2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yok benim annem çok karışır zaten kaynanama uyuz oluyo onun kalmasına müsade etmez o sana bakamaz önce kendine baksın diyo ama doğruda söylüyo yani kaynanamın bana huzursuzluktan başka getirisi olmaz

canım ben şimdilik sadece beşik alıcam ama daha alamadım çünkü hiç bir yerde beğenemdim..ayşen bebe var ,sonra ismo mobilyanın orda bi bebek mağzası var oralara baktık ama hala içime sinen bişi bulamadım.açıkçası nerelere bakmam gerekiyor onuda bilmiyorum.bu hafta sonu ,şu doğtaş,istikbal v.s bakayım diyorum.

ayy biraz mutfaktaydım bi geldim kaç sayfa geçmiş
ne çok konuşuyonuzzzzz cadılar sempatiksalakcinni

birde şu moremoyu duyuyorum bu ara orayada bir bakk...kuşum ama dediğin yerlerde çok şık şeyler varrr niye beğenemedinnnn......

valla kızlar bugün maşallah sohbetin hızına yetişemedim, işim de vardı :) mesaim bitti ben çıkıyorum, herkese iyi akşamlaaarrrrr :)

yarın şeker yüklemesi tekrarı için hastanede olacağım ama öğleden sonra evden girerim şeker, görüşürüz :))
ya doğru yarın perşembe dimi hadi hayırlı haberlerle gel anım
işim vardı şekerim napıyım.ama çok hızlısınız daha sizi takip etmekten geçmişe bakamadım :bbo:

sustular sen gelince:))

yürüyşe çıkayım dedim yağmur bastırdıı heee..ben şimdi merdiven inip çıktım hızlıca bir dahaa...bir dahhaaa...birr ddaaa

bak yaa orda çene burda çenneee..sonra benimki uyumuyor uyumaz tabii anasıa çekmiş enerji dolu çocuukkk...........

delikafadulden delikafadulden napalım kız hayat başka türlü geçmiyo asık suratlı olmayıda hiç sevmem zaten hep neşe dolu cıvıl cıvılım kızım bana benzesin tabi hiçbişeyden memnun olmayan bi çocuk olmasını istemem

birde şu moremoyu duyuyorum bu ara orayada bir bakk...kuşum ama dediğin yerlerde çok şık şeyler varrr niye beğenemedinnnn......

bilmiyorum ki eşim kafamı karıştırdı yok boyası sağlıklımı yok niye lake değil falan dedi bende bişi beğenemdim.

merhaba kizlar bugun seker tstine girdim cok sukur ki temiz ciktim problem yok..dilerim sizlerde iyi haberler alirsiniz
ay gözün aydın canım darısı yaptırcak olanların başına
yürüyşe çıkayım dedim yağmur bastırdıı heee..ben şimdi merdiven inip çıktım hızlıca bir dahaa...bir dahhaaa...birr ddaaa

bende dolaşıyom bazen burda:)) alt kata inip yukarı çıkıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…