın...

evet yaaaa. psilokum ben b ursaya gidip geliom zaten görüşelim mutlaka doğsunlarda. annem bursada oturuyor ya benim. kaydirigubbakcemile5

inşallah canım bekleriz tabi. benimde istanbulda teyzem var ama nedense korkuyorum ben istanbul'dan. gelinde iki süslü gezerler artık :)

:roflol::roflol::roflol::roflol: ay kilo deme bana delircemmmmmmmmm isyanlardayımmmmm küçük gamze oldummsempatiksalakcinni

güççük gamzeee, güççük gamzeeeeeeeeeee kuyruğun niredeeeee ay çocuk şarkısı gibi oldu dimi hehhehehe,zemuszemus
size doyum olmaz kıslar ama akşama eve karlı dağlardan inmiş kurt gibin aç gocam incek, karnını doyurcek bişiler yapsam iyi olur evliliğimizin salahiyeti açısından..
öptüm herbirinizi..
olumunekankayizsmile

onca adres gönderdim gecelik bakın diye bir bakan olmadı keyfiniz bilir :umursamaz:ha bide relax mode varmış haberiniz olsun. bende kaçtım çoook yoruldum bugün zaten nefes alışlarımda değişti.yarın görüşürüz öptüm hepinizi.:CüvCüv:

kızlar benim bu ay içersinde 2. kez oluyor tansiyonum birden çıkıyor ,fenalaşıyorum.netten okuduğm kadarıyla tehlikeli bir durummuş.böyle bir sorun yaşayan varmı aranızda.canım çok sıkıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…