Gökçenim naptın hazırlıklar bitti miiiiaklinialirimsmilebiz 2 taraftand henüz bişi görmedik ne kaynana ne bizimmlaelaelaelaelae
ama kaynanamların ilk torunu bakalım belki son dk bi süpriz olurkaydirigubbakcemile3
hehh boşverin yaa Allah ın izniyle biz yeteriz yarularımızaa:lepi:
elbette allahın izniyle yeteriz canım ama arayıp birde paranızı dikkatli harcayın,doğum da çok lazım olur felan demiyormu çıldırıyor insanbiz 2 taraftand henüz bişi görmedik ne kaynana ne bizimmlaelaelaelaelae
ama kaynanamların ilk torunu bakalım belki son dk bi süpriz olurkaydirigubbakcemile3
hehh boşverin yaa Allah ın izniyle biz yeteriz yarularımızaa:lepi:
oğlumun adını kuzey koyucaz teyzesii karar verdik artıkk ii maşallah 29 ocakta gittik dr. amcamıza 850 gr olmuştu
ilkini de geçdim,eşim tek çocuk :)hele o perde ve nervresim takımlarının eşimden kaldığını ögrenince yedim kafayı,kıyamıyorsan parana onlarıda çıkarma bari
Gökçenim naptın hazırlıklar bitti miiiiaklinialirimsmile
elbette allahın izniyle yeteriz canım ama arayıp birde paranızı dikkatli harcayın,doğum da çok lazım olur felan demiyormu çıldırıyor insan
elbette allahın izniyle yeteriz canım ama arayıp birde paranızı dikkatli harcayın,doğum da çok lazım olur felan demiyormu çıldırıyor insan
ilkini de geçdim,eşim tek çocuk :)hele o perde ve nervresim takımlarının eşimden kaldığını ögrenince yedim kafayı,kıyamıyorsan parana onlarıda çıkarma bari
kızlarr bebeğimin mobilyalar hazırmış adam gelin kontrol edin diyooo:smiley-cool:
inşallah sorun çıkmazzzz..., yoksa yolarım o adamııı:mymeka:
yok be tatlım doğru düzgün başlamaıdk bile. küveti oto koltuğu 5-6 parça giysisi eldiven çorap ilk aylar içim beşiği ana kucağı fln var. detaylara geçemedik daha.
hele benim hiç bişeyim yokkkaydirigubbakcemile3
şubatın sonuna kadar süre verdim kendime inş :CüvCüv:
sen naptın tatlım bitirmişsindir sennaklinialirimsmile
nasıl bişeyd ilkgünn seninkii varmıydı resimm ay bende istiyomsempatiksalakcinni
yok be tatlım neeerrrdeee....beşik yok ana kucağı araba filan hiç almadık daha, yer gök zıbın oldu ben deeeopuyorumnanaktan... oto koltuğunu tek mi aldınız canımmmm
gelince eklicem canım yerleştirippp....ben almıcaktım aslında ama bebeğin eşyalarını koymak için bir çekmecem bile yokkk...akannehir dolapla beşiği nasıl olsa alcaktık hepsini alıverdikkkolumunekankayizsmile
aol canım bilmiyodum iyi fikir olduBPA sız olusu çok iyi cidden.bununla ilgili aşağıdakı yazıyı okumustum gecenlerde:
''Biberonlarımızın hammaddesi olan polikarbon plastiğin katılaşmasını sağlayan bir madde var: Bisphenol A. Bu kötü BPA, mamanız biberon içinde ısıtıldığı zaman, biberonlarınız steril edildiğinde, kaynatıldığında ya da bulaşık makinesinde yıkandığında açığa çıkıyor. Açığa çıktığında yani besinlerimize karışıp minik vücutlarımıza girdiğinde ne oluyor peki? Kanser, obezite, erken ergenlik, hiperaktivite vs.
BPA'nın insan sağlığına olan zararları klinik deneylerle kanıtlanmış durumda. Öyle ki Amerika, Kanada ve bazı Avrupa ülkelerinde BPA'lı ürünlerin satışı kesinlikle yasak.''
Avent bu ülkelerde BPA sız ürünlerini satarken turkiye pazarına vermiyor.bunu kendi sitesinde de kabul edip yazmıslar zaten.doz aşımı olmadıkca zararı yok demişler ama eklemişler çizilme ve yıpranmayla bu madde daha cok ortaya cıkıyormus.
bunları okuyunca benım de aklım karıstı ama yine de ilk etapta Philips avent airflex de alabilirim kullanılmayabilir bunu da düşünmek lazım.cam biberon almayı düşünmüyorum camın çeperi anne sütündeki proteinleri tutuyormus.mamaya gecince tercihim mutlaka cam olacak
ben bu biberonu almaya karar vermiştim çok beyendim bpa sız olduğunu bilmiyodum çok iyiymiş teşekkürler
geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun dualarımız seninleÇok kötüyüm
dün kontrolüm vardı, 25 haftalık olması gereken bebeğim 21 haftalık çıktı, beyninde de problem varmış, şok oldum. Bugün bebeğin mr 'ı çekilcek, perşembede amniosentez yapılcak, ondan sonra doktorlar karar verecek. Çok umudum yok allahtan bi mucize bekliyorum.
Dualarınıza ihtiyacım var.
maşallah kız 1 kilo oldular he oy kuzular büüyüsünleralsanaalsanasmile
selma şeker sonucun nasılçıktı ya geçmişe bakamadım pek yazdıysan?
ben de cumartesi gittim doktora kan idrar yollarındaki enfeksiyondan dedi. ilaç verdi. acaip su içiyom ben de bu aralarguclubacismile
bebişimiz de 1kilo 90 gram olmuş
maşallah kız 1 kilo oldular he oy kuzular büüyüsünler
doğumdan konuştuk biraz normal doğumu anlattı özellikle onu tercih ettiğini söyledi benim de sabırlı olmamı falan söyledi. heyecan yaptımm valaa az kaldı galbaa
ne yoluyon kız tavuk musempatiksalakcinnikızlarr bebeğimin mobilyalar hazırmış adam gelin kontrol edin diyooo:smiley-cool:
inşallah sorun çıkmazzzz..., yoksa yolarım o adamııı:mymeka:
hoşbulduk selma canım dün izinliydim yoğun ve misafirli bir pazardan sonra dün çarşıya eminönüne falan gittik eşim kayınvalidem ve ben çoook güzel şeyler aldık ne lazımsa bebek şekerleri ve geceliğim kaldı benim bir tek mevlüt takimına bitti herkes hem çabuk oldu alışveriş hemde o kadar ürüne bayağı ekonomik geldi. kaynanam sağolsun alması gerekenleri aldı ne diyim daha başlarda ne alsak falan diye bilemezken daha önce böyle alışveriş yapmamış çünkü bayağı garipsedim ama sonradan eşimin de katkısıyla aldık çok şükür. bebek beşigimde bu cmts i gelecek kısmetse.son eksiklerimide annemle çıkar toparlarım ve biter
Benim kayınvalidem de eşimden kalma 1 nevresim takımı, 1 şapka ve tulum verdi.2 de yelek ördü.Tüm yaptığı hazırlık bu.Odası dahil herşeyini annem alıyo.Bana bişey bırakmamış zaten sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?