2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar sorun vardı diyodum tekrar girdim açıldı yarın gidiyom bebişimi görmeye ama bişey sorcam benim hastane özel old. için testleri devlette yaptırıcam da doktora nasıl desem test yap diye öyle istemiyolar ya kaç haftalık falan old. söyleyim diyorum test yazar mı ben demeden bilmiyorum nasıl söyleyim yardımcı olur musunuz

kaydirigubbakcemile3 ya bunlar delirticek beni neyseki annem öyle değil ama bbu söylediklerinin hepsi bizim çevredede söylenen şeyler özellikle çiğer yiyip elini vücüduna sürersen çiğer şeklinde iz çıkarmış

yok canım ultrasona girmenin bebeğe hiç sakıncası yok ben hep ynı doktora gitmiorum bi birine bi birine gidiyorum tek doktora bağlı kalmak istemiyorum mesela bu hafta diğer doktouma gidicemkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 Allah iyiliğini versin.valla çok akıllısınkaydirigubbakcemile3

söyle bence yada deki arkadaşlara test yapıldı biz ne zaman yapıcaz de ben söylüyorum doktora valla artık gülüyo kadın bana inşallah iyi haberlerle gelirsin canım hadi hayırlısı

Benim eşim esmer.Ben kumralım.E bizden sarışın çocuk olmaz.Eşime benzerse bu teoriye göre bizden şüphelenicekler ozaman kaydirigubbakcemile3

napim canım ya ben sabırsızım onun verdiği günü bekleyemem hem iki kişiye görünmek daha mantıklı bence belki birinin görmediğini diğeri görür demikaydirigubbakcemile3

aslında haklısın.bende sabredemiyorum da napim bekliyorum artık.inş.herşey yolundadır...opuyorumnanaktan

Benim eşim esmer.Ben kumralım.E bizden sarışın çocuk olmaz.Eşime benzerse bu teoriye göre bizden şüphelenicekler ozaman kaydirigubbakcemile3

sen yandın o zaman sizi gidi hınzırlar sizi siz rahat durmayın sonra anasına babası da esmer diyin yemezler anam delikafadulden

keşke benim eşimde öyle dese. hatta 1 gün gitmyeince k.pederim nerde kaldınız özledik diyo. eşimde bi süre gitmese hadi gidelim annemlere ayıp olur özlemişlerdir fala diyo işte... :sinifsinif:

Karışmak gibi olmasın ama senin ailene ne sıklıkta gidiyosunuz.Yani bizimkiler de aile.Bi de kendi aileni kuruyosun sonuçta.Nereye kadar böyle hep oraya gidiceksiniz ki.Bence sen ufak ufak alıştır eşini.Sen bilirsin tabi

aslında haklısın.bende sabredemiyorum da napim bekliyorum artık.inş.herşey yolundadır...opuyorumnanaktan
evimin yakınında özel hastane var muayene 10 tl idi şimdi zamn geldi akşam iş çıkışı gidiyom haftada bir bebeğimi görüyom hem sağlık durumunu gelişimini filan görüp eve geliyom iyi oluyo en son geçen çarşamba gittim işte

valla dediğin gibi gülüm herkes farklı. benimler birbrlerine fazla düşkünler. neyse onlarıda öyle kabullendim. hoş benim anneme yakın otursaydık bu kadar sık gider miydim bilmiyorum. ama eşim benim kadar sabırlı olmazdı. her akşam her akşam gelmezdi annemlere o da bir gerçek...
aslında benim ana düşüncem evet herkes ana kuzusu herkes annesinin bir tanesi. ama hepimiz büyüyoruz çocuklarımız olacak. sürekli annelerimize babalarımıza bağlı nereye kadar onlarsız da ayakta durmaya alışmalıyız. yanlış anlamayın lütfen. demek istediğim sadece bu yolda artık elimiden tutmasınlar yanımızda dursunlar. hayatı öğrenmeyen birey çocuğuna hayatı nasıl öğretebiilirki? nasıl nasihat öğüt bilgi verebilir. hayat yemekten içmekten okumaktan ibaret değil...
çok uzattım kusura bakmayın lütfen.

ayda 1 kere canım. ve 5 - 6 saat anca oturuyoruz. eşim ist. dışında olunca ben annemlerde kalıyorum. çok özlüyorum onları. :gitme:

ayda 1 kere canım. ve 5 - 6 saat anca oturuyoruz. eşim ist. dışında olunca ben annemlerde kalıyorum. çok özlüyorum onları. :gitme:

E neden senin ailene ayda 1 gidiliyo da her gün kayınvalidenlere gidiyosunuz.Aaaaaaaaa çok kızdım Bu erkekler ne kadar bencil oluyolar.Ailemi ayda 1 görmeye dayanamazdım.Fazla karıştım galiba, kusura nolur bakma ama e sen kızmıyo musun bu duruma.Ailelerimiz bizi doğuruyo, büyütüyo, sonra sen eşinin ailesine daha yakın oluyosun.Şimdi sen evladını ayda 1 görmeye dayanabilir misin?Hepimiz ultrasona koşuyoruz daha doğmamış bebişlerimizi görmeye.Lütfen yanlış anlama.Ben bazı yaşadığım şeylerden dolayı erkek ailesine hiç ama hiç güvenmem.Biz ve hatta bizim çocuklarımız emin olun ki onlar için bugün varız yarın yokuz.Önemli olan oğulları.Lütfen yanlış anlama.Dediğim gibi bazı yaşadığım şeyler yüzünden doluyum bu konuda

söyle bence yada deki arkadaşlara test yapıldı biz ne zaman yapıcaz de ben söylüyorum doktora valla artık gülüyo kadın bana inşallah iyi haberlerle gelirsin canım hadi hayırlısı
selmacım saol insan çekiniyo kendi doktorum değil ya ben de senin gibi düşünüyorum özeldede bir doktorum olsun devlettede hayırlısı inşallah iyi çıkar testler testlerden çok bebişi göreceğim için heyecanlıyım arkadaşlar anlatıyo ya hareket etti falan diye merak ediyorum ben de :dance:

Hulya ve Zeliha mesajima cevabiniz icin tesekkur ederim.

Kanamam dun aksam durdu ve bugun ultrasona girdim, bebisi gordum. Yine gozlerim doldu onu orda sapa saglam gorunce. Bir de durmadan hopluyordu - cok mu hareketli birsey olacak acaba? Annem cok hareket ediyorsa kizdir diyo. Annem bana hamileyken 3 aylik olmadan karninda hareket ettigimi hisstemis. Ben hicbirsey hissetmiyorum.

valla al benden de o kadar bende objektif olamıyorum ne yazıkki bide kız anaları daha düşkün heralde annem kayınvalidemden çok düşünüyo eşimi hep sevdiği yemekleri yapmaya çalışıyo ,kaynanamda hiç böyle bişey görmedim ben ama dedim ben bizimki tuhaf bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…