2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gökçenim naptın hazırlıklar bitti miiiiaklinialirimsmile

elbette allahın izniyle yeteriz canım ama arayıp birde paranızı dikkatli harcayın,doğum da çok lazım olur felan demiyormu çıldırıyor insan

ilkini de geçdim,eşim tek çocuk :)hele o perde ve nervresim takımlarının eşimden kaldığını ögrenince yedim kafayı,kıyamıyorsan parana onlarıda çıkarma bari

e biizmki eski kullanılmış bebek perdesi getirdi :))) hemde çocuklarından filan kalmamış yani küçük bi odası var orda seriliydi geöen geldiklerinde bana getirmiş bebeğin odasına asarsın diye delikafadulden eşimle kavga ettiler bu yüzden zaten

Gökçenim naptın hazırlıklar bitti miiiiaklinialirimsmile

yok be tatlım doğru düzgün başlamaıdk bile. küveti oto koltuğu 5-6 parça giysisi eldiven çorap ilk aylar içim beşiği ana kucağı fln var. detaylara geçemedik daha.
hele benim hiç bişeyim yokkkaydirigubbakcemile3

şubatın sonuna kadar süre verdim kendime inş :CüvCüv:

sen naptın tatlım bitirmişsindir sennaklinialirimsmile

kızlarr bebeğimin mobilyalar hazırmış adam gelin kontrol edin diyooo:smiley-cool:
inşallah sorun çıkmazzzz..., yoksa yolarım o adamııı:mymeka:

ilkini de geçdim,eşim tek çocuk :)hele o perde ve nervresim takımlarının eşimden kaldığını ögrenince yedim kafayı,kıyamıyorsan parana onlarıda çıkarma bari

Benim kayınvalidem de eşimden kalma 1 nevresim takımı, 1 şapka ve tulum verdi.2 de yelek ördü.Tüm yaptığı hazırlık bu.Odası dahil herşeyini annem alıyo.Bana bişey bırakmamış zaten sağolsun

kızlarr bebeğimin mobilyalar hazırmış adam gelin kontrol edin diyooo:smiley-cool:
inşallah sorun çıkmazzzz..., yoksa yolarım o adamııı:mymeka:

nasıl bişeyd ilkgünn seninkii varmıydı resimm ay bende istiyomsempatiksalakcinni

yok be tatlım neeerrrdeee....beşik yok ana kucağı araba filan hiç almadık daha, yer gök zıbın oldu ben deeeopuyorumnanaktan... oto koltuğunu tek mi aldınız canımmmm

nasıl bişeyd ilkgünn seninkii varmıydı resimm ay bende istiyomsempatiksalakcinni

gelince eklicem canım yerleştirippp....ben almıcaktım aslında ama bebeğin eşyalarını koymak için bir çekmecem bile yokkk...akannehir dolapla beşiği nasıl olsa alcaktık hepsini alıverdikkkolumunekankayizsmile

yok be tatlım neeerrrdeee....beşik yok ana kucağı araba filan hiç almadık daha, yer gök zıbın oldu ben deeeopuyorumnanaktan... oto koltuğunu tek mi aldınız canımmmm

oto koltuğunu ablamdan yürüttüm canım onlar tek almışlardı galbaCADIARZU abamında oğlu var küçük büyüdü şimdi.
chicconundu koltuk. bakalım inş kullanabilirse almıcam bidaha.

Allah tadını aldırsın diyelim ozaman canım gelince ekle mutlaka:lepi:

hoşbulduk selma canım dün izinliydim yoğun ve misafirli bir pazardan sonra dün çarşıya eminönüne falan gittik eşim kayınvalidem ve ben çoook güzel şeyler aldık ne lazımsa bebek şekerleri ve geceliğim kaldı benim bir tek mevlüt takimına bitti herkes hem çabuk oldu alışveriş hemde o kadar ürüne bayağı ekonomik geldi. kaynanam sağolsun alması gerekenleri aldı ne diyim daha başlarda ne alsak falan diye bilemezken daha önce böyle alışveriş yapmamış çünkü bayağı garipsedim ama sonradan eşimin de katkısıyla aldık çok şükür. bebek beşigimde bu cmts i gelecek kısmetse.son eksiklerimide annemle çıkar toparlarım ve biter

benimde annem herseyini almaya basladı bu ay sonu yanıma gelicek beşiğini dolabını falanda alıcaz inaşallah tek perde ve halımız var simdi gecen kaynanama dedim sen alırmısın anne diye bana ben alamam kız annesi yapar onları dedi ilk torunu olucak ve hiç bişey yapmadı siz yine bişey aldığını ördüğünü görmüşünüz nerdee bizde oda yoookkklava:

Kevser canım maşallah bitirmişsin sen dee...
ne kaynanalar var maşallah maşallahhhh

bizdede allahdan annem herşeyine yetişiyor,saolsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…