Evet aynen hisstemesi "goz seyirmesi" gibi birsey oluyor dediler. Yani erkek cocugunu daha mi cabuk hisstemis annen; 40 gun 1.5 ay gibi birsey oluyor?[/QUOTE
evet bak göz seğirmesi gibi bişey dedi annem de tam olarak.Kızlar sizde olan var mı
aa bende de oluyo bazen ama hiç bebeğin oynadığına ihtimal vermemiştim daha çok küçük diye
aa bende de oluyo bazen ama hiç bebeğin oynadığına ihtimal vermemiştim daha çok küçük diye
Aaa benim sol gözüm devamlı seyiriyor. Noluyomuş ki seyirince??
Kızlar herkese selam...
Ben bugün sabah doktora gittim. Hacettepe üniversitesine.... Bebeğimin kalp atışları duyuldu. Çok güzeldi yaaa hızlı hızlı atıyodu. Doktorum hızlı atması çok iyi düşük ihtimali azalır dedi. Bebeğim gayet iyiymiş hiç sorun da yokmuş. Orda doğum kontrol odası var oraya kayıt yaptırdım. 2 doktor var biri devamlı bebek,beslenme, emzirme ile ilgili bilgi veriyor: Diğeri de ultrasondan bakıyor ve gerekli ilaçları filan yazıyor. İdrar testi verdim ben bugün. Yarın sabahta şeker yüklemesi yapılacak. Ordaki tüm gebelere yapılıyor. Sabah 8,30 da orda olmam gerekiyomuşAranızda şeker yüklemesi yapılan var mı??
Kızlar herkese selam...
Ben bugün sabah doktora gittim. Hacettepe üniversitesine.... Bebeğimin kalp atışları duyuldu. Çok güzeldi yaaa hızlı hızlı atıyodu. Doktorum hızlı atması çok iyi düşük ihtimali azalır dedi. Bebeğim gayet iyiymiş hiç sorun da yokmuş. Orda doğum kontrol odası var oraya kayıt yaptırdım. 2 doktor var biri devamlı bebek,beslenme, emzirme ile ilgili bilgi veriyor: Diğeri de ultrasondan bakıyor ve gerekli ilaçları filan yazıyor. İdrar testi verdim ben bugün. Yarın sabahta şeker yüklemesi yapılacak. Ordaki tüm gebelere yapılıyor. Sabah 8,30 da orda olmam gerekiyomuşAranızda şeker yüklemesi yapılan var mı??
Aaa benim sol gözüm devamlı seyiriyor. Noluyomuş ki seyirince??
göz değil canım karnının seyrimesi lazım.Benimde geçen gün öyle seyrime olmuştu ama hiç üzerinde durmadım.hamile bir arkadaşım vardı onun daha büyükken bebişi karnı seyriyordu doktoruna sormuştu bebek hıçkırmasıymış meğersem.bende elimi koyunca hissediyordum pıt pıt bişi vuruyor gibi oluyordu şutarafagitti
benim bildiğim şeker yüklemesi 24. haftada yapılıyor
bilmiyorum. Belki üniversite hastanesi diye yapıyolardır. Bir de ailede şeker hastalığı olan var mı dedi. Annem ve teyzemi söyledim. Ondan da olabilir.şeker yüklemesi için erken değil mi canım?
kaç attığını sormadım ama çok hızlı atıyor gayet sağlıklı dedi. Bir de 8.haftamdaymışım tam.hayırlı olsun..güzel bi duygu...kaçmış bebişinin kalbi?kaçıncı haftadasın sen?
benim bildiğim şeker yüklemesi 24. haftada yapılıyor
cansu tatlım herkesin bebek takviminde yazıyor kaç haftalık olduğu sendede olsada bizde görsekopuyorumnanaktan
şeker yüklemesi için erken değil mi canım?
bencede erken 6-7. ayda yapılıyor diye biliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?