:roflol:hani çekemiyodun artıkk işine gelince çekiyon demi:roflol::asigim:
hihoyyytyok kızlar öyle kardeşlik falaann sonra artan hormonlara bahane buluyonuz yok çekici geldi falan diye gelir tabbii..aynen devammmmm..son 3 ay nazikleşin tabeee......delikafaduldendelikafadulden
selam kızlar naberrrr zemuszemus
geç katıldım bugün aranıza kayınvaldemle gezdik azcık
bebek odasını falan çok takıyodum ben cumartesi almaya gidiyoruz önümüzdekş haftada diğer eksikleri tamamlıcaz inşallah ....
Tomurcuk diyetisyene dr mu gönderdi? Şeker için mi kilo takibi için mi sadece? Günlük menü falan mı veriyo? Kaç kilo aldın kaç almak gerekiyomuş?Ben 10 kilo almışım eyvahedigeldismile Daha kaç alırım acaba
BEBEK HATIRA İZLERİ NAZARLIK - En ucuz fiyat 23 TL
Kızlar bundan alıcam.Süper. Bebişin ayak izini çıkartıyosun heralde
deli sırnaşık şey sırnaşık şeyyok kızlar öyle kardeşlik falaann sonra artan hormonlara bahane buluyonuz yok çekici geldi falan diye gelir tabbii..aynen devammmmm..son 3 ay nazikleşin tabeee......delikafaduldendelikafadulden
sendeki hormonlar vücudunda kilo yapıyo sadece demekkidelikafadulden delikafaduldenbendeki hormonlara prob var galba gayet hormonsuzum:roflol:
ya şaka maka psikolojik biras galba-tatlicadiarzu-
oh hadi gözün aydınselam kızlar naberrrr zemuszemus
bebek odasını falan çok takıyodum ben cumartesi almaya gidiyoruz önümüzdekş haftada diğer eksikleri tamamlıcaz inşallah ....
Şenizsağooll kuşum benimmmm.....o senin güzelliğinnnn..........
bizde de değişiklik yok aksinee.......kaydirigubbakcemile3
:lepi:aferin
amin canımcım hepimizin inşşş..
yok be toprağım daha bissürü şey var alıncak, haftasonu gene alışverişteyiz, bu sefer kapalı çarşıyı gezcez bakalım hiç bakmadık orlara, sen baktın mı hiç?? bebek mağazaları felan çok ucuz diyorlar bide orları görelim bakalım..
yok kızz ne küscem durduk yerde, gerçi şu ara heyheylerim tepemde ama ehuehuehhuee:roflol:delikafadulden:roflol:
Tomurcuk diyetisyene dr mu gönderdi? Şeker için mi kilo takibi için mi sadece? Günlük menü falan mı veriyo? Kaç kilo aldın kaç almak gerekiyomuş?Ben 10 kilo almışım eyvahedigeldismile Daha kaç alırım acaba
BEBEK HATIRA İZLERİ NAZARLIK - En ucuz fiyat 23 TL
Kızlar bundan alıcam.Süper. Bebişin ayak izini çıkartıyosun heralde
selam kızlar naberrrr zemuszemus
canım düşünsene işimden ayrıldım,yaşadığım şehri değiştirdim,bodrum gibi bir cennetten ankaraya geldim,bütün gün evdeyim üstüne birde gebeyim:)eşim bütün gün çalışıyor,ben sıkılıyorum haliyle özlüyorum,birde o oğlundan utanıyormuş,insanın psikolojisi bozuluyor:) :roflol:
ben sorularını çekemiyom o zaman soru sormuyoki bilmiyorumkismiledelikafadulden
maşallah canım
baş ağrısı kadın mazereti diye bilinir halbuki :)ay allah iyiliğini versin çok güldürdün beni valla bende de yok aksine daha da bi şey oluverdim ama kocam bi garip oldu oğlumdan utanıyorum demiyo ama sanki bazen kaçıyo benden yorgunum diye hep çok çalıştığı için yorgunluğuna veriyodum önceleri ama yok son zamanlarda adamın resmen başı ağırır oldu sabaha kadar bana sarılıp uyuyo ama tık yoook
