2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
atlıyorum konuya ama vanlıoğlu bebe vardı bursa da ablam oradan almıştı çok ağlam mdf si ve kullanışlı ki senelerin mobilyacısı tavsiye edermmm..
ahhhh bursam ahhhhhh çok özledimmmm

aaayyy canım benimmmm..gel bu yazz bak bursaya kırk uçurmaya getirr bebişini bizim bahçede ağırlayım ben seniii...

bildiğim kadarıyla vanlıoğlu kapandı canım tekrar bir yere açıldığınıda ben görmedim..dediğin gibi iyide bir yerdii....

ayrılamamıştır ki konulardan bugünkü konular çok sürükleyiciydi pembe dizi gibbiiii.......aşk-ı memnuyu geçtik haaa.........kaydirigubbakcemile

:içelim:
Aynen öyle canım , Ama popülerlikte sanırım 2010 mayıs anneleri zirvedeki yerini koruyor :):)

herkese iyi akşamlar dicektim ama ben geçmişi okuyana kadar herkes gitmiş galibaaboshayallersmile

canım benim çok sağol kısmetsana da gelrim belki dört gözle :1shok: o günleri bekliyorumm inş.geleeğimmm bursama...
taşındığını duydum en son canım ama bilmiyorum detayını...

iyi akşamlar bu gün giremedim maşallah ne güzel muhabbet etmişsiniz cevap yazan arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize moralim düzeldi biraz oğlumda ilk başlarda aşağıdaydı son ayımda yukarı çıktı dönmedi mecbur sezeryan oldum ama o bu aylarda kıpır kıpır heryerden vuruyodu dönüyodu sürekli bu hiç dönmüyo göbeğimden ve aşağıya vuruyo gerçekten biraz ciddi galiba çünkü karnım sipsivri aşağıya dpoğru ve göbeğimin önü sert az hareket ettimmi felaket ağrım oluyo inşl bişey olmaz

kızlar birde park yatak alıcam inşl ben 70 e 110 olanlardan alıcaktım annem çok geniş odan küçük kapıdanda sığmaz 60 110 olanı al dedi şimdi karar veremiyorum acaba hangisini alsam
70 cn olanı çok rahat gözüküyo bebek büyüyünce rahat döner öbüründe dönemaz gibi geldi sizce hangisinde karar kılsam

kızlar hepınıze teskkur ederım onerılerınızın hepsını denedım zaten hıcbırı ıse yaramıyo malesef hala berbat kokuyo.. buarada bugun kontrole gıttık oglum buyumus 800 gr olmus boyuda 35 cm cok sevındım yarın seker yuklemesı yapılcak bakalım sonuc ne olur yarın aksam bıldırırım artık sonucları.. optum hepınızı..

yyaa toparlanma ben çıkmadan çıkmak yok sanaaaa
noldu herşey hazır mıymışşş............seni fettan seniiii.....omegaları alınca yerindede duramazsın sendelikafadulden
:))) hazırdı valla gittiğimde evde yemek olması ne güzel bi duygu:))
mısırda patlatalım selmmaaaa..............:asigim:
kız akşam akşam ne mısırı kilo alırız:)
bende çıkıyorum kızlar,gidip yemeğimi felan yapim,anca yetişir,öptüm hepinizi
6da yemek yapan ev hanımıalsanaalsanasmile
canım çook geçmiş olsun bak hareket edince ağrın oluyomuş o zaman hareket etmemeye çalış boşver ya ev pis olursa olsun sizden dahamı önemli

maşallah bebeğine canım sonuçlarında iyi çıkar inşallah

gülden sen halını realdenmi almıştın o diğer halılardan alma diyo annem ya tüy kaldırır diyo o yüzden senin aldığın yere bi bakıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…