maşallah oğluşuna
bende daha pek bişey almadım benimde annem falan alıyolar bişeyler sadece listemi yaptım parça parça alıcam işte. bir iki tane bady falan aldım sadeceKızlar ben bebeğima hiç bişey almadım daha:) Anneannesi teyzesi ve babaannesi alıyolar. Bir de ne alacağım hiç bilmiyorum:)
Canım ben 5 kilo aldım. Sen kaç kilo aldın? Bülent bey detaylı ultrasonum olduğunda ameliyatdaydı göremedim. Ama su iç lafını çok söylüyo. Ben de en az 2 litre içiyorum.
bizim almamız lazım :)iç güveyimi alıcan oğlumumaşallah alayım kızımadelikafadulden
bende 16 dan 26 ya kadar 1 kilo almışımben 7 kilo aldım, son bir ayda hiç almamışım
bizim almamız lazım :)iç güveyimi alıcan oğlumu
kafamçokkarıştı
herkese iyi akşamlar, yarın çalışmayanlara iyi hafta sonları... bebişlere iyi bakın kızlar:))
bodruma gelin gelicek daha ne istiyon,hem sende tatil yaparsın bol bol :)heralde yani ne sandın sizemi vericem kızımı alsanaalsanasmile
bodruma gelin gelicek daha ne istiyon,hem sende tatil yaparsın bol bol :)
gidenlere iyi akşamlar, ben de çıkıyorum, hepinize güzel bir hafta sonu dilerim opuyorumnanaktan
dur nereye gidiyonbanada yol göründü yavaş yavaş hazırlanayım barii
gidenlere iyi akşamlar, ben de çıkıyorum, hepinize güzel bir hafta sonu dilerim opuyorumnanaktan
dur nereye gidiyon
annem oğluma elektrik süpürgesi almış :)rengide pembe,gerçekten süpürüyor,kir bile koymuşlar pakete :)annemlere gidicem kız kardeşimi alıp eve geçicem bizde kalıcak kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?