2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla şanslısın o zaman tadını çıkar:)
:kedi:

ay kaynanan iyi katlanıyomuş sana ya bizimki asla tahammül etmez zaten bende ona edemem:)) varlığı bile benim için sıkıntı sebebi o yüzden benden uzak olsundelikafadulden

doğrudur o an yaşayacağım psikoloji nasıl olur bilmiyorum ki ev en iyisi tabi Rabbim hakkımdan hayırlısı hangisi olucaks aonu nasip etsin artık ne diyeyim

yok artııkkkkksempatiksalakcinnisen kaç o arkadaşındannnnn ayyyy örümceekkkk
bizimkininki ağrmıyo eyvahedigeldismile
delliiisempatiksalakcinni

anammm canım şimdi anladım ben kent meydanınna hiç gitmem sayılıdır şehrin baısında çıkamıyom ki ben koru park delisiyim.o taraf çok ters geliyor banaa.nilparktada hiç keşfetmedim bak iyi oldu dediğinnn.medyamarket hep teknoloji ya kasıyo beni orası hiç gitmiyordum artık giderim demekki dolmaya başladıı...heyooooo..sağol kızzzz

doğrudur o an yaşayacağım psikoloji nasıl olur bilmiyorum ki ev en iyisi tabi Rabbim hakkımdan hayırlısı hangisi olucaks aonu nasip etsin artık ne diyeyim

benim annemde gel bizde kal diyo kırk çıkana kadar ama asla kalamam valla çünkü rahat edemiycemi biliyorum her ne kadar annemde olsa babam var erkek kardeşim var rahatsız olurum en fazla bikaç gün kalıp evime geçerim diye düşünüyorum

benimkininde baş ağrıları tutuyomuş :jeyyar:
allahım herşey tersine dönü sakiiiii
ne güzel dertler valla bizim yasakkk baştan beri öle 9 aylık +loğusalık molası eşim sabırla temmuz bi gelse diyor açıkcası bende de tık yok memnunum şimdilik kızçem iyi olsun yeterki
ne desem bilmiyorum sana ne yapacağımı yazayım sen karar ver iş dolayısıyla burdayım doktoruma üniversite hastanesine güveniyorum doğumdan3 hafta önce izin alacağım ama burada doğumu bekliyeceğim eşim yanımda olamasada doğuma yetişir 2 saat uşak bir hafta sonrada evimize döneriz evimi yerleştiremiyeceğim için endişeliyim ama önemli olan bebişimin sağlığıolumunekankayizsmile

ay daha neleri var kız ölürsün gülmekten:)) bak hamilelikle çiğer yersen bebekde ciğer lekesi çıkar tavuk derisi yersen beebeğim cildi tavuk derisi gibi pütür pütür olur bişey silkelersen bebek meme emmez kelle paça içersen boynu tutmaz:))) bigün böyle konuşuyoduk kocasıda vardı kız tam dediki aa biz kelle paça içmiştik ben hamile olduğumu bilmiyodum dedi o an kocası atladı adam bıkmış artık noluyomuş içersen çocuk paçalımı doğuyomuş dedidelikafadulden :roflol: :roflol:

canım kent meydanındaki wenicede ben pek bişi bulamadım bikaç bişi aldım.çarşıdaki özlem bebeden alt açmalardan aldım battaniyeli olanlarından fiyatı kumaşı iyi geldi bana orayda bakabilirsin.

annen gelsin selaa daha iyi olmazmıı...

Canım ya ben de 15le kapatsam iyi diye düşünüyorum. Günlük menünü nasıl veriyo mesela.Ben sabah 1 dilim ekmekle epey bi peynir, yumurta ve 1 bardak süt içiyorum.Öğlen sebze yemeğiyle pilav- makarna gibi bişey akşam da ya etli sebze yemeği yada et, balık gibi bişey yiyorum.Pilav pek sevmem de makarnayı seviyorum.Bu sıra hamur işi çok yedim.Yemesem iyi ama olmuyo işte herkes yerken. Akşam da meyve yiyorum.Bak arttıkça artıyo kaydirigubbakcemile3 bi de hergün ya ceviz ya badem falan yiyorum.Yağlı onlar ama ondan kısmam diye düşünüyorum.Elevitle balık yağını 3 günde 1 falan içiyorum.Onlar yapar mı acaba kilo

sırnaşık şeyinanmıyorum yaaaa harbi örümceekk ayyyy dayanılır gibi değillll........kötükedihüso

valla kızlar bakıyorumda herkes aşk yapmaya devam ediyo tam gaz...bana dr.um başlarda 30. haftaya kadar yasak yok demişti...az kaldı kurtuluyorum zemuszemus

Selma babandan kardeşinden niye rahatsız olucaksın ki? Zaten sezeryan da artık uzun süre yatırmıyo.Emzirmek için başka odaya geçiverirsin.annenin 40 gün sende kalması daha zor olur kadıncağıza kardeşin var, baban var.Sen bilirsin yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…