2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya yarın bebek arabası ve küçük beşik alıcam bebek arabasını alırken neye dikkat etmem gerekiyo tam yatması çift yönlü ve çok ağır olmaması dışında

Ben de hiç bilmiyorum. Zaten oğluma da hiçbirşey almadım sayılır üç beş parça hediye gelen şeylerden başka birşeyi yok yavrumun. Annemle kayınvalidem gelecek ay alalım herşeyi diyorlar, onlar öyle deyince elim hiçbirşeye gitmiyor. Şimdi bir de kendi evimize geti bir de onun taksitleri başlayacak nasıl alacağım bebişimin eşyalarını:sinifsinif:

ya yarın bebek arabası ve küçük beşik alıcam bebek arabasını alırken neye dikkat etmem gerekiyo tam yatması çift yönlü ve çok ağır olmaması dışında

cidden bitiriyorsun hee alış verişiii..tentesi tam kapananlara bak kuşum birde tentesinde bebeği izlemek için açılır pencere olsunn oda rahat oluyor ana kucağı düşünüyorsan birbiriyle uyumlu bakarsın zatenn

kızlar bilgisayar kamerasından anca bunu yapabiliyorum yandan denedim yapamadım teşekkür ederim oğlum bu ara büyüdü galiba

selam kızlar

selma cicileriniz çok güzel güle güle kullansın nisan kızçemiz.
ama bende şu sigara olayına çok kızdım bilesin aynı zamanda sezen sanada alsanaalsanasmile

günaydınlar gününüz güzel huzurlu bol tekmeli olsun hanımlarrrrrrrrrrrrrzemuszemus

valla bende 1 tane içiyorum aman kocam duymasın keser beni

sezeeennnnnnnn bak bir tane dahhaaaa..........alsanaalsanasmile

mafoldumbenmafoldumben

ama kızlar kızmayın ilk 4 ay ağzıma almadım

şimdi daha da kızdım 4 ay içmemişsin işte çatladın mı zehirsiz yaalsanaalsanasmile:tomato::mymeka:

sezen hayatının hatasını yaptın delikafadulden delikafadulden delikafadulden hem yalan söyleme sen bitane içmiyosun resimlerinin hep bitarafı silik niye? çünkü orda sigara varlaelaelaelaelae

selam kızlar

selma cicileriniz çok güzel güle güle kullansın nisan kızçemiz.
ama bende şu sigara olayına çok kızdım bilesin aynı zamanda sezen sanada alsanaalsanasmile
teşekkür ederim kızın kızın delikafadulden
günaydınlar gününüz güzel huzurlu bol tekmeli olsun hanımlarrrrrrrrrrrrrzemuszemus

hoşgeldin

Bak sen şuna ya bizim yaramaz öğrenciler gibisin hakaydirigubbakcemile

napim ayol söylediklerinizin hepsini biliyorum zaten bırakacak olsam bırakırdım bebeğimi karnımda taşşıyan benim herkes bitaraftan bişey söylüyo ama ne faydası varki delikafadulden en iyisi aldırmamak diye düşündüm bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…