2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
devrimim bende uni baby ıslak mendilinden alıcam sadece su ve pamukmuş arkadaşım kullandı yeni doğduğunda bebeği ve memnun kaldı
bende onu düşünüyorum.annemde ıslak pamukla silersin diyordu mendil değdirme baştan dedi ama buda katkısız olduğu için deniyelim diyorum.

anammmmmmm duş almak lüksmü olucakmış kafamçokkarıştı napıcaz ya bizzzzzz hiç çekemem valla dayanamam ben öyle şapşal şapşal duramam saçım başım düzgün olmalı bayanssulusmile
ananı çağırcan canım,o bebeğe bakarken sen duşunu alıcan,yada eşlerimiz ne günler için değilmi :emir_bebek:

devrimim bende uni baby ıslak mendilinden alıcam sadece su ve pamukmuş arkadaşım kullandı yeni doğduğunda bebeği ve memnun kaldı
bende onu düşünüyorum.annemde ıslak pamukla silersin diyordu mendil değdirme baştan dedi ama buda katkısız olduğu için deniyelim diyorum.

aslında gerçekten katkısızsa pamuktan daha kullanışlıdır sürekli pamuk ıslatıp silmek zor olur kanımca ama bu hazır hemen çıkar sil

onların zamanından kalmış bi söz elvancım ya eskiden çocuklara bişey almıyolarmışki kıundaklayıp bırakıyolarmış:)) ama şimdi öylemi

yer inşallah lülülülülülü
buda ıslak pamukmuş,bunu önerdiler ama sorarım yine dr a
doğdukdan sonra don biçmeye vaktimiz olcakmı sence?bana duş almak bile lüks olucak diyor ablam

tamamen katılıyorum bacılar. eski kafaların düşünceleri işteee.

aslında gerçekten katkısızsa pamuktan daha kullanışlıdır sürekli pamuk ıslatıp silmek zor olur kanımca ama bu hazır hemen çıkar sil

evet o çok pratik olcak bizim için her altını açmada ılık su getir pamuğu ıslat sil bizi biraz sıkar gibi geliyo.

ah işte bide mani olmaya çalışmasalar eski kafa olduklarını kabul etseler:)) ama nerdee gelde anlat
valla benim anama sonsuz minnet ve şükranlarımı bir borç bilirim,ben daha erken dedikçe hem beni itti,hemde saolsun tüm eksiklerimizde yardımcı oldu,
benim kaynanam ise hiçbişey yapmıyıp sadece yorum yapanlardan,yok çocuğun adı şu olsun,yok paranızı çar çur etmeyin,hele eski nevresim takımları ve perde olayı kopardı beni

valla benim anama sonsuz minnet ve şükranlarımı bir borç bilirim,ben daha erken dedikçe hem beni itti,hemde saolsun tüm eksiklerimizde yardımcı oldu,
benim kaynanam ise hiçbişey yapmıyıp sadece yorum yapanlardan,yok çocuğun adı şu olsun,yok paranızı çar çur etmeyin,hele eski nevresim takımları ve perde olayı kopardı beni

valla benim kaynanamda iyidir hoşturda oda herşeyini örebilceğni düşünüyo. eşim geçen gün dalga geçti çıtçıtlı badide ör diye kaydirigubbakcemile3 kadının elinden gelende o neyapsın düşünce okadar

evet anneni takdir ettim valla şanslısın
valla benim kaynanamda iyidir hoşturda oda herşeyini örebilceğni düşünüyo. eşim geçen gün dalga geçti çıtçıtlı badide ör diye kaydirigubbakcemile3 kadının elinden gelende o neyapsın düşünce okadar

delikafadulden örsün kız örüyosa oda iyi bizimki bi b.. dan anlamıyo yeteneksiz karı

kızlar emzirme atletimi sütyenimi alcaksınız,ben atletini almayı düşünüyorum,sütyen alsak bile atlet giymemiz gerekirmiş ama atlet sütyeninde işini görürmüş?

ohhhhhh mayıs anneleri muhabbet almışbaşını gidiyo...hem iş yapıyorumhenmde sizi takip ediyorum...ahh anacım ahh çok özledim onu...saolsun park yatak yatağı nevresim takımı havlusu küveti battaniyesi daha neler neler...kendisi üslendi...üstelik dulmaaşıyla yapıyo bütün bunları...allah anneciğime uzuunnnn ömür versin..amin.

evet anneni takdir ettim valla şanslısın

delikafadulden örsün kız örüyosa oda iyi bizimki bi b.. dan anlamıyo yeteneksiz karı

dur aklıma gelenleri ördürüyüm ben zıbın falan sırnaşık şey
kızlar emzirme atletimi sütyenimi alcaksınız,ben atletini almayı düşünüyorum,sütyen alsak bile atlet giymemiz gerekirmiş ama atlet sütyeninde işini görürmüş?

bende sütyen almayo düşünüyorum sanırım daha kullanışlı olcak
yazın atlet giyilmez belki başta giyilir ama bilmiyorum

ben geçenlerde emzirme sütyeni aldım...ne alakaysa 80 bedenden başlıyomuş bu sütyenler e bende okadar gögüs yokki...en azından hastenede takarımidaretn die bir tane aldım..ama rahat emziremicemsanırım...ortadan açılanlardan bulmamadım...ucundan açılanlardanda gögüs tamolarak çıkmıyo..malum hamilelikte doldurmaya başladım75 bedeni azcıkta olsa kaydirigubbakcemile3

ohhhhhh mayıs anneleri muhabbet almışbaşını gidiyo...hem iş yapıyorumhenmde sizi takip ediyorum...ahh anacım ahh çok özledim onu...saolsun park yatak yatağı nevresim takımı havlusu küveti battaniyesi daha neler neler...kendisi üslendi...üstelik dulmaaşıyla yapıyo bütün bunları...allah anneciğime uzuunnnn ömür versin..amin.
aminnnn

merhabaa kızlar nette sorun vardı giremedim yaa sabahtan beriii offfff............patladımmm
uny baby ye katılıyorum ben alıp kenara atıyorum yavaş yavaş sanki kıtlık çıkacakdelikafadulden
ama saf pamuk ve su da çok iyi arkadaşım hep öyle kullanıyor bendde evde iken öyle yapacağım yalnızca dışarda gezmelerde pratik mendil kullanmay düşünüyorum..küçük bir kabın içine koymuş pamuk ama şu makyaj için olanlar var yuvarlak onlardan daha pratik kaloriferin üstün dede hep ılık suyum var diyor bebekde beyaz tenli..benim kafama yattı vallahi........

Back
X