bak bu canım
ttııffıımm doğum tarihi falan verdimi jale hn kuşumm.....normal için konuştunmu ayy az kaldıı!!!!!!!!!
canım yatağın üst kısmı aynen öyle. diğer kısımlar aynı değil ama. bizimki daha çok eski tarz bir geçn kız odasına benziyor. çiçek boyamalrı porselen sapları var. ayriyetten oldukça yüksek bir komidini var. dediğim gibi fotosu yok. inşallah kurulunca çeker gönderirim size resimleri. bende shokella gibi sayfa yapıcam prensesime. bu arada resmini çektiğim ayakkabıları dün nipperland dan aldfım. ordan bana araba stickerı verdiler. üstünde arabada prenses var ! yazıyor. bayıldım ona :)
amin canımcım hepimizin inşallah.:Saruboceq:
psilokummmmm cnmmm yerim ayakkabısınıı yaaaa offf minik ayaklar yaaa
benimkide bunun birebir aynısı değil beşik aynı dolap ve şifonyeri farklı bi model yaptırdım henüz gelmesi gelsinde fotosunu eklerim
Nur hayırlı olsun canım.Maşallah bebişine
yok canım yaa tarih falan vermedi ama ben başından beri normal doğum istiyordum biliyorsun. biz ordayken bir bayanın 10 cm açılması olmuş, jale hanımı bekliyorlardı, doğuma yetişmeliyim açılma tam olmuş dedi, normal doğumun da bu güzelliği var işte diye güldü. banada nasip olur inşallah dedim ses etmedi. valla sezeryana doğru gidiyorum diye çok korkuyorum ama başa ne gelse çekicez artık, kısmet..
tıffff cnm benim ayşe nereye tatile giti bacım bi söleyiver heleeeeeeeeeeeeeeeeeee
maşallahh oğluşaaaaa. bende cmrtesi gidiom bakalım hamuriişi ekmek felan kesmiştim umarım kilo almamışımdır dicem ama nerdeeee. aldıysamda bebek aldı yaa dövcem doktorumu heee. 1,500 geçmişmidir kilosu acep boyu 36 cm di kaç olmuştur. ay çok merak ediommm. hee bu arada ömürlede cmrtesi buluşuozzzzz onuda merak ediorum
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hayırlısı olsun canım inşallahhhh.......hepimiz için en iyisi olsun............
burdada başladı kafamçokkarıştıkar yağmaya başladıııııı burdaa pendik dağlarındaasempatiksalakcinni
evet canım aldım önümüzdeki hafta gelicek inşallahSelma geçmişe bakmaya vaktim yok oda mı aldın canım.Hayırlı olsun.Ne güzel bitti sizin hazırlıklar
evet yaaaa. psilokum ben b ursaya gidip geliom zaten görüşelim mutlaka doğsunlarda. annem bursada oturuyor ya benim. kaydirigubbakcemile5
:roflol::roflol::roflol::roflol: ay kilo deme bana delircemmmmmmmmm isyanlardayımmmmm küçük gamze oldummsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?