hıı zamanında çok kavga etmiştik beni kıskanıyodu ne giysem aynısından istiyodu saçını benimki gibi boyatıyodu falan delikafadulden delikafadulden ama neyseki şişman yani laelaelaelaelae
pardonda bunları yapan kaynanam mı........ilginççç...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hıı zamanında çok kavga etmiştik beni kıskanıyodu ne giysem aynısından istiyodu saçını benimki gibi boyatıyodu falan delikafadulden delikafadulden ama neyseki şişman yani laelaelaelaelae
ay benim eşimde 5 kilo doğmuş acaba çekermiki bebişim ozaman aldığım hiç bişeyi giydiremem CADIARZU
haha ayyy one ya yarışamı girdi seninle yuh yani benimde abimin eşi ne yapsam ne alsam aynısını yapar çok gıcık olurum dayanamıyorum
hele bide kaynanam yapsa fenalık gelirdi heralde akannehir
çeksinde giydireme boşver ne güzel büyümüş çocuk çıkıcak işte delikafadulden
burda hazır büyümüşü var buyrun ha sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
valla bende kilolu doğmuşum doğru çekse keşke ikimizede
bende çok sinir oluyodum ama ne giydiği yakışıyo ne boyadığı saç yakışıyo şişman çünkü onun o halini görüncede çok gülüyorum :sm_cool:delikafadulden inanırmısın bu yaşta şalvar bile giydi ben giydim diye delikafadulden
yaparlar bilirim yakışıp yakışmadığı önemli değil sen giydin ya oda giycek işte -tatlicadiarzu-
o koca poposuyla ay görmen lazımdı bide o halde düğüne gelmişti delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
neyse bacılar kaçıyom ben kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan
iyi yolculuklar ve iyi tatiller dilerim, annenle hasret giderirsiniz bol bol, ne güzel :)
görüşmek üzere...
günaydın canım iyi yolculuklar sana güzel bi tatil olucak senin için anacığınla bol bol hasret giderin. kendine de çok iyi bak a.s.
hayırlı yolculuklar canım inşl hayırlısıyla gider gelirsin annenlede bolbol hasret giderirsin selmacım çok teşekkür ederim geçer dedim ama geçmedi birhaftadır bugün gidecem artık dr havada felaket fırtınalı nasıl gidecez bilmem :sm_confused:
iyi yolculuklarr nilayy öğretmenlik güzel meslek ya beleşten 15gün tatil:lepi:
birde topiclerde gezerken gördüm kraftın park yatak modelleri sallanıp gıcırdıyomuş...almadan önce mutlaka kontrol edin...
kızlar bazen karnım çatlayacakmış gibi geriliyor şişiyor gibi geliyor sizede oluyormu