2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne güzel yaa 5 kilocuk almışsınız..ben 7 kilo aldım..dr.um iyi gidiyosun dedi ama hayatımda hiç 50 lerin üzerine çıkmamıştım hele son 4 yıldır 45 kiloydum şimdi 55 im...doğumdan sonra nasıl olucam çok merak ediyorum...

Kızlar ben bebeğima hiç bişey almadım daha:) Anneannesi teyzesi ve babaannesi alıyolar. Bir de ne alacağım hiç bilmiyorum:)
bende daha pek bişey almadım benimde annem falan alıyolar bişeyler sadece listemi yaptım parça parça alıcam işte. bir iki tane bady falan aldım sadece
Canım ben 5 kilo aldım. Sen kaç kilo aldın? Bülent bey detaylı ultrasonum olduğunda ameliyatdaydı göremedim. Ama su iç lafını çok söylüyo. Ben de en az 2 litre içiyorum.

bende 6,5 kilo aldım toplamda elimdende su şişesi düşmüyo işte heray bir kilo gidelim rahat olur doğumun dedi bakalım inşallah öyle olur.

herkese iyi akşamlar, yarın çalışmayanlara iyi hafta sonları... bebişlere iyi bakın kızlar:))

kalamam hayatın köşesindeee o zaman neşesi neresinde koysalar önüme bariyerde çocukda yaparım kariyerdeeeeeeee

gidenlere iyi akşamlar, ben de çıkıyorum, hepinize güzel bir hafta sonu dilerim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…