benimki de desene ay parçası gibi olacak hamileliği öğrendiğimden beri kardeş gibiyiz daha doğrusu istemiyorum ben küstürüyom ama napım soğudum gibi ama dün bir arkadaş 14. haftadan sonra geçiyomuş bu duygu diyolarbak daha neler var şimdi o doğurdu 2 aylık melek gibi bi kızı var kızı beyaz tenli bunun sebebide hamiğleyken fazla ilşkiye girmemsiymiş çok ilişkiye girince çocuk yüzü kara doğarmış kaydirigubbakcemile3 bişey silkelersen çocuk emzikten düşermiş ay daha bisürü vardıda aklıma gelmiyo ya
gözün aydın canım maşallah diyelimHulya ve Zeliha mesajima cevabiniz icin tesekkur ederim.
Kanamam dun aksam durdu ve bugun ultrasona girdim, bebisi gordum. Yine gozlerim doldu onu orda sapa saglam gorunce. Bir de durmadan hopluyordu - cok mu hareketli birsey olacak acaba? Annem cok hareket ediyorsa kizdir diyo. Annem bana hamileyken 3 aylik olmadan karninda hareket ettigimi hisstemis. Ben hicbirsey hissetmiyorum.
Hulya ve Zeliha mesajima cevabiniz icin tesekkur ederim.
Kanamam dun aksam durdu ve bugun ultrasona girdim, bebisi gordum. Yine gozlerim doldu onu orda sapa saglam gorunce. Bir de durmadan hopluyordu - cok mu hareketli birsey olacak acaba? Annem cok hareket ediyorsa kizdir diyo. Annem bana hamileyken 3 aylik olmadan karninda hareket ettigimi hisstemis. Ben hicbirsey hissetmiyorum.
ben buralı değilim canım iş dolayısıyla buradayım sen neredesin peki şu an:CüvCüv:Tugba; Ben de Sakarya'liyim bu arada :)
Geçmiş olsun canım.Allah korusun bebişlerimizi.Bi de bak geçen bundan bahsetmiştim ben.Yakaladım birisini.Benim annem de erkek çocuğu 40 günlükken kız 3 aylıkken atar dedi.Biz 2 kız 3 aylık erkek kardeşim tam 40 günlükken atmış.Pıt pıt bişey olunca anlarsın dedi annem.senin annenin de dediği odur belki
ben buralı değilim canım iş dolayısıyla buradayım sen neredesin peki şu an:CüvCüv:
aaa yapma böyle ama erkekler fazla dayanamaz bak böyle şeylere bi mahsuru yok nasılsa onu geri çevirme bu iyi değilbenimki de desene ay parçası gibi olacak hamileliği öğrendiğimden beri kardeş gibiyiz daha doğrusu istemiyorum ben küstürüyom ama napım soğudum gibi ama dün bir arkadaş 14. haftadan sonra geçiyomuş bu duygu diyolar
valla al benden de o kadar bende objektif olamıyorum ne yazıkki bide kız anaları daha düşkün heralde annem kayınvalidemden çok düşünüyo eşimi hep sevdiği yemekleri yapmaya çalışıyo ,kaynanamda hiç böyle bişey görmedim ben ama dedim ben bizimki tuhaf bence
canım doktorum bana banyoyu ılık suyla ayakta yapıcaksın dedi...acaba oraya sıcak su gitmesin diye mi söyledi:uhm:gir gir rahatlarsın bence banyomuzu da sıcak suyla yapıyoruz
canım doktorum bana banyoyu ılık suyla ayakta yapıcaksın dedi...acaba oraya sıcak su gitmesin diye mi söyledi:uhm:
E neden senin ailene ayda 1 gidiliyo da her gün kayınvalidenlere gidiyosunuz.Aaaaaaaaa çok kızdımBu erkekler ne kadar bencil oluyolar.Ailemi ayda 1 görmeye dayanamazdım.Fazla karıştım galiba, kusura nolur bakma ama e sen kızmıyo musun bu duruma.Ailelerimiz bizi doğuruyo, büyütüyo, sonra sen eşinin ailesine daha yakın oluyosun.Şimdi sen evladını ayda 1 görmeye dayanabilir misin?Hepimiz ultrasona koşuyoruz daha doğmamış bebişlerimizi görmeye.Lütfen yanlış anlama.Ben bazı yaşadığım şeylerden dolayı erkek ailesine hiç ama hiç güvenmem.Biz ve hatta bizim çocuklarımız emin olun ki onlar için bugün varız yarın yokuz.Önemli olan oğulları.Lütfen yanlış anlama.Dediğim gibi bazı yaşadığım şeyler yüzünden doluyum bu konuda
Evet aynen hisstemesi "goz seyirmesi" gibi birsey oluyor dediler. Yani erkek cocugunu daha mi cabuk hisstemis annen; 40 gun 1.5 ay gibi birsey oluyor?[/QUOTE
evet bak göz seğirmesi gibi bişey dedi annem de tam olarak.Kızlar sizde olan var mı
selam kızçeler 2-3 gündür çok yoğunum....tam katılamıyorum sohbetinize...özledim valla sizleri...opuyorumnanaktan
yarın ve cuma günü yokum...bir çalışmaya katılıcam ve o çalışma termal bir otelde ..şimdi size 10 puanlık uzmanlık sorusu sıcak suya gireyim mi girmiyeyim mi???fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?