kızmadım demekki herkes aynı renk göndermiyolar aman beyendiysen yeter boşver zaten ucuza kapattık:)) Şenizrengi tam met değildi kuşum kameradaa.benimde asker yeşiliii gibi yağ yeşilimi derler ama güzell lacivert gibi görünüyorduya ondan sordummmm......yasakkelimene kızıyon beee....:sinifsinif:
kızlar çatlamalar başladı sizdee bende yok ama sağlık ocağında ki hemşire karnın gerilmiş çatlakların olabilir dedi üüzldüm çokkk
kızmadım demekki herkes aynı renk göndermiyolar aman beyendiysen yeter boşver zaten ucuza kapattık:)) Şeniz
bende olmadı ama bişeyde kullanmıyom zaten
inşallah canım karar verdik sonunda kuzey isminde.. selmaa bende bişey kullanmıyordum ama hemşire öyle deyince moralim bozuldu aldırdım koçişee yağlardan karşışım yapıcamm sürücem artıkcolerko demek adı kuzey olacakkk çok güzel bir isim canımmm.....adlarıyla büyüsünler inşallahhhhh.......
nolduuu canımmmofffffffffffffff
ne güzel büyüdü dimi annesii kaç kilo olmuşş bende uykusuzuk çekiyorum bir haftadır. sürekli uyanıyorum ve rüyalarımda hep kuzeyimi doğurmuşum emziriyorumm görüyorumm sabırsızlanıyorum artıkk...
sen onun eski adını biliyonmudelikafaduldencolerko demek adı kuzey olacakkk çok güzel bir isim canımmm.....adlarıyla büyüsünler inşallahhhhh.......
evet hardal gibi ama seninki lacivert benimki kahvebiliyorum kız kızmadığınıııolumunekankayizsmile kahve de denebilirr aslında aynı renk olabilir bencee sarısı hardal gibi dimiiiiii........aannammm beğendim iştteeeehihoyyyt
tavsiye ederim herkeslereeee.........
offfffffffffffff
sen onun eski adını biliyonmudelikafadulden
evet hardal gibi ama seninki lacivert benimki kahve
hangi sezensin sen balina sezenmi
bilmiooo bilmioo benceeee sölemezsen çatlarsın demeeeee eyvahedigeldismilesen onun eski adını biliyonmudelikafadulden
evet hardal gibi ama seninki lacivert benimki kahve
hangi sezensin sen balina sezenmi
selma kız simgeleştiriyorum kk nu çünkü işler çook yoğun tekim bir de bütün herşey bana bakıyor saaat 1 gibi diyetisyene gidicem bakalım kilo almışmıyım.ben valla kullanıyorum krem ve bebeyağı ister çatlasın ister çatlamasın ama göğuslerimde başladı çatlaklıklar sanki bol bol sürüyorum artık kısmetimize
her kuşun eti yenmez canım lülülülülülü lülülülülülüevetttttttttttttttttttttttttt dün senden yedim oturdun içime gece uyutmadın alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
tünaydınn mayıs anneleriiopuyorumnanaktan
bilmiooo bilmioo benceeee sölemezsen çatlarsın demeeeee eyvahedigeldismile
boshayallersmile hahaaaa olucaktı değill eşim istiyorduu ama rüyasında artık alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile aklinialirimsmileçatlarım niye söylemicekmişim alsanaalsanasmile gökkuşak esra nın oğlunun ismi ABREK olucaktı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
nidah kullanıcısından alıntı
tünaydınn mayıs annelerii
boshayallersmile hahaaaa olucaktı değill eşim istiyorduu ama rüyasında artık alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?