günaydın canımgünaydın, hayırlı olsun 100 günün, artık geri sayım başladı :)
bebeğin poposu kuru kalıyor microfiber bezler varCanım çişliler problem olmaz ama diğerlerini elde yıkamak uzun sürebilir. Makineye atmadan önce zaten sudan geçirmek gerekir bezleri. Ben kullanamam galiba en pratiği kullan at, hem kuru da kalmaz bebei poposu bunun içinde herhalde.
günaydın kızlar nasılsınız bugün ben çook uykusuzum bizim oğlanın beşiği için akşam cocuk odasını boşalttık bayağı daraşmalık olacak ama napim küçük oda diyordum ama bütün ıvır zıvırı topluyormuş nereye koycam ordan çıkanları bilmiyorum. etrafta fazlalık eşyayıda hiç sevmem gözüme batıyor akşamdan beri üstüne birde saaat 1 e kadar ütü canım çıktı sonra girdim duş aldım ama girmemle beraber başım dönmeye başladı zor durdum yatana kadar devam etti. sabah zorla bir gözüm kapalı kalktım resmen çoook uykum var.
tıffımm bu dediğin imkansızzz bebekler fizyolojik olarak zaten 18 aylıktan sonra hazır oluyorlar sonraki süreç psikolojik bir bakıma çocuk kabul edene kadar devam edecek .yada baskı ile yaptırırsın 2 yaşında kabul ettirirsin yetişkinliğinde psikolojisi bozulurr....canım cidden imkansızyaaa bunları bende düşüyorum ama henüz karar vermiş değilim. hem ben 2. aydan sonra tuhaf bir yöntemle tuvalete alıştırmayı düşünüyorum, tuhaf diyorum çünkü pek bildiğimiz bir yöntem değil. bu arada herkese günaydınnnnn..kaydirigubbakcemile2
yeterli ürün olduktan sonra eni sonu çamaşırı yıkamak ne kadar sürebilir ki makinada yıkanabiliyormuş, bi gece önceden soğuk suya bastırmak gerekliymiş, 60 derecede yıkanıyormuş,ben sadece tabiri caizse boklu boklu olacak o bezleri attığım makinada ki bebek deterjanı kullanırım bunlara da sonra kıyafet yıkamak ne kadar hijyenik onu bilemiyorum, ben makinamı su tasarruflu seçtim bi de alırken, bir çoğumuz da öyle yapmıştır, annelerimizin yaptığı gibi öyle lakır lakır suda dönmüyor çamaşırlar
ben o kalan eşyaları küçük tuvalete doldurdum:)) vc yi iptal ettim diğerini kullanıyorum napim evde yer kalmadı:)
90 güne düştük
benimde 94eyvahedigeldismile ben hep 10 günü atıyorum çünkü mutlaka 10 gün öne geliyorrrr........yanii 84...............eyvahedigeldismile
selma naber kuşummmmm.......izledinmi aşk-ı memnu yuuu ben yarısında uyumuşummm......mafoldumben ne güzel bir dizi yyaawww..ben acıyorum şu behlüleeee....en çaresizlerinden biri benceee
korkma kız ne güzel az kalmış meleğine kavuşmana keşke şuan 10 günüm kaldı diyebilseydin bebişimi kollarımda istiyorum
benimde 94eyvahedigeldismile ben hep 10 günü atıyorum çünkü mutlaka 10 gün öne geliyorrrr........yanii 84...............eyvahedigeldismile
yok gökkuşak ya beşik bir gelsin yerleşsin .odada bir tane kanepe bir kitaplıklı bilg. masamı ve orta sehpalar olurya ondan vardı. çok düzenliydi. süpürgem ve kuru bakliyatım bir kutu içinde küçük odadaydı. üstüne güzel örtü bilem koymuştum şimdi sehpa çıktı.diğerlerini bakalım beşik bir monte edilsin nereye koycam bakıcam.
ne acıyon kız acınıcak adammı o sapık herif nolucak :)) bende sonunda uyumuşum.:)) bu arada kızımın cicilerinin birazını ekledim kuşum
nesi sapık ayooollll bihter coşturdu onu bi keremm. hem aşka inanırınn ben aşık oldular kız yazık adnanın ne işi var asıl oyaşta bir kızla ................
ne acıyon kız acınıcak adammı o sapık herif nolucak :)) bende sonunda uyumuşum.:)) bu arada kızımın cicilerinin birazını ekledim kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?