sezen hayatının hatasını yaptın delikafadulden delikafadulden delikafadulden hem yalan söyleme sen bitane içmiyosun resimlerinin hep bitarafı silik niye? çünkü orda sigara varlaelaelaelaelae
delikafadulden
:roflol::roflol:
ben kaçtım hadi bayyyyyyyyyyy
yalancı sensn bikerm selma cadalosu
günaydın kızlar, nasılsınız?
saol cnm iyiyiz allaha şüküriyiyiz canım çok şükür siz nasılsınız?
ne yapam kociş içiyo kokusu geliyo bende aşeriyorum
hoş geldin bizler iyiyiz sen nasılsın nerelerdesin
günaydınlar iyiyiz sen nasılsın??
günaydın iyiyiz sen nasılsıngünaydın kızlar, nasılsınız?
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
emzirme sütyeni alanınız var mıııııı?????????
ne marka kaça dökülün??????kaydirigubbakcemile5
günaydın iyiyiz sen nasılsın
kolay gelsin bende bazen katılamıyorum ama en yakınım oldu mayıs anneleri çok şey öğrendimteşekkür ederim bende çok iyiyim, sohbetlerinizi sürekli takip ediyorum fakat işlerin yoğunluğundan katılamıyorum
çok çok geçmiş olsun bende çok çektim Allah yardımcın olsun umarım bi daha rahatsızlanmazsın moralini yüksek tut :1hug:saol cnm iyiyiz allaha şükür
iyyim canım saol
2 hafta önce kanamam oldu hastanede yattım
soran işten ayrıldım evdeyim şimdi pek gelemiyorum
hoşbuldukkkkkkkkkkkteşekkür ederim kızın kızın delikafadulden
hoşgeldin
çok çok geçmiş olsun bende çok çektim Allah yardımcın olsun umarım bi daha rahatsızlanmazsın moralini yüksek tut :1hug:
maşallahhh allah analaı baabalı büyütsün ii nasıl becermiş acabaaakızlar şubat anneliriniz linkine baktım bir arkadaş 4600 gr doğmuş bebeği 40. haftada ve normal doğurmuş helal olsun.
hoşgeldinnkızlarr slmmmm opuyorumnanaktan
kızlar şubat anneliriniz linkine baktım bir arkadaş 4600 gr doğmuş bebeği 40. haftada ve normal doğurmuş helal olsun.
çok saol cnm benimm inşallah hep tedirginim yine olcak die yüksek tutmaya çalışıyorum moralimi ama hayat şartları engel malesef hayırlısı allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?