alemsiniz kızlar yok kara mara yok taş maş okuduğum yerde sırıtyorum sizin yüzünüzden dikkat çekiyorum hepten yahu...
benim annemde öyleydi yok bişey yedikten sonra eline biyerine sürme hemen yıka derdi neymiş iz çıkarmış bebişte. yok tavuk derisi yeme çoçuğun derisi öyle olurmuş yok gizli bişey yeme söylede al yoksa çokcuk hırsız olurmuş. nerdeyse paranoyak etti benii... neyseki annemde atlattı şoku...
şimdi herkes normal bi ben anormal oldum herşeye tepki veriyorum hemen yüzüm asılıyor. ama napayım hamişim değil mi?
yok canım ultrasona girmenin bebeğe hiç sakıncası yok ben hep ynı doktora gitmiorum bi birine bi birine gidiyorum tek doktora bağlı kalmak istemiyorum mesela bu hafta diğer doktouma gidicemkaydirigubbakcemile3
kızlar sorun vardı diyodum tekrar girdim açıldı yarın gidiyom bebişimi görmeye ama bişey sorcam benim hastane özel old. için testleri devlette yaptırıcam da doktora nasıl desem test yap diye öyle istemiyolar ya kaç haftalık falan old. söyleyim diyorum test yazar mı ben demeden bilmiyorum nasıl söyleyim yardımcı olur musunuz
kaydirigubbakcemile3 Allah iyiliğini versin.valla çok akıllısınkaydirigubbakcemile3
bak daha neler var şimdi o doğurdu 2 aylık melek gibi bi kızı var kızı beyaz tenli bunun sebebide hamiğleyken fazla ilşkiye girmemsiymiş çok ilişkiye girince çocuk yüzü kara doğarmış kaydirigubbakcemile3 bişey silkelersen çocuk emzikten düşermiş ay daha bisürü vardıda aklıma gelmiyo ya
napim canım ya ben sabırsızım onun verdiği günü bekleyemem hem iki kişiye görünmek daha mantıklı bence belki birinin görmediğini diğeri görür demikaydirigubbakcemile3
Benim eşim esmer.Ben kumralım.E bizden sarışın çocuk olmaz.Eşime benzerse bu teoriye göre bizden şüphelenicekler ozaman kaydirigubbakcemile3
keşke benim eşimde öyle dese. hatta 1 gün gitmyeince k.pederim nerde kaldınız özledik diyo. eşimde bi süre gitmese hadi gidelim annemlere ayıp olur özlemişlerdir fala diyo işte... :sinifsinif:
evimin yakınında özel hastane var muayene 10 tl idi şimdi zamn geldi akşam iş çıkışı gidiyom haftada bir bebeğimi görüyom hem sağlık durumunu gelişimini filan görüp eve geliyom iyi oluyo en son geçen çarşamba gittim işteaslında haklısın.bende sabredemiyorum da napim bekliyorum artık.inş.herşey yolundadır...opuyorumnanaktan
sen yandın o zaman sizi gidi hınzırlar sizi siz rahat durmayın sonra anasına babası da esmer diyin yemezler anam delikafadulden
bunları okuyunca şükrediyorum halime bizim ev annemlere hayınvalidelere aynı mesafede bizde aynu duruma annemlerle yaşıyoruz çok sık giderim annemlere hatta geçen hafta full onlarda kaldık neyseki eşim annesine gitmek istemiyo hatta biz evi taşıdığımız için annemlerde kaldık ben ona dedim istersen senin annenlerde kalalım ama o istemedi çünkü annesi anne gibi değil hiç sevmez çocuklarını e çocuğunu sevmeyendende gelinini sevmesi beklenmez ama genede bazıları düşkün olur ailesine neyseki benimki değil
Yok beee :kedi: valla genetik
Karışmak gibi olmasın ama senin ailene ne sıklıkta gidiyosunuz.Yani bizimkiler de aile.Bi de kendi aileni kuruyosun sonuçta.Nereye kadar böyle hep oraya gidiceksiniz ki.Bence sen ufak ufak alıştır eşini.Sen bilirsin tabi
ayda 1 kere canım. ve 5 - 6 saat anca oturuyoruz. eşim ist. dışında olunca ben annemlerde kalıyorum. çok özlüyorum onları. :gitme:
kuşum bu teori eğer gerçekse bizim çocuk kömür karası doğar heralde :kedi::dance::dance:
selmacım saol insan çekiniyo kendi doktorum değil ya ben de senin gibi düşünüyorum özeldede bir doktorum olsun devlettede hayırlısı inşallah iyi çıkar testler testlerden çok bebişi göreceğim için heyecanlıyım arkadaşlar anlatıyo ya hareket etti falan diye merak ediyorum ben de :dance:söyle bence yada deki arkadaşlara test yapıldı biz ne zaman yapıcaz de ben söylüyorum doktora valla artık gülüyo kadın bana inşallah iyi haberlerle gelirsin canım hadi hayırlısı
E neden senin ailene ayda 1 gidiliyo da her gün kayınvalidenlere gidiyosunuz.Aaaaaaaaa çok kızdımBu erkekler ne kadar bencil oluyolar.Ailemi ayda 1 görmeye dayanamazdım.Fazla karıştım galiba, kusura nolur bakma ama e sen kızmıyo musun bu duruma.Ailelerimiz bizi doğuruyo, büyütüyo, sonra sen eşinin ailesine daha yakın oluyosun.Şimdi sen evladını ayda 1 görmeye dayanabilir misin?Hepimiz ultrasona koşuyoruz daha doğmamış bebişlerimizi görmeye.Lütfen yanlış anlama.Ben bazı yaşadığım şeylerden dolayı erkek ailesine hiç ama hiç güvenmem.Biz ve hatta bizim çocuklarımız emin olun ki onlar için bugün varız yarın yokuz.Önemli olan oğulları.Lütfen yanlış anlama.Dediğim gibi bazı yaşadığım şeyler yüzünden doluyum bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?