:kedi:valla şanslısın o zaman tadını çıkar:)
aayy canım napıcan oralarda evinde ol daha iyi bence yaa ne olursa olsun kendi evin gibi olur mu yaaaa..............lohusalıkta insan zaten bir garip oluyorrr.....
benim kayınvalidem yanımdaydı her sabah yatağıma getirirdi kahvaltımı ben yumurtayı rafadan severim söylemiştim yumurta rafadan olmayınca oturup ağlıyordummmm.......düşün yanniii.eşim gelince onada ağlıyordum manyak gibi şimdi gülüyorum ama o gün için benim problemimdi işte o.............
of devrim ya bukadar acıkıyosun nasıl kilo almıyosun hayret valla ben bukadar yesem 100 kilo olurum aaaaa
aayy canım napıcan oralarda evinde ol daha iyi bence yaa ne olursa olsun kendi evin gibi olur mu yaaaa..............lohusalıkta insan zaten bir garip oluyorrr.....
benim kayınvalidem yanımdaydı her sabah yatağıma getirirdi kahvaltımı ben yumurtayı rafadan severim söylemiştim yumurta rafadan olmayınca oturup ağlıyordummmm.......düşün yanniii.eşim gelince onada ağlıyordum manyak gibi şimdi gülüyorum ama o gün için benim problemimdi işte o.............
canım bugun süt içmedim ondan sanırım acıkıyorum 2de bir,bişey de yemedimki,öglen çorba içmişdim,ardından 2tane meyve yedim aralıklarla
yok artııkkkkksempatiksalakcinnisen kaç o arkadaşındannnnn ayyyy örümceekkkkdaha öncede anlatmıştım ama kaçıranlar olmuştur bidaha anlatayım bi rkadaşım var acayip batıl inançlıdır resmen koca karı gibi ona göre hamilelikte ilişki olursa bebek yüzü kara doğarmışkaydirigubbakcemile3 bana da sürekli söylüyo sakın yapmayın haa beeğin yüzü kara olur diye
delliiisempatiksalakcinnibizimkininki ağrmıyo eyvahedigeldismile
kız allah iyiliğini.. :roflol:kent meydanında zemin katta var bi tane hemen yanında bücürük mü ne var bide çaprazında kanz var. birdeee ben nerde keşfettim bi tane daha bilion mu, nilpark avm açıldı yaa henüz dolmadı içi bigün öle medyamarkt'a gidelim dedik arabayı otoparka koyduk zemin kata, gelmişken içerden geçelim bakalım neler varmış nilparkta diye bi daldık anacım koccamaaaaan bi mağazası var wenice'in. kent meydanındakinden büyük ama ben en son 20 gün felan önce gitmiştim kampanya devam ediodu ama millet süpürmüş herşeyi.. sen gene de bi git bak tatlım yaa kaçırma beleş orası neredeyse.:1rolleyes:
:kedikızz eceyas sayısı falan olur mu onuunn..
iki kere yaptık dur 3. olmazmı dicen adamaaa.........kaydirigubbakcemile3
zorlamayın çok okadarrr
doğrudur o an yaşayacağım psikoloji nasıl olur bilmiyorum ki ev en iyisi tabi Rabbim hakkımdan hayırlısı hangisi olucaks aonu nasip etsin artık ne diyeyim
ay allah iyiliğini versin çok güldürdün beni valla bende de yok aksine daha da bi şey oluverdim ama kocam bi garip oldu oğlumdan utanıyorum demiyo ama sanki bazen kaçıyo benden yorgunum diye hep çok çalıştığı için yorgunluğuna veriyodum önceleri ama yok son zamanlarda adamın resmen başı ağırır oldu sabaha kadar bana sarılıp uyuyo ama tık yoook
ne güzel dertler valla bizim yasakkk baştan beri öle 9 aylık +loğusalık molası eşim sabırla temmuz bi gelse diyor açıkcası bende de tık yok memnunum şimdilik kızçem iyi olsun yeterkibenimkininde baş ağrıları tutuyomuş :jeyyar:
allahım herşey tersine dönü sakiiiii
