2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayda mı,napdın canım ya :) benim dr ilk 1 ay yasaklamışdı,birde dikkatli olun demişdi,bizimki dikkatli olunu ne anladı artık bilemiycem ama son aya kadar sorun olmuyor diye biliyorum

benden intikam alıyor kesin,gebe kalmadan önce çok isteksizdim,bütün gün çalış yorul,birde bodrumun sıcağı felan çekilmiyordu,şimdi konciş intikam alıyor kesin :kedi:

ya naapalım karar verebilsem sorun değil 1 ay öncesinden uçakla giderim 1 saat 45 dak sürüyo zaten burdaki fakülteyi çok beğenmiyoruz ama kararda veremiyoruz bi tarftan eşim burda çalışıyo eee evimde yatağımda nohusalık döneminde olayım diyorum bi tarftan erzincandaki doktor hem iyi hem eşimin yakın arkadaşı eee kayınvalidem sağolsun çok iyidir orada da evimi aratmaz hani ama eşim gelip çok yanımızda kalamz erzincanda o yüzden pek kararsızım valla ne bileyim kızlar fikrinizi söyleyin naapmalıyım

oturmaktann yoruldum kızlar ben kaçarr bebiş rahat durmuyo azcık oğlumla ilgileneyim :ecrin_bebek:

kızz eceyas sayısı falan olur mu onuunn..
iki kere yaptık dur 3. olmazmı dicen adamaaa.........kaydirigubbakcemile3
zorlamayın çok okadarrr
delikafadulden delikafadulden
ay ell kadar bebe ne anlıcak ayol
:kedi: :kedi:
benimkininde baş ağrıları tutuyomuş :jeyyar:
allahım herşey tersine dönü sakiiiii
delikafadulden

hepimizin kocalarının başı ağırdığına göre demek ki normal bi durum dua edin doğumdan sonra normale dönsünler:)

nasıl için rahat edecekse öyle yap canım ama ben olsam bebeğimin evinde olmasını isterdim, hem eşin de yanında olur böylece, ona da psikolojik olarak ihtiyacın olacak mutlaka. hayırlısı olsun tabi...

kızz tıfff burda wenice nerede var yaaa..anaa nasıl kaçırdım bennnn

daha öncede anlatmıştım ama kaçıranlar olmuştur bidaha anlatayım bi rkadaşım var acayip batıl inançlıdır resmen koca karı gibi ona göre hamilelikte ilişki olursa bebek yüzü kara doğarmışkaydirigubbakcemile3 bana da sürekli söylüyo sakın yapmayın haa beeğin yüzü kara olur diye

valla selma benimkininde ağrımıyor hoş ağrısada geçiverir konu o olunca sonuçta iki kişi karşılıklı birbirini mutlu ediyor. bu anlamda kocam çook anlayışlı ve ince hakkını yiyemem önce beni düşünür herzaman.allah onları başımızdan eksik etmesin. :Saruboceq:

kızz tıfff burda wenice nerede var yaaa..anaa nasıl kaçırdım bennnn

kız allah iyiliğini.. :roflol:kent meydanında zemin katta var bi tane hemen yanında bücürük mü ne var bide çaprazında kanz var. birdeee ben nerde keşfettim bi tane daha bilion mu, nilpark avm açıldı yaa henüz dolmadı içi bigün öle medyamarkt'a gidelim dedik arabayı otoparka koyduk zemin kata, gelmişken içerden geçelim bakalım neler varmış nilparkta diye bi daldık anacım koccamaaaaan bi mağazası var wenice'in. kent meydanındakinden büyük ama ben en son 20 gün felan önce gitmiştim kampanya devam ediodu ama millet süpürmüş herşeyi.. sen gene de bi git bak tatlım yaa kaçırma beleş orası neredeyse.:1rolleyes:

aayy canım napıcan oralarda evinde ol daha iyi bence yaa ne olursa olsun kendi evin gibi olur mu yaaaa..............lohusalıkta insan zaten bir garip oluyorrr.....
benim kayınvalidem yanımdaydı her sabah yatağıma getirirdi kahvaltımı ben yumurtayı rafadan severim söylemiştim yumurta rafadan olmayınca oturup ağlıyordummmm.......düşün yanniii.eşim gelince onada ağlıyordum manyak gibi şimdi gülüyorum ama o gün için benim problemimdi işte o.............

offff acıkdımm yine
of devrim ya bukadar acıkıyosun nasıl kilo almıyosun hayret valla ben bukadar yesem 100 kilo olurum aaaaa

benimki bazen benle dalga geçyo başın ağrıyomu diye :kedi: allah başımızdanq eksik etmesin diyince annem gibi onuştun kız annemde babam için hep aynısını der ama hakkaten doğru helede bu saatten sonra çocuklarımızın mutluluğu ve geleceği için gerçektenden allah başımızdan eksik etmesin

wenice evet çok ucuz ama ben gittiğimde hiç bişey bulamadım,herkes almış alacağını bana bişey kalmamış

nasıl için rahat edecekse öyle yap canım ama ben olsam bebeğimin evinde olmasını isterdim, hem eşin de yanında olur böylece, ona da psikolojik olarak ihtiyacın olacak mutlaka. hayırlısı olsun tabi...

valla bi bilsem hangisi doğru olucak bilmiyorum hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…