bu arada sepet kapı süsü aajur falan olarak am komple sepetide hazırlyylar yani sadece çikolata değil
kızlar inanmazsınız hala cinsiyetinin kız olduğuna inanmak istemiyorm..ne oldu bana böyle anlayamıyorum..başka birinden duysam böyle bişey çok kızardım..
doktorun yanılma payı vardır diye hep bi ümit var içimde...halbuki ne farkeder ha kız ha erkek...
ama olmuyo işte...çevrenin tepkisindenmidir nedir bilemiyorum..
kızmış deyince herkesin yüzü değişiyor..neyse hayırlısı diyorlar..hatta ''ayy üzüldüm'' diyenler bile var..
üzülecek ne var anlamıyorum sanki bi hastalık falan...töbe töbe...
işte ben de o cahillerin etkisinde kalıyorum galiba..
az önce bi link yolladımya ümraniyedeymiş oda ama hazırı pahalıya geliyo ya şekerleri kendim yaparım muhtemelen
sana bişey deyip kalbini kırmak istemiyorum çok yanlış düşünüyosun sakın çevreye uyma yazık değilmi kızına ilerde snein can yoldaşın olucak o kız o zaman üzülürsün böyle düşündüğün için. böyle embesiller benim çevremde de var kız diyince "olsun" diyolar :bbo: olsun ne demek ya hiç yoktan iyidir der gibi ve bunu söyleyenlerde çoğunlukla kadınlar :bbo: sakın etkilenme bırak kim ne derse desin ben kızıyorum böyle söyleyenlere valla kim olursa olsun farketmez yani ben kızıma laf söyletmem sende söyletme. o düşünceleride çıkar aklında yazık değilmi bebeğine
yapma lütfen,ben tek çocuk düşünüyorum ama tam tersi kız fikrine kendimi çok alıştırmışdım,erkek diyince dr şok oldum,düşünsene ilerde kızınla yemek yaparsınız,alışverişe gidersiniz,sinemeya gidersiniz,birlikte dertleşirsiniz,sen onun saçlarını örersin,aynı kıyafetleri giyerseniz,çok eğlenceli olur,kendini de bebeğini de üzme boş yere,tadını çıkar gebeliğinin,evlat evlattır,doğunca pişman olcaksın bu düşüncelerine.kızlar inanmazsınız hala cinsiyetinin kız olduğuna inanmak istemiyorm..ne oldu bana böyle anlayamıyorum..başka birinden duysam böyle bişey çok kızardım..
doktorun yanılma payı vardır diye hep bi ümit var içimde...halbuki ne farkeder ha kız ha erkek...
ama olmuyo işte...çevrenin tepkisindenmidir nedir bilemiyorum..
kızmış deyince herkesin yüzü değişiyor..neyse hayırlısı diyorlar..hatta ''ayy üzüldüm'' diyenler bile var..
üzülecek ne var anlamıyorum sanki bi hastalık falan...töbe töbe...
işte ben de o cahillerin etkisinde kalıyorum galiba..
günaydınnnnnn kızlarrrrrrrrrr
nidah geçmiş olsun canım
selma ben bahsetmişdim zaten şekerlerimi yaptım diye,benimkiler görmüşsünüzdür çubuklu kalp olanlarından,yanında emzik var,kurdelasınada da mavi uğuröceği yaptım,resmini ekleyince görceksiniz zaten,lavantalı ve magnet olarak hazırladım 50tanesini,50 tanesinin de herşeyi hazır içine şaker koyulcak,ama şekerler bayatlamasın diye doğuma yakın yapıcam onları.
kapı süsümü ve sepetimi de kendim hazırladım,çokda içime sindi,sepetim evde vardı zaten,kapı süsümün tülünü de aldım,kalpli çelenk şeklinde olanlarından yapdım
maliyeti ise 100 şeker,kapı süsü,altın yastığı,sepet 90tl ye mal oldu ve halen bir sürü malzemem de arttı
vakti olanlar evde yapabilirler,benim şekerlerim bayağa el oyalıyor ama vakit sıkıntım olmadığından yaptım kendim,eşimde yardım etti :)
resmini koymadım ma hala koysanda görsek. çok ucuza mal etmişsin valla ben baktım da netten hazırları tanesi 4 4,5 civarı kafamçokkarıştı hafta sonu bende gidip alıcam malzemelerigünaydınnnnnn kızlarrrrrrrrrr
nidah geçmiş olsun canım
selma ben bahsetmişdim zaten şekerlerimi yaptım diye,benimkiler görmüşsünüzdür çubuklu kalp olanlarından,yanında emzik var,kurdelasınada da mavi uğuröceği yaptım,resmini ekleyince görceksiniz zaten,lavantalı ve magnet olarak hazırladım 50tanesini,50 tanesinin de herşeyi hazır içine şaker koyulcak,ama şekerler bayatlamasın diye doğuma yakın yapıcam onları.
