2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selamlar sessiz kalmış sayfamız
kızlar açlık şekerim:90 tokluk:104 çıkdı,şekerim düşükmüş,yüksek olunca tatlıyı,hamurişini kesin diyorlar,benim tatlı hamurişimi yemem gerekiyor?

sonuçların çok iyi çıkmış canım gözün aydın bilmiyorumkismileyükseltmen gerektiğini hiç duymamıştım

sonuçların çok iyi çıkmış canım gözün aydın bilmiyorumkismileyükseltmen gerektiğini hiç duymamıştım
teşekkür ederim canım,
işde evham yapıcak bişey arıyoruz ya,dr da öyle bişey demedi,ama netten araştırdım düşük şekerde yüksek kadar tehlikelidir felan yazıyor,kendi kendimizin dr u olcağız illa

korkma canım senin değerlerin gayet iyi çıkmış hem çok düşük olsaydı doktorun muhakkak önerilerde bulunurdu zemuszemus

Canım gozunaydın sonucun ıyı cıkmıs kotu bısey olsa doktor soylerdı zaten.Ank da hangı hastaneye gıdıyosun

slm aradaşlar..devrimim gözün aydın..düşük şekerin sorun olduğunu hi. duymamıştım...ben alık şekerim 100 yüklemeden sonra ise 86 çıktı...dr.um çok güzel gebelik şekeri yok dedi..başka bişey demedi..kafam karıştı şimdi..

kaydirigubbakcemile2slmm kızlar bugün öğlen kalktım ama işlerim anca bitti kahvaltıdan sonra evi,mi temizledim mis gibi oldu ama canım çıktı viledayı sıkarken karnıma sancı girdi hiç gücüm kalmamış ya dinlene dinlene anca bitti şükür birazdanda komşuma gidecem kimsecikler ok burda ama gelen biri olur herkese yi haftasonları kızlar

merhaba kızlaar
bugün alışverişteydik nasıl yorgunum
çok şükür bebişimin eksiği kalmadı diyebilirim,birkaç parça eksiği kaldı bide kendime pijama almam lazım
sanki hep bişiler eksikmiş gibime gelio
oooooyyyy çok yorgunuumm

Merhaba,

güle güle kullansın annesi :))) Valla insan almaya başladı mı bir fren gerekiyor gerçekten... Yoksa alıp başını gidiyor bu durum :)) Nerelerden alışveriş yaptın?

selam kızlar nezmandır netim yoktu ve iştede işler cok yoğundu giremedim nasılsınız bakalım bu arada nisan anneleirnin ilk bebekleri gelmiş bilmiyorumkismileohaoldumsmile yani buda demek oluoki finale az kaldı allahım sağlıklı sıhatlı almak nasip etsin kucağımıza inşallah guclubacismile

ya nisan anneleri mi emin misin -canım ay karnıma ağrı girdi heyecandan ya akannehir

gerçekten mi canım yaa...gelmesinler vakitlerini beklesin kuzucuklar...küvezde yatacaklarına annelerinin sıcak karınlarında uyusun bebeciklerrr:Saruboceq:

ya nisan anneleri mi emin misin -canım ay karnıma ağrı girdi heyecandan ya akannehir

gerçekten mi canım yaa...gelmesinler vakitlerini beklesin kuzucuklar...küvezde yatacaklarına annelerinin sıcak karınlarında uyusun bebeciklerrr:Saruboceq:

öyle ama allah saglıkla kuvezden cıkmayı nasip etsin inşallah boshayallersmile

hakkaten nisan bebişleri aceleci davranmış....daha iki ay var...yazık Allah sağlık versin bebişe ve annesine..

çok erken olmuş inş ikiside saglıgına kavuşur .. annişler tetenoz aşısı olan varmı hangi ayda olunuo

sıkıcı pazar günlerinden biri daha...kimseciklerde yok...çok sıkıldık oğluşumla havada kapalı....bu arada 80 gün kalmış kuzuma kavuşmama :lepi: inş. zamanında gelir bütün bebişler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…