2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kızlar bu kaplıca konusunu arkadaşıma sormamı istermisiniz bakalım neler yumurtlucakkaydirigubbakcemile3

Kızlar herkese selam...
Ben bugün sabah doktora gittim. Hacettepe üniversitesine.... Bebeğimin kalp atışları duyuldu. Çok güzeldi yaaa hızlı hızlı atıyodu. Doktorum hızlı atması çok iyi düşük ihtimali azalır dedi. Bebeğim gayet iyiymiş hiç sorun da yokmuş. Orda doğum kontrol odası var oraya kayıt yaptırdım. 2 doktor var biri devamlı bebek,beslenme, emzirme ile ilgili bilgi veriyor: Diğeri de ultrasondan bakıyor ve gerekli ilaçları filan yazıyor. ıdrar testi verdim ben bugün. Yarın sabahta şeker yüklemesi yapılacak. Ordaki tüm gebelere yapılıyor. Sabah 8,30 da orda olmam gerekiyomuş Aranızda şeker yüklemesi yapılan var mı??

şeker yüklemesi için erken değil mi canım?

kızlar mesaim bitti yarın görüşürüz inşallah iyi akşamlar

hayırlı olsun..güzel bi duygu...kaçmış bebişinin kalbi?kaçıncı haftadasın sen?

şeker yüklemesi için erken değil mi canım?
bilmiyorum. Belki üniversite hastanesi diye yapıyolardır. Bir de ailede şeker hastalığı olan var mı dedi. Annem ve teyzemi söyledim. Ondan da olabilir.

hayırlı olsun..güzel bi duygu...kaçmış bebişinin kalbi?kaçıncı haftadasın sen?
kaç attığını sormadım ama çok hızlı atıyor gayet sağlıklı dedi. Bir de 8.haftamdaymışım tam.

Aaa bide ton balığı ve meyveli sütü sordum. Tabiki yiyebilirsin. ıkisinin de bir zararı yok dedi:))

bizimde atıyor dimples geçen yazmıştım ama görmedin galiba canım )) eklersen listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…