2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
emzirme sütyeni alanınız var mıııııı?????????
ne marka kaça dökülün??????kaydirigubbakcemile5

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
emzirme sütyeni alanınız var mıııııı?????????
ne marka kaça dökülün??????kaydirigubbakcemile5

ben tenin yada komundu hatırlamıyorum aldım kullanıyorum 3-4 aydır memnunum büyüdüğü için diğerleri rahatsız etti hamile sütyeni diyincde bunu verdiler uç kısmında emzik işareti var ordan açınca rahat emzirilir çıkarmadan siz ne kullanıyorsunuz ne kullamayı düşünüyorsunuz merak ettim
:jeyyar:

teşekkür ederim bende çok iyiyim, sohbetlerinizi sürekli takip ediyorum fakat işlerin yoğunluğundan katılamıyorum
kolay gelsin bende bazen katılamıyorum ama en yakınım oldu mayıs anneleri çok şey öğrendim
saol cnm iyiyiz allaha şükür

iyyim canım saol

2 hafta önce kanamam oldu hastanede yattım

soran işten ayrıldım evdeyim şimdi pek gelemiyorum
çok çok geçmiş olsun bende çok çektim Allah yardımcın olsun umarım bi daha rahatsızlanmazsın moralini yüksek tut :1hug:
teşekkür ederim kızın kızın delikafadulden

hoşgeldin
hoşbuldukkkkkkkkkkk

çok çok geçmiş olsun bende çok çektim Allah yardımcın olsun umarım bi daha rahatsızlanmazsın moralini yüksek tut :1hug:

çok saol cnm benimm inşallah hep tedirginim yine olcak die yüksek tutmaya çalışıyorum moralimi ama hayat şartları engel malesef hayırlısı allahtan

çok saol cnm benimm inşallah hep tedirginim yine olcak die yüksek tutmaya çalışıyorum moralimi ama hayat şartları engel malesef hayırlısı allahtan

elinden geleni yap bol bol dinlen bebişinle konuş dua et sonrasında zaten herşey kader kısmet bunları hem sana hem kendime söylüyorum inanmak çok önemli bence pozitif düşünelim iyilikleri çağıralım
yalnızken devamlı konuşuyorum doğmuş da kollarımda gibi kokluyorum dokunmaya kıyamıyorum oda hıssediyor ben burdayım diyor sanki allahım hiç birimizi bebişlerimizden ayırmasınopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…