selamlar sessiz kalmış sayfamız
kızlar açlık şekerim:90 tokluk:104 çıkdı,şekerim düşükmüş,yüksek olunca tatlıyı,hamurişini kesin diyorlar,benim tatlı hamurişimi yemem gerekiyor?
teşekkür ederim canım,sonuçların çok iyi çıkmış canım gözün aydın bilmiyorumkismileyükseltmen gerektiğini hiç duymamıştım
teşekkür ederim canım,
işde evham yapıcak bişey arıyoruz ya,dr da öyle bişey demedi,ama netten araştırdım düşük şekerde yüksek kadar tehlikelidir felan yazıyor,kendi kendimizin dr u olcağız illa
teşekkür ederim canım,
işde evham yapıcak bişey arıyoruz ya,dr da öyle bişey demedi,ama netten araştırdım düşük şekerde yüksek kadar tehlikelidir felan yazıyor,kendi kendimizin dr u olcağız illa
Canım gozunaydın sonucun ıyı cıkmıs kotu bısey olsa doktor soylerdı zaten.Ank da hangı hastaneye gıdıyosun
merhaba kızlaar
bugün alışverişteydik nasıl yorgunum
çok şükür bebişimin eksiği kalmadı diyebilirim,birkaç parça eksiği kaldı bide kendime pijama almam lazım
sanki hep bişiler eksikmiş gibime gelio
oooooyyyy çok yorgunuumm
ya nisan anneleri mi emin misin -canım ay karnıma ağrı girdi heyecandan ya akannehirselam kızlar nezmandır netim yoktu ve iştede işler cok yoğundu giremedim nasılsınız bakalım bu arada nisan anneleirnin ilk bebekleri gelmiş bilmiyorumkismileohaoldumsmile yani buda demek oluoki finale az kaldı allahım sağlıklı sıhatlı almak nasip etsin kucağımıza inşallah guclubacismile
selam kızlar nezmandır netim yoktu ve iştede işler cok yoğundu giremedim nasılsınız bakalım bu arada nisan anneleirnin ilk bebekleri gelmiş bilmiyorumkismileohaoldumsmile yani buda demek oluoki finale az kaldı allahım sağlıklı sıhatlı almak nasip etsin kucağımıza inşallah guclubacismile
ya nisan anneleri mi emin misin -canım ay karnıma ağrı girdi heyecandan ya akannehir
ya nisan anneleri mi emin misin -canım ay karnıma ağrı girdi heyecandan ya akannehir
gerçekten mi canım yaa...gelmesinler vakitlerini beklesin kuzucuklar...küvezde yatacaklarına annelerinin sıcak karınlarında uyusun bebeciklerrr:Saruboceq:
çok erken olmuş inş ikiside saglıgına kavuşur .. annişler tetenoz aşısı olan varmı hangi ayda olunuo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?