yok canım şimdilik benimle beraber asıyor kendi dolabına kardeşinin cicilerini arabayl gezdircem hep kucağıma alcam diye hayal kuruyor bebekleri çok seviyor şimdi ama eve girip onun herşeyini paylaşmaya başlayınca ne yapar bilmiyorum şimdilik hayalinde sorun çıkmıyor bende ona pek hissettirmiyorumm.........
akşam çok güldümmm diyo ki güzel kuşummmm
anne beni bugün hep fışkırık tutuyooooo..........kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok canım şimdilik benimle beraber asıyor kendi dolabına kardeşinin cicilerini arabayl gezdircem hep kucağıma alcam diye hayal kuruyor bebekleri çok seviyor şimdi ama eve girip onun herşeyini paylaşmaya başlayınca ne yapar bilmiyorum şimdilik hayalinde sorun çıkmıyor bende ona pek hissettirmiyorumm.........
akşam çok güldümmm diyo ki güzel kuşummmm
anne beni bugün hep fışkırık tutuyooooo..........kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çılgın benim kızımmmm doğar doğmaz kucağına alcakmış ne sorular soruyor küçücük beyniyle ...doktorlar çıkarcak bebeği diyoruz ya annecim çok kanayacakmı senin canın acıcak mı boynuma sarılıp bunları soruyor.doğarken oda görcekmişşş....
birde 16 haftalıkken falan beraber gittik doktora sende kardeşini gör falan dedik hayalinde kim bilir neler vardı yavrumunnn....bir gördüüüü çok da net değil ya o haftalarrr "aaaaa bu neeee uzaylı gibi buuuu " dedi doktor falan kırıldı gülmekten siz beni kandırıuonuz böyle bebek mi olur diyorrrr...........
dila kaç yaşında ? iki kız kardeş olmak çok hoş bir şey, benim de ablam var 2 kardeşiz.
nasıl girdi bu bebek buraya diye soruyor bende bir gün bebek hapı içtimmm.şimdi yemek yiyorum büyüyor dedimm... pek yemeddiiii aaaaa bende içersem şimdi ohaptan ..falan diye dolanıyorrrr.........
seninki iyiymiş 2 tane kızkardeşim var benim hemde büyükler şimdiden kıskanmaya başladılar sen onu bizden çok seviceksin en çok onu seviceksin falan diyolar:)) geçen hafta biraz gezdik küçük kardeşimle (14 yaşında bu arada) bişeyler beyenmiş ama bana söylemedi akşam ablama söylemiş ablamda demişki madem beyendğin alsaydın bu ne dmeiş biliyosun selma ablam kızından başka bişey düşünmüyoki kızıma şunu alıyım kızıma bunu alıyım hiç demiyo kardeşim sende bişey istiyomusum kaydirigubbakcemile3
5 yaşında kuşummmm..evet çok şanslı olacak kuzularımmmm..........opuyorumnanaktan
aayy canımm yaaaaa...onların üzerinde hep tabi ilggiii kıyamaaammm..........alsanaalsanasmilesorsaydın ya kız çocuğaaaa.......
delikafadulden çocuğun pskioojisini bozucaksın kız renkliye götürseydin bari:))
kız sorcak bişey yokki zaten ben ona hiç sormam o direk beyendiğini alır:))öyle alıştı ama alındı galiba kızıma alayım diyince:)
kız sorcak bişey yokki zaten ben ona hiç sormam o direk beyendiğini alır:))öyle alıştı ama alındı galiba kızıma alayım diyince:)
ben yürüyüşe gidiyomm yağmur bulutları gitti yine güneş geldi oksijen alalımmm...gelen var mııı..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?