ne desem bilmiyorum sana ne yapacağımı yazayım sen karar ver iş dolayısıyla burdayım doktoruma üniversite hastanesine güveniyorum doğumdan3 hafta önce izin alacağım ama burada doğumu bekliyeceğim eşim yanımda olamasada doğuma yetişir 2 saat uşak bir hafta sonrada evimize döneriz evimi yerleştiremiyeceğim için endişeliyim ama önemli olan bebişimin sağlığıolumunekankayizsmileya naapalım karar verebilsem sorun değil 1 ay öncesinden uçakla giderim 1 saat 45 dak sürüyo zaten burdaki fakülteyi çok beğenmiyoruz ama kararda veremiyoruz bi tarftan eşim burda çalışıyo eee evimde yatağımda nohusalık döneminde olayım diyorum bi tarftan erzincandaki doktor hem iyi hem eşimin yakın arkadaşı eee kayınvalidem sağolsun çok iyidir orada da evimi aratmaz hani ama eşim gelip çok yanımızda kalamz erzincanda o yüzden pek kararsızım valla ne bileyim kızlar fikrinizi söyleyin naapmalıyım
:sm_cool: bende acıktım valla ama ne yesemki burda yiycek bişeyde yok ağlasammı acaba delikafadulden
yok artııkkkkksempatiksalakcinnisen kaç o arkadaşındannnnn ayyyy örümceekkkk
delliiisempatiksalakcinni
anammm canım şimdi anladım ben kent meydanınna hiç gitmem sayılıdır şehrin baısında çıkamıyom ki ben koru park delisiyim.o taraf çok ters geliyor banaa.nilparktada hiç keşfetmedim bak iyi oldu dediğinnn.medyamarket hep teknoloji ya kasıyo beni orası hiç gitmiyordum artık giderim demekki dolmaya başladıı...heyooooo..sağol kızzzz
benim annemde gel bizde kal diyo kırk çıkana kadar ama asla kalamam valla çünkü rahat edemiycemi biliyorum her ne kadar annemde olsa babam var erkek kardeşim var rahatsız olurum en fazla bikaç gün kalıp evime geçerim diye düşünüyorum
görkem canım fazla hızlı gidiyorsun diyetisyene git bence dedi. öyle başladım takip için benim şekerim 76 çıktı.evet canım günlük menü veriyor. valla ben bugün itibariyle 11 aldım. bence seninkiside normal. ha 5 kilo alan arkadaşlarda var ama bizimkisi abartı değil ben kendim şahsen 15 le kapatayım yeter.hihoyyyt
ağlama kuşum seninkinin başıda ağrımıyor nasıl olsaaa
benim annemde gel bizde kal diyo kırk çıkana kadar ama asla kalamam valla çünkü rahat edemiycemi biliyorum her ne kadar annemde olsa babam var erkek kardeşim var rahatsız olurum en fazla bikaç gün kalıp evime geçerim diye düşünüyorum[/
ben gitmesem o gelicek mutlaka o bakıcak bana ama ben daha doğum için karar veremedim nerd eyapsam diye ama bayağı caydırdınız beni galiba evimde yaparım hakkımdan hayırlısı artık
annen gelsin selaa daha iyi olmazmıı...
ağla ağla,ağlayınca muz geliyor:sm_cool: bende acıktım valla ama ne yesemki burda yiycek bişeyde yok ağlasammı acaba delikafadulden
ay daha neleri var kız ölürsün gülmekten:)) bak hamilelikle çiğer yersen bebekde ciğer lekesi çıkar tavuk derisi yersen beebeğim cildi tavuk derisi gibi pütür pütür olur bişey silkelersen bebek meme emmez kelle paça içersen boynu tutmaz:))) bigün böyle konuşuyoduk kocasıda vardı kız tam dediki aa biz kelle paça içmiştik ben hamile olduğumu bilmiyodum dedi o an kocası atladı adam bıkmış artık noluyomuş içersen çocuk paçalımı doğuyomuş dedidelikafadulden :roflol: :roflol:
benim annemde gel bizde kal diyo kırk çıkana kadar ama asla kalamam valla çünkü rahat edemiycemi biliyorum her ne kadar annemde olsa babam var erkek kardeşim var rahatsız olurum en fazla bikaç gün kalıp evime geçerim diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?