bende olsam rahat edemezdim annemlerin evinde herkes kendi evinde olsun annem gelir yatmaya gider yada kaynanam yokken kalır zaten bizimki çok düşünceli daha şimdiden kaynanan darılmasın diyee önceliği ona veriyor kız annesi herşeye karışmaz hesabıyla neymiş millet ayıplamasın mantığı.
aşağı indim ya az önce doğum izninden gelmiş bir arkaaşla konuştum onunda satı 30 temmuz ve tahmini doğum tarihi 06 mayıs denilmiş aynen benim tarihler ammaaaa çocuk son aylarda fazla kilolonmaya başlayınca ve kız normal istediği için 28 nisan gibi suni sancı ve rahim acıcı fittille başlatmaya çalışmışlar doğumu en fazla 4 cm acılma olmuş gerisi yok.bir gün kadar falan beklemişler tık yok sonra gece yarısından sonra sezeryana almışlar kızı.
sen aldın mı eceyasss............. benim park yatakta çok anii olduuu..eşimle dolanırken ben çok şeker buldum aayy dedim ne güzell böyle her yeri pembe falannnn puantiyeli girdik kız anlattı şöyle böylee tek elle kaldırdı falan biz birde şehir dışınada ok çıkıyoruz oda cazip geldi eşim aldı çıktıkk.. işte......daha 18 haftalık falandımmmm.........
sen gitme o zaman alsanaalsanasmileayy biraz mutfaktaydım bi geldim kaç sayfa geçmiş
ne çok konuşuyonuzzzzz cadılar sempatiksalakcinni
yok kız çayçıyla çene yapıyoduk:)))dur kız yemmeee lazım oooolmaz:
daha yeni tost yiyon doymadınmıııalsanaalsanasmile
iyi akşamlar canımKızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar
valla kızlar bugün maşallah sohbetin hızına yetişemedim, işim de vardı :) mesaim bitti ben çıkıyorum, herkese iyi akşamlaaarrrrr :)
iyi akşamlarrrr yarın gene gel kedicik
sen gitme o zaman alsanaalsanasmile
sen gitme o zaman alsanaalsanasmile
yok kız çayçıyla çene yapıyoduk:)))
iyi akşamlar canım
ya doğru yarın perşembe dimi hadi hayırlı haberlerle gel anımyarın şeker yüklemesi tekrarı için hastanede olacağım ama öğleden sonra evden girerim şeker, görüşürüz :))
işim vardı şekerim napıyım.ama çok hızlısınız daha sizi takip etmekten geçmişe bakamadım :bbo:
bak yaa orda çene burda çenneee..sonra benimki uyumuyor uyumaz tabii anasıa çekmiş enerji dolu çocuukkk...........
ya doğru yarın perşembe dimi hadi hayırlı haberlerle gel anım
sustular sen gelince:))
birde şu moremoyu duyuyorum bu ara orayada bir bakk...kuşum ama dediğin yerlerde çok şık şeyler varrr niye beğenemedinnnn......
ay gözün aydın canım darısı yaptırcak olanların başınamerhaba kizlar bugun seker tstine girdim cok sukur ki temiz ciktim problem yok..dilerim sizlerde iyi haberler alirsiniz
yürüyşe çıkayım dedim yağmur bastırdıı heee..ben şimdi merdiven inip çıktım hızlıca bir dahaa...bir dahhaaa...birr ddaaa
merhaba kizlar bugun seker tstine girdim cok sukur ki temiz ciktim problem yok..dilerim sizlerde iyi haberler alirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?