2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla bizde kardeş gibi olduk niye acaba yaaaaaaaaaaaa
valla bende sorun yok canım,hatta tam tersi yönde gelişme var,ama adam oğlundan utanıyormuş,çocuğun yanında olmaz,artık hissediyor,anlıyordur diyor,ya sabırrrr,çocuk çıkıp konuşcak sanki

vala doğru diyosun doğum zor oluyomuş kilo çok olursa ben doktora sorayım bi gittiğimde çok geç olmadanboshayallersmile

vala canım kardeş gibi derken bizimki bebeğe bişey olur falan diye uzaktan seviyo benikaydirigubbakcemile3 benim de işime geliyo :jeyyar:

bizde de:lepi:

Cici kafana takma canım bende o sıkıntıdan dr. gittim (ek olarak bende sıkıntıda vardı) strese bağlı olabileceğini söyledi herşeyi çok fazla şıkıntı etmemek gerekmiş.

evet tatlım aslında stresimde yok keyfim yerinde ama sinir bozuluyo işte uyuz etti beni yoks açok şükür bebeğim doktordan geldiklten sonra üzülmeyeyim diye bi oynuyo ki sorma ama insan doktorunun ilgili olmasını bekliyo işte

valla bende sorun yok canım,hatta tam tersi yönde gelişme var,ama adam oğlundan utanıyormuş,çocuğun yanında olmaz,artık hissediyor,anlıyordur diyor,ya sabırrrr,çocuk çıkıp konuşcak sanki

:roflol::roflol: ay çok hoşsun yaa

alsanaalsanasmile

ooo maş. ilknurr yıkama işlerini de halletmişsinn alkisalkisalkis
sağlıkla giysin yavrn inşş

amin canımcım hepimizin inşşş..

oooohhhhh vallahi tıfıımmm evde olunca ne güzel annende yanınddaaa....ohhh ufaktan değil bence sen haftaya bitirdim diye çıkarsınnn...........

yok be toprağım daha bissürü şey var alıncak, haftasonu gene alışverişteyiz, bu sefer kapalı çarşıyı gezcez bakalım hiç bakmadık orlara, sen baktın mı hiç?? bebek mağazaları felan çok ucuz diyorlar bide orları görelim bakalım..

ay bizde küstün sandık

yok kızz ne küscem durduk yerde, gerçi şu ara heyheylerim tepemde ama ehuehuehhuee:roflol:delikafadulden:roflol:

göbek ve içindeki engel teşkil ediyo olabilerrkaydirigubbakcemile3

yok kızlar öyle kardeşlik falaann sonra artan hormonlara bahane buluyonuz yok çekici geldi falan diye gelir tabbii..aynen devammmmm..son 3 ay nazikleşin tabeee......delikafaduldendelikafadulden

vay ki vay yetşemiyorum maaşallahhhhhhhhhhhhh mayıs anneleri

Tomurcuk diyetisyene dr mu gönderdi? Şeker için mi kilo takibi için mi sadece? Günlük menü falan mı veriyo? Kaç kilo aldın kaç almak gerekiyomuş?Ben 10 kilo almışım eyvahedigeldismile Daha kaç alırım acaba

http://www.cimri.com/bebek-hatira-izleri-nazarlik
Kızlar bundan alıcam.Süper. Bebişin ayak izini çıkartıyosun heralde

yok kızlar öyle kardeşlik falaann sonra artan hormonlara bahane buluyonuz yok çekici geldi falan diye gelir tabbii..aynen devammmmm..son 3 ay nazikleşin tabeee......delikafaduldendelikafadulden

bendeki hormonlara prob var galba gayet hormonsuzum:roflol:

ya şaka maka psikolojik biras galba-tatlicadiarzu-

selam kızlar naberrrr zemuszemus
geç katıldım bugün aranıza kayınvaldemle gezdik azcık
bebek odasını falan çok takıyodum ben cumartesi almaya gidiyoruz önümüzdekş haftada diğer eksikleri tamamlıcaz inşallah ....

:roflol::roflol: ay çok hoşsun yaa
canım düşünsene işimden ayrıldım,yaşadığım şehri değiştirdim,bodrum gibi bir cennetten ankaraya geldim,bütün gün evdeyim üstüne birde gebeyim:)eşim bütün gün çalışıyor,ben sıkılıyorum haliyle özlüyorum,birde o oğlundan utanıyormuş,insanın psikolojisi bozuluyor:) :roflol:

ne bilim ayol arada manyaklığımız tutuyoya sende dün aniden çıktın bugün geldin hemen gittin ya küstün sandık
hani çekemiyodun artıkk işine gelince çekiyon demi:roflol::asigim:
ben sorularını çekemiyom o zaman soru sormuyoki bilmiyorumkismiledelikafadulden
valla öyle dedi üstelik prof ama ne bileyim ama çok şükür şimdi oynuyo fıkır fıkır

maşallah canım

ay allah iyiliğini versin çok güldürdün beni valla bende de yok aksine daha da bi şey oluverdim ama kocam bi garip oldu oğlumdan utanıyorum demiyo ama sanki bazen kaçıyo benden yorgunum diye hep çok çalıştığı için yorgunluğuna veriyodum önceleri ama yok son zamanlarda adamın resmen başı ağırır oldu sabaha kadar bana sarılıp uyuyo ama tık yoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…