2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaaa abur cubur demeyin yok kahve yok abur cubur derken yaptırdım sütlü kahvemi yanında iki paket eti cin yedim.şimdi çok pişmanımmm.........midemde yanıyorr..kilo alıyorum zaten yyaaaa..........

selmaa farkındamısın ne kadar çok okuyupda katılmayan varyaaa öğlenden berii....

kızlar katılın amaaa.........

yaaa abur cubur demeyin yok kahve yok abur cubur derken yaptırdım sütlü kahvemi yanında iki paket eti cin yedim.şimdi çok pişmanımmm.........midemde yanıyorr..kilo alıyorum zaten yyaaaa..........
cinkek delikafadulden ay çok güzel reklam yaa bşey olmaz kuşum sen iradeli hatunsun vferirsinn
selmaa farkındamısın ne kadar çok okuyupda katılmayan varyaaa öğlenden berii....

kızlar katılın amaaa.........

delikafadulden kızlar aramıza dönün yeniden konuşcaazz sözdelikafadulden

gule gule saglicakla bebeginle kullan canim,,ahh en buyuk dert bebek arbasi ben napicam yahuu karar vermedimmaklinialirimsmile
saol canım,benim bebek aarabamı ablam verdi saolsun,maxi cosi quaniy buzz markası,o bayağa pahalı bir araba,1300 1400 civarı,ben chico felan alırdım olmasaydı

ben gittim biraz yemek tariflerine baktım geldim bişeyler yapmak istiyorum akşama karnım cok acıktı ya . çıkıyorum artık yarın görüşürüz ööptüm hepinizi.opuyorumnanaktan

konuşuruuzzzzz isterseniz yarın sabah da devam ederizzzz:sm_cool:

yyaa toparlanma ben çıkmadan çıkmak yok sanaaaa
noldu herşey hazır mıymışşş............seni fettan seniiii.....omegaları alınca yerindede duramazsın sendelikafadulden

atlıyorum konuya ama vanlıoğlu bebe vardı bursa da ablam oradan almıştı çok ağlam mdf si ve kullanışlı ki senelerin mobilyacısı tavsiye edermmm..
ahhhh bursam ahhhhhh çok özledimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…