kapı süsümü ve sepetimi de kendim hazırladım,çokda içime sindi,sepetim evde vardı zaten,kapı süsümün tülünü de aldım,kalpli çelenk şeklinde olanlarından yapdım
maliyeti ise 100 şeker,kapı süsü,altın yastığı,sepet 90tl ye mal oldu ve halen bir sürü malzemem de arttı
vakti olanlar evde yapabilirler,benim şekerlerim bayağa el oyalıyor ama vakit sıkıntım olmadığından yaptım kendim,eşimde yardım etti :)
şeker i kendin yap ama kapı süsünü sepetini falan alıcaksan çok seçenek var insan kararsız kalıyor
haklısın selmacım walla..bana kızsan da haklısın..ben de kızıyorum kendime ..
insanların tepkisi 3. kızım olduğu için..ve bu son hakkım çocuk için erkek olsaydı sevinecektim tabi...neyse sağlıklı sıhhatli olsun da...neler görüyoruz çevremizde..
Rbbim ayıpsız kusursuz evlatlar versin hepimize..
haklısın selmacım walla..bana kızsan da haklısın..ben de kızıyorum kendime ..
insanların tepkisi 3. kızım olduğu için..ve bu son hakkım çocuk için erkek olsaydı sevinecektim tabi...neyse sağlıklı sıhhatli olsun da...neler görüyoruz çevremizde..
Rbbim ayıpsız kusursuz evlatlar versin hepimize..
canım bizde 3kız 1 de erkeğiz,3kız da üniversite mezunu,iyi işlerimiz,iyi eşlerimiz var,annemle babama hep desteğiz,onların gönlünü hoş tutuyoruz,abim okumadı,evliliği sorunluydu boşandı,tekrar evlendi halen mutsuz,işi çok yoğun ve yorucu,annem babam sürekli ona üzülüyor,bu işin kızı erkeği yok,haklarında hayırlısı olsun inşallah
ya biliyorum kaynanalık yapmak için çok erken daha ama dün eşimle onu konuşuyordum,devrimden ben bişey istiycem yapmıycak ama eşi isteyince yapıcak,eşi ara diyince bizi arıycak,benim eşimde öyle anneni aradınmı demesem aklına bile gelmez ama ben bodrumdayken günde 2kez annemi arardımya öyle tabi bak bizim evde 2 tane evli var ben ve kız kardeşim ben haftada 2 3 kez giderim anneme hiç yanlız bırakmam onu hergün ararım ama eşim ayda yılda bir gider oda ben dicem gidelimde öyle yani. rabbim hayırlı evlat nasip etsin cinsiyet farketmiyo bak belkide ileride bu kız sana bakar bellimi olur
selma gönderdiğin sitede 100magnet mıkantısı 2 tl,ben 50tanesini 12.5 dan aldım,bayağa uygunmuş bunun fiyatı
günaydınherkese günaydın..:))
evet fiyatlar gerçekten uygunselma gönderdiğin sitede 100magnet mıkantısı 2 tl,ben 50tanesini 12.5 dan aldım,bayağa uygunmuş bunun fiyatı
ya biliyorum kaynanalık yapmak için çok erken daha ama dün eşimle onu konuşuyordum,devrimden ben bişey istiycem yapmıycak ama eşi isteyince yapıcak,eşi ara diyince bizi arıycak,benim eşimde öyle anneni aradınmı demesem aklına bile gelmez ama ben bodrumdayken günde 2kez annemi arardım
günaydınnnnnnnnn
günaydınnn şekerim
günaydın güzeller
hayırlı sabahlar hanımlar...
günaydın kızlaarr...
herkese günaydın...
herkese günaydın..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?