2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet bende öyle aldım 5 tl indirim yaptılar geliyo valla ben dün verdim siparişi biliyosun 4,70 cargo ücreti onun dışında başka ücret yok mail gelir bugün sana zaten cargoya verildi diye
şunu da aldımya sanki bütün eksiklerim bitmiş gibi rahatladım :)

ilgin için çok teşekkürler.

bakın şimdi kızlar 3 yerde var denilebilir ama 1. si yeşildirek te hani eminönüne kapalıcarşıdan çıktıktan sonra ağız kısmından giriş yapıp devamlı yokuş aşağı iniliyorya sağ tarafın üst kısmında bebettonun toptancısı orda internet sitesinde tam adresi var hatta biz ilk oraya gittik tam yeri diye ama adımımızı attık adam dedi toptancıyız satmıyoruz havuzlu hanın içinde crayz bebe var orda bakın dedi oraya gittiğimizdede hem diğer eşyalar için eşim bakmış hiç ürünü yok dedi. sonra 3. bizim aldımız yere gittik mercan denilen yerin hemen üstünde bir sokakta ama tam tarif istersen bayazıt otobüs durağında inince kapalıçarşının kapısından girmeden solda pazar gibi sergilerin ordan girip sonuna kadar devam ediyorsun oranın sonundan ilk sağdan gir ufuk bebe ve kocaman bebetto yazıyor zaten acık adreside karttan yazıyorum:mühürdar emin paşa sok. doğan han. no:5/7 bakırcılar bayazıt.adamlar baştan diyorlar toptancıyız diye ama zaten aldığın şeyler mesala battaniye bir tane takımlan 3 lü falan mevlüt takımları birli nevresin takımı birli çanta tekli alt açma tekli benim dörtlü aldığm çok güzel alt pantolon pacaları lastıkli tanesi 4,5 liraya geldi. uzun süre giydireceğin şeyler. ama gitmeden internet sitesinden bakın bazı paketli ürünleri açtırmıyorlar. ben incelediğim için ne alacağımı biliyordum. zaten tüm ürünlerin acılmışları duvarlarda asılı hanğisini istiyorsan paketini tık veriyor adam. biraz suratsızlar ama bu markayı böyle fiyata alınca hiçç sesimi çıkartmadım. umarım yeterli olmuştur.

evet bende elime geçince baya rahatladım hayırlı olsun canım
teşekkür ederim canım sana da hayırlı olsun,sebamed düşünüyordum ama sonuçta bunlar sürekli kullanılcak ürünler sebamed bayağa pahalıya geliyor,bu seti hastane çantamıza koycakmıyız?

ilgin için çok teşekkürler.

ben de maltepe de delta hastanesine gitmiştim bir kere reyhan hn.a. doktor hoş ilgili bir bayan ama hastaneyi hiç beğenmemiştim. personeli olsun temizliği fln..
başka bilgim yok..

çok güzel anlatmışın hayırlı olsun cicileriniz buarada peki bu havuzlu han dedikleri yer tam neresi acaba bide pazar açıkmıdır biliyonmu?opuyorumnanaktan

merhaba kızlarr
hiç iyi diilim ben gece bacak kramplarıyla uyanıorum sabaha kadar acı çekiorum mahvoluyorum kızlar inanılmaz bi acı ağlıyorum her gece acıdan
benim gibi olan varmı aranızda
kalsiyum magnezyum da içiyorum ama banamısın demio

sağol tatlım :lepi:

kramplardan değil ama ben bu gece tekmelerden uyuyumadım,sağa dönsem olmadı sola dönsem olmadı,geçmiş olsun,sütünü yoğurdunu artır bence

nevin kapalıçarşıdan mahmutpaşaya doğru gir aşağı doğru devamlı in herhangi birine sor üç yol ağzı var oraya gelince sağa dön kime sorsan gösteriyor canım

kızlar hepiniz tekmelerden şikayet ediyosunuz benim bebiş çokmu tembel ya öyle beni çok rahatsız edicek kadar kuvvetli tekmeleri yok

guugle benimde ara ara kramplarım oluyor ama ağlatıcak kadar olmadı daha .süt miktarını arttırsan belki faydası olur.

kramplardan değil ama ben bu gece tekmelerden uyuyumadım,sağa dönsem olmadı sola dönsem olmadı,geçmiş olsun,sütünü yoğurdunu artır bence

saol tatlım
tekmeler okşama gibi kalıo krampların yanında :)
bu arada fazla süt ve yoğurt içindeki bi maddeden dolayı krampları daha çok arttırıomuş
artık bu hafta azalmazsa doktora gidecem damarlarda sorun olabilirmiş

kızlar hepiniz tekmelerden şikayet ediyosunuz benim bebiş çokmu tembel ya öyle beni çok rahatsız edicek kadar kuvvetli tekmeleri yok
benimki de tembel diyordum bir başladı pir başladı,canımı yakacak kadar kuvettli bir 2 kez tekme yedim ama,gece tekmeledikçe bende yön değiştiriyorum,rahatsız olduğu için tekmeliyor diye düşünüyorum,yada ben hafif acıkmışsam ve tekmeliyorsa oda acıkdı diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…