aman canım istedi,gidecem alcam şimdiyaaa abur cubur demeyin yok kahve yok abur cubur derken yaptırdım sütlü kahvemi yanında iki paket eti cin yedim.şimdi çok pişmanımmm.........midemde yanıyorr..kilo alıyorum zaten yyaaaa..........
cinkek delikafadulden ay çok güzel reklam yaa bşey olmaz kuşum sen iradeli hatunsun vferirsinnyaaa abur cubur demeyin yok kahve yok abur cubur derken yaptırdım sütlü kahvemi yanında iki paket eti cin yedim.şimdi çok pişmanımmm.........midemde yanıyorr..kilo alıyorum zaten yyaaaa..........
selmaa farkındamısın ne kadar çok okuyupda katılmayan varyaaa öğlenden berii....
kızlar katılın amaaa.........
saol canım,benim bebek aarabamı ablam verdi saolsun,maxi cosi quaniy buzz markası,o bayağa pahalı bir araba,1300 1400 civarı,ben chico felan alırdım olmasaydıgule gule saglicakla bebeginle kullan canim,,ahh en buyuk dert bebek arbasi ben napicam yahuu karar vermedimmaklinialirimsmile
aman canım istedi,gidecem alcam şimdi
ay istemese şaşırdın zaten sabah beri aburcubur yiyemedin diye salyaların aktı alsanaalsanasmile bigünde yemiyiver canım
:CüvCüv: ben hamileyim,canım ne istiyorsa yemem lazım delikafadulden ya yavrumun canı istemişse
ben gittim biraz yemek tariflerine baktım geldim bişeyler yapmak istiyorum akşama karnım cok acıktı ya . çıkıyorum artık yarın görüşürüz ööptüm hepinizi.opuyorumnanaktan
görüşürüzzzz canımben gittim biraz yemek tariflerine baktım geldim bişeyler yapmak istiyorum akşama karnım cok acıktı ya . çıkıyorum artık yarın görüşürüz ööptüm hepinizi.opuyorumnanaktan
cinkek delikafadulden ay çok güzel reklam yaa bşey olmaz kuşum sen iradeli hatunsun vferirsinn
bende bayılıyorum o reklama yaaaa.....kendisinede....
delikafadulden kızlar aramıza dönün yeniden konuşcaazz sözdelikafadulden
kapatıyorum şekerler iyi akşamlar akşam yaprak dökümünde görüşürüz:))
canım ben şimdilik sadece beşik alıcam ama daha alamadım çünkü hiç bir yerde beğenemdim..ayşen bebe var ,sonra ismo mobilyanın orda bi bebek mağzası var oralara baktık ama hala içime sinen bişi bulamadım.açıkçası nerelere bakmam gerekiyor onuda bilmiyorum.bu hafta sonu ,şu doğtaş,istikbal v.s bakayım diyorum.
bende çıkıyorum kızlar,gidip yemeğimi felan yapim,anca yetişir,öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?