2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın, hayırlı olsun 100 günün, artık geri sayım başladı :)
günaydın canım
bebeğin poposu kuru kalıyor microfiber bezler var

ben o kalan eşyaları küçük tuvalete doldurdum:)) vc yi iptal ettim diğerini kullanıyorum napim evde yer kalmadı:)

tıffımm bu dediğin imkansızzz bebekler fizyolojik olarak zaten 18 aylıktan sonra hazır oluyorlar sonraki süreç psikolojik bir bakıma çocuk kabul edene kadar devam edecek .yada baskı ile yaptırırsın 2 yaşında kabul ettirirsin yetişkinliğinde psikolojisi bozulurr....canım cidden imkansızlmaz: 18 aya kadar bebişlerin kas kontrolü yok zaten zorlama boşuna bevbişi...ayy tııff çok kızdım sana birde eğitimci olacaksınnnnalsanaalsanasmile

canım sağlık açısından iyi olduğu düşünülsede kesinlikel yetişilecek bir durum olduğunu düşünmüyorumm..artık öyle naylonlu da değil bezlerrrrr..kirini elde akıtıp sonra makinaya atcan akıtana kadar yıkarım ben sonra ne anladım o işten ayy hiç gelemem öyle şeylereee

selma naber kuşummmmm.......izledinmi aşk-ı memnu yuuu ben yarısında uyumuşummm......mafoldumben ne güzel bir dizi yyaawww..ben acıyorum şu behlüleeee....en çaresizlerinden biri benceee

yok gökkuşak ya beşik bir gelsin yerleşsin .odada bir tane kanepe bir kitaplıklı bilg. masamı ve orta sehpalar olurya ondan vardı. çok düzenliydi. süpürgem ve kuru bakliyatım bir kutu içinde küçük odadaydı. üstüne güzel örtü bilem koymuştum şimdi sehpa çıktı.diğerlerini bakalım beşik bir monte edilsin nereye koycam bakıcam.

benimde 94eyvahedigeldismile ben hep 10 günü atıyorum çünkü mutlaka 10 gün öne geliyorrrr........yanii 84...............eyvahedigeldismile

korkma kız ne güzel az kalmış meleğine kavuşmana keşke şuan 10 günüm kaldı diyebilseydin bebişimi kollarımda istiyorum

selma naber kuşummmmm.......izledinmi aşk-ı memnu yuuu ben yarısında uyumuşummm......mafoldumben ne güzel bir dizi yyaawww..ben acıyorum şu behlüleeee....en çaresizlerinden biri benceee

ne acıyon kız acınıcak adammı o sapık herif nolucak :)) bende sonunda uyumuşum.:)) bu arada kızımın cicilerinin birazını ekledim kuşum

benim 83 günüm doğuma kalmış 63 günde çalışmama.ve hala yerime birini ayarlamadılar burda bizimle çalışan bir arkadaş vardı askere gitmişti. geldiğinde başlamak istedi ama kadro yoktu yerine birini almışlardı pztsi o başlıcakmış büyük ihtimal benim işimide yürütmek kaydıyla hatta ben gelene kadar devam ettirmek için. gelsinde biraz rahatlayayım öğle yemeğine gitmek bile coğu zaman koşuşturmaca oluyor. Tek çalışmak zor. son zamanlarda zaten iyice ağırlaşıcaz.

bulursun bulursun kuşum bir yer sıkma canını

ne acıyon kız acınıcak adammı o sapık herif nolucak :)) bende sonunda uyumuşum.:)) bu arada kızımın cicilerinin birazını ekledim kuşum

nesi sapık ayooollll bihter coşturdu onu bi keremm. hem aşka inanırınn ben aşık oldular kız yazık adnanın ne işi var asıl oyaşta bir kızla ................

nesi sapık ayooollll bihter coşturdu onu bi keremm. hem aşka inanırınn ben aşık oldular kız yazık adnanın ne işi var asıl oyaşta bir kızla ................

bihterde evlenmeseydi yani bence adnana yazık ne kadar dürüst adam bihter aynı annesi gibi pis karıya :))

aannnaamm cicileri eklemişinnnn hemen bakayımmmm.....link koysaydın ya rahat oluyorrrkaydirigubbakcemile3 çok tembelim bugünnŞeniz

ay nihalede çok güldük ya aptal bihtere dediya sen 2 çocuklu dul bi adamla evlendin ben genç yakışıklı bi adamla evleniyorum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…