2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaç tane liste var birinde vardım valla ama benneyaptımkibenneyaptımki çıkartmışsınız :tomato: klava:

Kızlar ben çıkıyorum. Bugün akşama kadar yattım kayınvalidemde.şimdi de ordayım.Midem bomboş, eşimde gelir birazdan. Öpüyorum hepinizi.

kıslar ıyı aksamlar hepınıse opuyorumnanaktan

Burada Domuz Gribi cok normal birsey oldu artik. Benim bircok ogrencim gecirdi. Bazisi en gec 1 haftada bazisi 1 gunde ayaga kalkti. Ama onemli olan suki, hamileler, yeni dogum yamislar veya ayrica kalp gibi rahatsizliklari olanlar icin gercekten tehlikeli olabilir. Bol bol meyva yiyorum ben. Doktorum asi icin birsey demedi ama sormakta yarar var.

hı anladım özel muaynanesinde bakıyo yani ay bende gitmek işsterim ama şişli bana uzak ya

özelden atamadım sana.. ama sen google dan adını gir çıkar hemen fiatı 300 tl idi.2li 3lü testlerinde kendi doktorun başka prof.lara yönlendirirse ona gidebilirsin 1taşla 2 kuş vurursun hemde....

siz nerde yaşıyorsunuzki birçok öğrenciler geçiriyor allah korusun bide hamile halde çalışıyormusunuz o okulda allah yardımcınız olsun öyleyse...

şişli benim işyerimin orası ama erkek olmasa kesin giderdim heralde. bayan doktora gittim ben bu zamana kadar hep :bbo: ay demek belli oluyo cinsiyetlerr:CüvCüv:

yok canım ya karnımdan baktı çok şükürki.zaten bende şaşırdım oda doktorun tarzımıdır,yoksa cihazının çok gelişmiş olmasındanmıdır bilmiyorum.

merhaba;
bugün aranıza katıldım ;İnşallaj 2010 Mayıs ta bebişimi kucağıma alacağım...Allah herkese hayırlı ve sorunsuz hamilelik nasip etsin inşallah

Günaydın kzılar.Dünden beri Şule yok.ÖZelden de ulaşamıyorum.Bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…