canım duvar kağıtları çok hoş olabiliyorr..benim evimin her yeri duvar kağıdı ...şimdi boyanabilenler çıktı çok ta kullanışlı benimki döşendilten sonra boyandı mesela sedefli bir boya ilee
ozaman bananeeeeeeee
anlaşalım oturulam canım oturduğumuz yerde kaydirigubbakcemile5
ozaman bananeeeeeeee
anlaşalım oturulam canım oturduğumuz yerde kaydirigubbakcemile5
evet çanta çok kullanışlı gözüküyor,herşey için göz var,biberon yeri,evrak yeri,fermuarlı gözler,hem çokda büyük değil,sadece bunu kullanırım ben,kendi çantamı bile almam,hiç sevmem yükü zatenhayırlı olsun beyendinmii
saol canım sende,askeri yeşilgüle güle kullan canım senin ne renkkk...
bende seniiŞenizooofff kavga etmeyin artık ben ikinizide istiyommmkaydirigubbakcemile3
beyendiğine sevindimevet çanta çok kullanışlı gözüküyor,herşey için göz var,biberon yeri,evrak yeri,fermuarlı gözler,hem çokda büyük değil,sadece bunu kullanırım ben,kendi çantamı bile almam,hiç sevmem yükü zaten
Kızlar Maşallah size :) Saat 15,00 ten beri okuyorum geçmişi bir türlü son sayfaya ulaşamadım , en sonunda yeter be deyip son sayfayı tıkladım :)
okumaktan yazmaya fırsat kalmıyor ama iyi de oluyor , kah gülüyoruz kah yen bişi ögreniyoruz
3den beri geçmişimi okudun,aman bırakıp gelseydin kaydirigubbakcemile5Kızlar Maşallah size :) Saat 15,00 ten beri okuyorum geçmişi bir türlü son sayfaya ulaşamadım , en sonunda yeter be deyip son sayfayı tıkladım :)
okumaktan yazmaya fırsat kalmıyor ama iyi de oluyor , kah gülüyoruz kah yen bişi ögreniyoruz
saol canım sende,askeri yeşil
yok canım,hava karardı zaten,her yer buz,düşerim felan konciş gelirken getirsin bişeylerdevrim çantan geldi diye sakın çıkıp abur cubur alma alsanaalsanasmile
3den beri geçmişimi okudun,aman bırakıp gelseydin kaydirigubbakcemile5
yok sen gittalsanaalsanasmile
yok canım,hava karardı zaten,her yer buz,düşerim felan konciş gelirken getirsin bişeyler
aa donmu v ar ordaayok canım,hava karardı zaten,her yer buz,düşerim felan konciş gelirken getirsin bişeyler
hehe mahrem konular bunlar :kedi: :kedi:ayrılamamıştır ki konulardan bugünkü konular çok sürükleyiciydi pembe dizi gibbiiii.......aşk-ı memnuyu geçtik haaa.........kaydirigubbakcemile
:içelim:
ozaman gidiyorum hıhhh :1closedeyes:
hadi çıktım ben kızlarrrr öptüm hepinizi görüşürzzzzz opuyorumnanaktan
bak yokkk....DUAMMM yine mi gittin kaldığın yeree ayrılamıyon dimii.........kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?