bendeki hormonlara prob var galba gayet hormonsuzum:roflol:
ya şaka maka psikolojik biras galba-tatlicadiarzu-
ne bilim ayol arada manyaklığımız tutuyoya sende dün aniden çıktın bugün geldin hemen gittin ya küstün sandık
maşallah canım[/QU
sağol tatlım bence de maşallah
canım bu nasıl bişi ya alçı falanmı nasıl oluyokiCADIARZU
ne bilim ayol arada manyaklığımız tutuyoya sende dün aniden çıktın bugün geldin hemen gittin ya küstün sandık
maşallah canım
baş ağrısı kadın mazereti diye bilinir halbuki :)
ya benimde derdim o eriniyorum eşimde yok bir çorba yapıyorum en kolayı tarhana 3 tabak yiyip doyuyorum başka bişiy yok hem uğraşırsam yemek derdiyle bide bılaşık çıkcak böyle en iiiiiiiiii pek sağlıklı olmasadabende biri olsa üşenmem ama yalnızım ya şimdi kilo yapcak şeyde yemek istemiyorummmmondan kaldım öleee
canım doktor çok önemli değiştirmek için geç değil ama edirneden erzincana yormasın seni orda kafana göre bi doktorun olur umarım 4 doktordan sonra şimdi memnunm hayırlısı olsunzemuszemusya insan gerçekten korkuyo merak ediyo ama adama bişey sorulmuyo uyuz doktoruda değiştiremiyorum valla ne yapsam bilmiyorum acaba gidip doğumu kayınvalidemin yanında erzincanda mı yapsam valla niyeti bozdum ama çok kararsız kalıyorum erzincanda çok iyi bi doktorum vardı buda prof ama çok ters
süpersin valla 10 kiloyla tamamlamak hayal ben sadece eşimi geçmeyeyim istiyorum eşim göbişime bakıp gülüyor büyüdükçe dahada seviniyor eski halini nasıl alacak bilmiyorumneyse az kalmış biraz daha bekle bak hem böylece abur cubur yememiş oluyosun:)) valla bende tahminen 5 kilo daha alsam 10 la girerim doğuma ama 10 kilo gidermi doğumda bilmiyom amann gitmesede 40 çıkana kadar gider:lepi:
anlıyorum bende bazen korkuyorum konuşmak işe yarıyor gibi geliyor umarım hareketlenir bazı bebişler durgun oluyormuş doğduktan sonrada aynı devam edermiş annelerini üzmez huzurlu olurlarmış belki öle sakin olurşimdi doktordan geldim 2 3 gündür bebek az oynuyo gigibi geldi bide çok midem bulanıyo kızdı bana sinirlerimi bozdu günde 3 kez oynuyosa yetermiş bi tripliydiki sorma eşimde çok sinirlendi nasıl canım sıkıldı anlatamam
kızlar acıktım ama ne yiyeceğimi bilmiyorum sizde üşeniyomusunuzzzz
Havayla temas ettiğinde kuruyan bi hamurmuş.El ya da ayak izi için.ayak çok şeker bence
evet gerçekten uygunlar ama bazılarının penyelerini beğenemedimmm.....özlem bebe çok uygun ama penyelerine dikkat et ben oradan sadece günlük nevresim aldım oçok iyiydi bebeler srsyını bilirsin bak orada hem kalite hem uygun....ben karışık aldım kuşum c&a yı bilirsin en çok orayı seviyorum benn......
başım agırmıyo demiyo yazık ama öyle demeye getiriyo çok gülüyorum aaa kocacım bugünde başın mı ağııyo diyorum:)bende istemiorum artık şımarmasın zorl aolunca olmuyo ama hele bebiş bi doğsun sorarım ben ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?