2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hani çekemiyodun artıkk işine gelince çekiyon demi:roflol::asigim:
:roflol:
yok kızlar öyle kardeşlik falaann sonra artan hormonlara bahane buluyonuz yok çekici geldi falan diye gelir tabbii..aynen devammmmm..son 3 ay nazikleşin tabeee......delikafaduldendelikafadulden
hihoyyyt

hoşgeldin,hadi gözün aydın,hayırlı olsun şimdiden

çok tatlıymış, ben de bunlardan almayı düşünüyorum, bir de ikilileri var sanırım hem el hem ayak izi için. güzel bir hatıra olur bebişlere :)

yok kızlar öyle kardeşlik falaann sonra artan hormonlara bahane buluyonuz yok çekici geldi falan diye gelir tabbii..aynen devammmmm..son 3 ay nazikleşin tabeee......delikafaduldendelikafadulden
deli sırnaşık şey sırnaşık şey
bendeki hormonlara prob var galba gayet hormonsuzum:roflol:

ya şaka maka psikolojik biras galba-tatlicadiarzu-
sendeki hormonlar vücudunda kilo yapıyo sadece demekkidelikafadulden delikafadulden
oh hadi gözün aydın

evet gerçekten uygunlar ama bazılarının penyelerini beğenemedimmm.....özlem bebe çok uygun ama penyelerine dikkat et ben oradan sadece günlük nevresim aldım oçok iyiydi bebeler srsyını bilirsin bak orada hem kalite hem uygun....ben karışık aldım kuşum c&a yı bilirsin en çok orayı seviyorum benn......

görkem canım fazla hızlı gidiyorsun diyetisyene git bence dedi. öyle başladım takip için benim şekerim 76 çıktı.evet canım günlük menü veriyor. valla ben bugün itibariyle 11 aldım. bence seninkiside normal. ha 5 kilo alan arkadaşlarda var ama bizimkisi abartı değil ben kendim şahsen 15 le kapatayım yeter.hihoyyyt

oohh sende hallettin odayı inş desene hayırlı olsun canımkaydirigubbakcemile5

ay çok hoş ya oğlumuz da anlıyo yakaydirigubbakcemile3

ben sorularını çekemiyom o zaman soru sormuyoki bilmiyorumkismiledelikafadulden

maşallah canım

hmmmmm annadıı bennkaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3
ya ben de bu halleri pek çekemiyom aksine:kedi:

baş ağrısı kadın mazereti diye bilinir halbuki :)

ay kızlar yetişemiyorum bugün size maşallah diyeyim.

bende tam size şu malum konuyu sorucaktım ki siz kaynatmışsınız bile.ben napıcamıza karar veremiyorum ne zaman ara vermek gerekiyor şimdi çok kotalı gidiyoruz.bebişe bişi olucak diye ödüm patlıyo ee tabii kocişte öyle.ayda kaç kez yapmak lazım yada yapmamk bilginiz varmı ?:kedi:

sağolun kızlar halledicez bakalım hafta sonu :)))

ya kızlar bende kocamın üstüne daha bi düştüm heran dipdibe olasım var özlüyorum hemen
oda devriminki gibi kızımız hissedermi acaba bişey olurmu diye dert ediyo kaydirigubbakcemile3
bi alemler valla bizlerdemi daha bi istek var anlamadım sempatiksalakcinni

baş ağrısı kadın mazereti diye bilinir halbuki :)

başım agırmıyo demiyo yazık ama öyle demeye getiriyo çok gülüyorum aaa kocacım bugünde başın mı ağııyo diyorum:)bende istemiorum artık şımarmasın zorl aolunca olmuyo ama hele bebiş bi doğsun sorarım ben ona

bende biri olsa üşenmem ama yalnızım ya şimdi kilo yapcak şeyde yemek istemiyorummmmondan kaldım öleee
ya benimde derdim o eriniyorum eşimde yok bir çorba yapıyorum en kolayı tarhana 3 tabak yiyip doyuyorum başka bişiy yok hem uğraşırsam yemek derdiyle bide bılaşık çıkcak böyle en iiiiiiiiii pek sağlıklı olmasada

canım doktor çok önemli değiştirmek için geç değil ama edirneden erzincana yormasın seni orda kafana göre bi doktorun olur umarım 4 doktordan sonra şimdi memnunm hayırlısı olsunzemuszemus
neyse az kalmış biraz daha bekle bak hem böylece abur cubur yememiş oluyosun:)) valla bende tahminen 5 kilo daha alsam 10 la girerim doğuma ama 10 kilo gidermi doğumda bilmiyom amann gitmesede 40 çıkana kadar gider:lepi:
süpersin valla 10 kiloyla tamamlamak hayal ben sadece eşimi geçmeyeyim istiyorum eşim göbişime bakıp gülüyor büyüdükçe dahada seviniyor eski halini nasıl alacak bilmiyorum

anlıyorum bende bazen korkuyorum konuşmak işe yarıyor gibi geliyor umarım hareketlenir bazı bebişler durgun oluyormuş doğduktan sonrada aynı devam edermiş annelerini üzmez huzurlu olurlarmış belki öle sakin olur
kızlar acıktım ama ne yiyeceğimi bilmiyorum sizde üşeniyomusunuzzzz

üşenmek ne demek hazırda ne varsa o bide yalnız olunca boshayallersmile

kızz eceyas sayısı falan olur mu onuunn..
iki kere yaptık dur 3. olmazmı dicen adamaaa.........kaydirigubbakcemile3
zorlamayın çok okadarrr

ebe bana daha dikkatliolun dedi ama ara verin flan demedi dr da demedi eee niye ara verelim ki bu hayatın kanunu çocuklar hisseder mi blemem ama kocamsızda olamam ayyy öyle olsa dr lar büyükler uyarır hissederler yapmayın diye...dimi yaniiiii zemuszemus

maşallah bugün pek bir kalabalığız yetiştiremiyorum okumaya yahu eceyas bunun bir sınırı yokturki canın ister yaparsın istemez yapmazsın.ben birkere sormuştum dr a ne zaman birlikteliğe ara vericez diye ben zamanı gelince söylicem sana dedi. tahminimce 1 ay kala doğuma yasak konulur gibime geliyor. zaten hemen hemen hepimiz gebelikte birliktelik pozisyonlarını internetten bakmışızdır önerilen sekilde olduğu sürece sorun yok bence.:kedi:

ne bilim ayol arada manyaklığımız tutuyoya sende dün aniden çıktın bugün geldin hemen gittin ya küstün sandık

allah sizi naapmasın emiii..:roflol::roflol:

yok canım yaa giysi işlerini hallettim ben dediğin gibi çoğunlukla c&a ve wenice'den topladım herbişeysini diyebilirim. haftasonu yatak bakcaz, ana kucağı, uyku seti, nevresim, bide gecelik vs..

benimkininde baş ağrıları tutuyomuş :jeyyar:
allahım herşey tersine dönü sakiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…