2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba kızlar,

Yaklaştıkça kalbimin daha hızlı attığını hissediyorum. Çok heyecanlıyım, çok mutluyum, biraz da korkuyorum....

bihterde evlenmeseydi yani bence adnana yazık ne kadar dürüst adam bihter aynı annesi gibi pis karıya :))

evet bihterde suçlu oda annesine inat yaptı zaten...ama aşık olduuuuu.............
yazıııııkkkkkkkk sevennlerrr kavuşşsssuun ..................sempatiksalakcinni

evet bihterde suçlu oda annesine inat yaptı zaten...ama aşık olduuuuu.............
yazıııııkkkkkkkk sevennlerrr kavuşşsssuun ..................sempatiksalakcinni

aşk değil bu ya ihtirasss sempatiksalakcinni onlar evlensede mutlu olamazlar ikiside ayrı telden çalıyo

Merhaba kızlar,

Yaklaştıkça kalbimin daha hızlı attığını hissediyorum. Çok heyecanlıyım, çok mutluyum, biraz da korkuyorum....

günaydın canım ben aynı korkuyorum şimdiki tek muhabbetimiz doğum zaten annem teyzem eşim ablalarım kim arasa hep muhabbet hep doğuma geliyo kafamçokkarıştı

selma orada sigara tutan bir el görüyorum oo neeee!!!!!lmaz:klava:
:mymeka: döveriimm senii...

:kedi: akşamları içiyom bitane eyvahedigeldismile

seni gebertirim selmaaaa...kesin o bi tane de kalmıyordur eminimm bir arkadaşı daha var böyle benden fellik fellik kaçıyorrr..yapma kuşummm.........sen herşeye dikkat edersin hemmmm.....doğumdan 1-2 ay sonra başlarsın yine yapma canım yaaaa..........bir de evin içinde içmiş yaa ...içirme kimseyede evin içinde....balkona herkesss........

bak benim böyle tiryaki arkadaşlarımmm bize gelirler dışarıda fırtına bile olsa balkonaaaaa kesinlikle içirmem sen hiç içmedinmi dersen içttiimmm.......hamileliğimden öncede tek tük içiyordum ..............
,

yapma selmacımmm yaaaaÇok üzgünüm çoook

evde sigara içen yok zaten canım eşimde balkonda içiyo gelenlerde balkonda içiyo ben akşamları içiyom sadece bitane kızma :kedi:

Selmacım nisan selenin cicileri pek güzel, sağlıkla iyi günlerde giysin inşallah. Bu arada senin gibi bilinçli bir anneye hiç yakıştıramadım sigara olayını kaç aydır niye bırakmadın canım yalmaz:. Bebeğin o zehri tamamen alıyormuş biliyor musun? Yazık yavruma.

teşekkür ederim canım ya akşamları bi tane içiyorum bazen hiç içmiyorum doktorumda biliyo bitaneden bişey olmaz eyvahedigeldismile

ya yarın bebek arabası ve küçük beşik alıcam bebek arabasını alırken neye dikkat etmem gerekiyo tam yatması çift yönlü ve çok ağır olmaması dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…